Vocea groasa...ca de barbat..???

21-11-2009
nannyna
Nu este medic/terapeut
nannyna
Buna ziua!! Sunt o fata de 26 de ani si am o problema care nu e grava...din punct de vedere medical...cred.dar imi afecteaza viata sociala si mai ales psihicul si as dori sa fac ceva...pentru a avea vocea mai subtire...mai de fata nu de barbat.oamenii sunt rai si rad.nici nu mai am curaj sa mai merg la interviuri de angajare.toti se uita urat de parca as fi ciumata.cica vad o femeie frumoasa dar sa nu deschid gura pt ca dupa voce as fi barbat.
Problema mea este de cand ma stiu...am o voce groooasa sunt confundata cu un barbat.nu am fumat niciodata nu beau alcool.am fost operata de poiipi la nas cand aveam 7 ani...am amigdalele mai mereu inflamate si racesc foarte des...am nasul infundat mai mereu.DAR nu cred ca asta ar aveavreo legatura cu vocea mea.o spun asa ca sa stiti toate detaliile.mama mea vorbea la fel de...adica mai gros.
Ce as dori eu e sa ma sfatuti cumva...ce sa iau, un medicament ceva pt subtierea vocii.sau la ce medic sa ma duc.de ce specialitate.si cum sa ma prezint in fata lui...ce sa ii zic ca am ??? CREDETI ca se poate face ceva pentru mine??!!! Va rog din tot sufetul meu sa ma ajuati!! Va multumesc!
2 comentarii
0
21-11-2009, ora 14:52
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Mergi la un medic endocrinolog, care sa iti faca niste analize hormonale.
Multa sanatate!
0
21-11-2009, ora 19:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consult endocrinologic pentru analize specifice şi consult foniatric pentru analiză vocală şi tehnici de ortofonie (dacă este cazul).

O problemă cu faringele, nasul şi amigdalele, influenţează enorm calitatea şi timbrul vocii. Faringele şi nasul sunt organe rezonatoare...secreţiile din nas irită faringele şi laringele şi modifică vocea (timbrul nu se modifică extraordinar de mult, dar există cazuri atipice).
Consultaţi medicul şi totul va fi bine!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.