Voi cum ganditi???

20-04-2013
Mion
Nu este medic/terapeut
Mion
De exemplu cand gandesc eu gandesc cu vocea ca si cum citesc in gand de exemplu vreau sa merg la piata eu gandesc cu voce si spun in gand aceste cuvinte asa este si la voi ?
Este normal asa sau sunt paranoia??
2 comentarii
0
21-04-2013, ora 18:29
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
Nu ai nimic :)) si eu sunt la fel ca tine
0
22-04-2013, ora 06:39
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună,
Gândurile sunt însoţite de un cod auditiv, vizual şi semantic. Gândirea se derulează într-un ritm rapid. Dacă ţi se pare că gândirea este asociată cu o voce internă, atunci înseamnă că analizezi mai mult lucrurile. Dacă unii acţionează la gândul "Trebuie să merg la piaţă", tu analizezi lucrurile ulterior prin gândul "Oare chiar trebuie să merg?"
Este o atitudine reflexivă, se poate datora lipsei de încredere. Dar dacă faci lucrul acesta frecvent şi ţi se pare că în interiorul tău locuieşte un alt glas, atunci vorbim despre alte simptome.
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul