Vreau libido scazut...

29-05-2009
jasmina_m
Nu este medic/terapeut
jasmina_m
Buna tuturor.
De 1 luna am intrerupt luarea de contraceptive si mi-a crescut atat de mult libido-ul ca nu ma mai recunosc. Intreruperea am facut-o la sfatul ginecologului, care mi-a recomandat aceasta pauza de 2-3 luni pe an (nu mai facusem o pauza de anul trecut-iulie). Problema este ca iubitul meu va reveni in tara la sfarsitul lui iulie (de aceea am si decis sa iau o pauza cu anticonceptionalele pe perioada plecarii lui; doar ca nu ma asteptam la acest efect...) si bineinteles ca pana atunci vreau sa ii fiu fidela.
Din pacate, corpul meu indica o intensa nevoie de a face dragoste. Si din cauza aceasta nu ma pot concentra suficient de bine nici la birou in timpul zilei, nici la facultate (sunt in perioada de examene).
Pe perioada cat eram eleva la liceu auzisem ca doamnele bucatarese puneau un anume medicament in ceai (folosit si la armata) pentru a tempera nevoile adolescentilor. Nu stiu cat de reala este informatia aceasta, caci din ce am citit pana acum pe internet exista mii de solutii si modalitati de a-ti creste libidoul, insa nimic pentru a te ajuta la abstinenta.
Daca stiti ca exista acest medicament va rog sa imi indicati si mie numele acestuia. Sau poate cunoasteti alimente care duc la scaderea libidoului?
Astept comentarii din partea voastra (e inutil sa imi spuneti chestii de genul "ar trebui sa te satisfaci singura"-am incercat, libidoul e crescut in continuare).
Nu glumesc.O percep ca pe o problema in momentul de fata.
Va rog sa ma ajutati.
3 comentarii
0
29-05-2009, ora 11:42
belloni
Nu este medic/terapeut
belloni
Buna,
Alimente care cresc sau scad libidoul nu cunosc, dar sotia mea a luat pentru reglarea libidoului Transfer Factor Belle Vie si nu-i vine sa creada cat de bine se simte. Acest supliment alimentar, intre timp m-am interesat, contine factori de transfer si pur si simplu regleaza sistemul endocrin si imunitar al organismului. I s-au recomandat 2 capsule/zi. Am uitat. Nu se gasesc in farmacii. Am intrat pe un site www.transfer-pentru-viata.ro si acolo am gasit cam tot ce ii trebuia ei dar si noua, mie si baiatului. Merita sa incerci. Se pare ca aceste produse revolutioneaza medicina in general. Cat priveste doctorii de la noi, nu stiu nimic de ceilalti de peste hotare, dupa ce am vorbit cu mai multi, unii sunt foarte entuziasti, chiar au intrat in sistem si au devenit distribuitori, alti nu prea, sunt foarte sceptici. Eu unul am ajuns sa am mare incredere in ele. De sotia mea nu are rost sa mai vorbesc.
0
29-05-2009, ora 12:09
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
buna Jasmina, acest libidou crescut e foarte neplacut. eu am patit asta pe la 29 de ani ( acum am 33) dupa ce am redus un neuropletic, deci apar tulburari endocrine uneori.
medicul mi-a dat calciu cu magneziu si zinc si vitamina E, zincul si vitamina e fac bine la ovare si le mai regleaza.
Bine, mie mi-a prescris si rudotel dar eu am boala psihica si la mine se manifesta aproape ca crizele de isterie.
Sanatate!
0
29-05-2009, ora 15:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic ar fi foarte indicat in cazul dv. Pana atunci, folositi din belsug in alimentatie zarzavaturi verzi si, mai ales, salata verde (laptuca).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mi-am pierdut dorința sexuală (cauze, tratament și sfaturi utile)
  • Libidoul crescut
  • Sunt produsele pentru creșterea libidoului eficiente? Ce spun studiile
  • Cercetătorii au descoperit un hormon care acționează ca un afrodisiac
  • Kisspeptin - eficient la bărbații cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •