Vitiligo si nu numai.

26-12-2007
roli
Nu este medic/terapeut
roli
Buna, am 17 ani si din pacate am o problema uriasa pe cap.Vitiligo.Stiu cam tot ce se poate despre boala, si astept gasirea unui remediu eficient, intre timp insa incerc sa tratez efectele bolii cu lampa nbUVb.
Din pacate, nu doar acele pete imi sunt marea problema.Pe pielea capului, si alte zone (mai nou si barbie)am fire albe.Desi pe fata nu s-ar vedea ca am vreo pata si dermatologul a zis ca nu am, dar sunt sigur ca provenienta acelor fire albe vine de acolo.Acum ma intreb eu, mai am vreo sansa de a-mi recupera culoarea parului in acele zone??Exista vreun medicament unguent solutie sau ceva pentru asta??Prima data cand am mers la dermatolog(pentru firele albe, fara a stii ca am vitiligo) mi-a dat lotiune revulsiva...ceva a mai trecut...dar nu sant convins ca asta e un remediu.exista altceva??Astept un raspuns...va multumesc mult.
3 comentarii
0
28-12-2007, ora 00:00
roli
Nu este medic/terapeut
roli
As fi cel mai fericit om de pe Pamant daca as putea rezolva aceasta problema.Alimentatia mea este oricum destul de sanatoasa, nu beau cafea, de ceva timp nu mai beau sucuri gen Cola.SI as tine si cel mai dur regim care exista.Eu cred ca medicul care m-ar putea ajuta e la Bucuresti, iar eu sant din celalat colt al tarii respectiv Satu Mare.asta ar fi o mare problema.
0
22-03-2008, ora 00:00
paul83
Nu este medic/terapeut
paul83
raman mut de fiecare data cand citesc astfel de sfaturi... domnule neacsu poate dupa asta o sa ne spuneti si noua cum sa facem pace pe pamant, cum sa salvam balenele...
0
22-03-2008, ora 00:00
paul83
Nu este medic/terapeut
paul83
ferestete de soare... petele de pe piele nu o sa fie asa vizibile daca nu te bronzezi. pt ele mai poti incerca vitix sau alte "tratamente" dar iti spun astea-s praf in ochii.
adevarul e ca pe medici ii doare undeva de pacientii lor, 9 din 10 medici nici macar nu se mai obosesc sa-si raceasca gura cu explicatii, dau o alifie un sfat in batjocura si la revedere...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: