vreau bebe

18-07-2007
ramonitza
Nu este medic/terapeut
ramonitza
buna, sunt casatorita de 2 ani si de 1 an incercam sa avem un bebe.am fost la unmedic endocrinolog care mi-a dat o sumedenie de analize sa fac FSH, LH, E2 -zi 14 de ciclu, prolactina si progesteron-zi 21 de ciclu, FT4, TSH, TESTOSTERON, ANTITOXO, CLAMYDIA, si ecografie tiroidiana.dintre toate aceste analize am facut ecografia tiroidiana, care e ok, si de aceea nu am mai facut si analize la hormonii tiroidien FT4 si TSH, FSH, LH SI E2 sunt ok, PROGESTERONUL tot ok, si am mai facut PROLACTINA care a iesit mare de 49, 51 -referinte 1, 2 -19, 5, si TESTOSTERONUL de 0, 76 referinta < 0, 6. Celelalte nu le-am facut, fiindca nu am avut pisici sau baut lapte nefiert. Intrebarile mea sunt : Mai trebuie sa le fac sau sunt suficiente acestea facute? ce face ca prolactina sa creasca? am sanse sa raman insarcinata? multumesc
3 comentarii
0
25-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Atâta vreme cât prolactina e mare, cu greu puteţi rămâne gravidă. Este necesară continuarea investigaţiilor pentru a descoperi cauza creşterii prolactinei.
0
04-08-2007, ora 00:00
Laura_Georgiana
Nu este medic/terapeut
Laura_Georgiana
Apropo de bebe. Ma numesc Laura-Georgiana si sunt casatorita de aproape un an. si ne-am gandit ca in curand vrem si noi un bebit. Eu inca iau anticonceptionale.Dilema mea si a sotului este cat timp tre sa fac pauza pana la conceperea bebitului. Multi medici mi-au zis ca nu e nevoie de aceasta pauza, dar altii mi-au zis ca este obligatoriu si minim 6 luni de pauza inainte de conceptie.Pana la urma care este raspunsul corect?
cat timp se face pauza, daca se face?! si de ce trebuie sa se faca aceasta pauza...daca este obligatorie, categoric.
0
08-08-2007, ora 00:00
ramonitza
Nu este medic/terapeut
ramonitza
laura, trebuia sa-ti faci un subiect al tau, nu sa intri pe al meu, pt ca nu isi da nimeni seama, decat eu ca ai scris aici, creeaza-ti un subiect al tau.parerea mea este ca poti sa nu astepti 6 luni si cand te hotarasti sa te opresti poti sa incepi proiectia pt bebe, facti subiect si sper s aprimesti si alte raspunsuri de la specialisti, succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •