Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns

16-01-2013
corina321
Nu este medic/terapeut
corina321
Buna ziua, ieri s-a rupt prezervativul. Ultima menstratie a fost pe data de 18 Decembrie, insa nu am un ciclu regulat si imi este foarte rau de a pilula de urgenta, asa ca am mers la medic unde mi s-a facut o ecografie. Dr. a zis ca ovulatia mea a fost cu mult timp inainte si ca nu sunt sanse de sarcina si mi-a vorbit vorbit mai mult despre anexita bilaterala pe care mi-a descoperito. Nu mi-a vorbit f mult depre problema cu care am mers la el, ci despre anexita si foarte vag depre ovar 'vad un ovar polichistic drep' si atat...totul a durat 10-15 min. Voi ce parere aveti? sunt sanse sau nu de sarcina? sa am incredere intr-o ecografie? cat de sigura este ecografia asta?
11 comentarii
0
16-01-2013, ora 19:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Postinorul se poate lua maxim o data pe an dar poate produce si avortul.

Nu mai inghititi asa ceva ca nu e decat un cocktail puternic de chimizate care poate provoca multe dereglari hormonale. Ia mergeti pe alte forumuri de discutii si vedeti parerile unor doamne care au luat si cat rau le-a facut.
0
16-01-2013, ora 21:51
corina321
Nu este medic/terapeut
corina321
Nu am luat Postinor, de asta am mers la medic ca sa gasesc o alternativa. ce e drept nu am prezicat daca am luat sau nu...
0
17-01-2013, ora 10:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ corina321

Niciodata sa nu cauti sa intrebi oamenii sa iti ofere o alternativa pentru un posibil avort.
Daca tu vrei sa faci ceva care sa ii dauneze unui posibil copil, si ulterior sa aiba repercusiuni asupra intregii tale vieti, fa-ti-o cu mana ta. Poarta tu si partenerul care nu doreste prezervativ toata responsabilitatea.
Nu mai cere sfatul altora, sa isi faca si ei pacate pentru care sa sufere apoi, fara sa isi dea seama de ce.

Mama a suferit o viata intreaga din cauza unor avorturi facute la tinerete (cu voie sau fara voie). Eu in calitate de copil am suferit pentru ca m-am intrebat de nenumarate ori unde sunt fratii mei.

Tu vii sa ceri aici sfat cum sa omori un posibil copil ?

Care acel copil ar fi bucuria vietii tale.

Din toata experienta mea si a cunostintelor la care am mai intrebat, prezervativele nu se rup.

Dar exista barbati care nu isi respecta partenerele si le forteaza sa nu foloseasca si femei care accepta sa nu foloseasca, dupa care se dau de ceasul mortii.

Nu inghiti nici o pastila de acel tip de acum incolo. Si uita-te in jurul tau la viata femeilor care au facut avorturi sa vezi cum o duc si ce probleme au. Ca nici nu stiu de unde li se trag. Pai de aici li se trag.
0
17-01-2013, ora 11:13
corina321
Nu este medic/terapeut
corina321
Clara, sunt activa sexual de mai mult de 6 ani si cerede-ma ce iti spun, SE RUP! nici eu nu credeam pana acum cand am patit-o pe propia piele!!! Daca tu ai dat peste barbati care nu doreau sa folosesca prezervativ, este fix cazul tau si te priveste pe tine, nu fa din cazul tau ceva general. Nu vreau sa ma cert cu nimeni aici. Suntem in 2013, avem dreptul la alternative de a impiedica o ovulatie, deci nu este avort. Te rog nu mai generaliza, eu prezint cazul meu exact cu datele real, e nu poti veni aici sa imi spui de nea cutarica ca isi "FORTEAZA" partenera sa nu folosesca prevervativ...si e si cazul meu..ei hai... putin respect si sa nu degeneram discutia intr-o alta arie.
0
17-01-2013, ora 11:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pilula contine o cantitate foarte mare de hormon, care ucide embrionul, provocand un avort timpuriu.
Impiedicarea nidarii asta inseamna: avort. Pentru ca embrionul e deja format.

Anticonceptionalele impiedica ovulatia, nu pilula de a doua zi.

Un alt efect negativ al "pilulei de a doua zi", este faptul ca sarcinele care supravietuiesc "contraceptiei de urgenta" (peste 28%) prezinta riscul nasteri de copii cu probleme de sanatate.

Sursa: http://www.mamicamea.ro/despre-avort-antiavort/pilula-de-a-doua-zi-creste-numarul-avorturilor.html#ixzz2IDxTY7pW
0
17-01-2013, ora 14:53
corina321
Nu este medic/terapeut
corina321
ok, ai dreptate, imi cer scuze. Insa tot nu mi se pare ok ce ai zis in legatura cu partenerul si prezervativul, , , , Multumesc, oricum de raspuns :)
0
17-01-2013, ora 16:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ corina321

Te rog frumos sa explici aici cum s-a rupt prezervativul.
Cei carora le-am povestit ca la aproape toate fetele de pe forum li se rupe prezervativul au ras de mine si mi-au raspuns ca ori era expirat, ori l-ati tinut in soare ori a muscat cineva din el ori ati folosit unghiile (???).
Chiar au ras de mine.

Te rog sa explici cum si din cauza o chestiune de "plastic cauciucat" se poate rupe.
0
18-01-2013, ora 00:08
corina321
Nu este medic/terapeut
corina321
sunt prezervativele "thin" subtiri...simplu si frumos, il desfaci, il pui, si cand termini descoperi ca este rupt. Daca as fi facut neprotejat nu as fi avut nici o propblema in a spune ca nu am avut grija si am avut contact cu risc. Imi asum ceea ce fac si spun. Repet, este prima data in 6 ani cand mi se intapla si nici eu nu credeam ca se pot rupe pana acum, cei care rad acum poate ii inteleg pentru ca si eu gandeam limitat si nu credeam ca e posibil pana ce nu am patit-o pe propia piele.
0
18-01-2013, ora 08:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ corina321

Mersi frumos.
Te-am intrebat deoarece sunt prea multe postarile despre prezervative rupte pe acest Forum si mi se parea chiar suspect.
0
22-01-2013, ora 14:21
corina321
Nu este medic/terapeut
corina321
E ok Clara... Eu insa tot intr-un stres sunt. Nu mi-a venit ciclul nici pana acum si nici nu da semne ca ar vrea sa isi faca aparitia. Sa fie oare o intarziere din cauza enexitei? Este prea devreme pentru un test de sarcina, abia dupa 2 sapt de la contact un test poate fi mai sigur...pfff..nu imi place deloc situatia. Mai astept o saptamana si daca nu vine, fac un test si fuguta la dr indiferent de rezultatul testului.
0
22-01-2013, ora 15:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ corina321

Un test de sange poate determina de timpuriu existenta unei sarcini, fie ea planificata si asteptata, fie neplanificata, datorata esecului metodelor contraceptive, test prin care este examinata prezenta hormonului de sarcina, gonadotropina corionica umana (human chorionic gonadotropin - hCG). Aceste teste vor analiza sangele pentru a incerca sa detecteze prezenta hormonului hcG.

Doctorii folosesc doua tipuri de teste de sange pentru detectarea sarcinii. Testele de sange pot detecta prezenta hormonului hCG si mai de timpuriu decat testele de urina sau testele de sarcina efectuate la domiciliu. Aceste teste pot confirma o sarcina la circa 8-10 zile dupa ovulatie.

Testele de sange efectuate la cabinetele medicale au o acuratete intre 98 si 99 la suta. Ele pot fi facute la sapte zile dupa ovulatie (aproximativ cu o saptamana inainte de data la care ar trebui sa vina menstruatia), insa ofera rezultate foarte precise.

Citeste sursa cu atentie:

http://www.desprecopii.com/info-id-1771-nm-Testele-de-sange-pentru-depistarea-sarcinii.htm
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Calendarul sarcinii
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •