voma la copil de 4 luni

03-01-2010
nunika
Nu este medic/terapeut
nunika
Buna ziua,
Fetita mea de 4 luni si o saptamana vomita de cand are o luna, O hranim artificial cu NOVALAC AR 1.Precizez ca vomita dupa fiecare masa, uneori si de 4-5 ori dupa fiecare masa.Uneori plinge inainte sa vomite ca si cum o arde stomacelul si se si ineaca..Am nascut-o cu 3.400Kg si acum are 6, 300 la 4 luni.Am inceoput sa ii dau si cereale dar le mananca foarte greu.I-am dat si suc de morcovi care il manaca f. bine dar tot vomita.
Ce se intampla?M puteti ajuta?
3 comentarii
0
03-01-2010, ora 20:54
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cu un copil atat de mic, nu mai asteptati, mergeti la pediatru sau chiar la un gastroenterolog! Copiii mici se dehidrateaza repde prin diaree sau voma repetata. Cauzele pot fi multiple, de la o intoleranta la anumit aliment, pana la cauze organice...Daca nu are febra e posibil sa nu fie de cauza infectioasa, dar NEAPARAT mergeti la un control! Urmariti si scaunul copilului si toate manifestarile, pentru a spune cat mai detaliat ce se intampla cu ea. Sanatate!
0
04-01-2010, ora 11:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna, mergeti cu copilul la un medic homeopat. Cu ajutorul remediilor homeopate o astfel de afectiune este usor de vindecat. La pediatru nu aveti nici o sansa de vindecare, veti primi medicamente chimice care vor inrautati situatia pana cand copilul va refuza complet mancarea.

A da cereale la un copil de 4 luni este o MARE greseala, ele nu pot fi digerate inainte de 18 -24 luni fara a creea probleme si atunci numai fierte si numai putin. De asemenea laptele artificial pe care il dati contine mult prea multe substante nocive si chimice si provoaca la cei mai multi copii probleme digestive si de alta natura. Laptele artificial este cea mai mare greseala pe care o fac mamele in ziua de azi.
La varsta aceasta cea mai buna hrana este laptele de vaca fiert diluat cu 50% apa. Laptele de la tara de vaca este cel mai bun, urmat de cel pasteorizat. Cel omogenizat de la cutie trebuie evitat insa cred ca si acela este de 10 ori mai sanatos decat laptele praf.

Cititi acest link:
forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=213id_cat=53id_prod=35070anc=120006
0
04-01-2010, ora 11:09
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Frecvent, varsaturile dupa masa (regurgitatii mai abundente) pot fi determinate de refluxul acid gastro-esofagian. Bineinteles ca trebuie excluse afectiunile infectioase si trebuie exclus riscul de deshidratare. Daca aceste cauze se exlud, se face tratament cu pliculete antireflux sau cu un inhibitor al secretiei acide gen Nexium sau Losec in doza mica (1mg/kgc).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Voma si diaree - primul ajutor
  •