vizita la psihiatru

04-09-2017
laurentiuluca
Nu este medic/terapeut
laurentiuluca
Buna seara! Am probleme de dictie in urma unui accident. Cum se procedeaza la examinarea psihiatrica?Imi va da si teste grila?Cat dureaza?Multumesc
3 comentarii
0
04-09-2017, ora 22:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, pentru astfel de probleme va recomand mai degraba un neurolog si eventual un logoped.
0
04-09-2017, ora 23:18
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Da, colegul meu are dreptate: mergeti la psiholog clinician(sunt si competentele clinicianului tulburarile de limbaj) si in primul rand la neurolog. Eu tratez astfel de tulburari(tulburari post traumatice), precum si afaziile(tulburare post accident vascular cerebral). Mai sunt colegi care fac astfel de recuperari logopedice si sigur veti gasi si dvs un psiholog pt dvs.
0
04-09-2017, ora 23:54
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Daca va referiti la o evaluare la psihiatrie pentru o fisa de angajare, nu cred ca va fi o problema 1) atat timp cat dictia nu este relevanta pentru jobul la care aplicati si 2)daca nu exista si alte probleme /deficite neurologice in urma accidentului. Psihiatrii nu aplica teste grila, doar nu va testeaza cunostintele dintr-un domeniu, ci doar va pun intrebari.
Cum scria mai sus colega, ca, pe viitor sa nu aveti astfel de ingrijorari, apelati la un logoped sau, daca aveti diagnosticata vreo forma de afazie (dupa AVC sau accidente de masina, motocicleta), e bine sa mergeti la un afaziolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul