Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina

01-06-2018
Straina124
Nu este medic/terapeut
Straina124
Prietenul meu și-a introdus un deget in vaginul meu și când la băgat și pe al doilea ma durut și l-am oprit și l-am scos (mentionez că sunt vergină nu am făcut sex niciodată), și apoi ne-am oprit. Mai sunt vergină? Nu mia curs sange dar am simțit că ceva lipsește de acolo.
M-am despărțit de el și acum sunt cu un băiat pe cate-l iubesc, el mi-a spus că prietenii lui m-au văzut (când eu eram pe atunci ntr-o relație cu baiatul care și-a introdus degetul la mine in vagin) și ieșeam amândoi din bloc și crede că sa am făcut-o cu el și că nu mai sunt vergină.
Pot sa dovedesc că mai sunt vergină chiar daca mai am sau nu himenul intact? El crede că am luat-o pe alte "căi" nu știu ce să fac, dar nu vreau să mă culc cu el ca să-i demonstrez asta și chiar daca se uită și himenul e rupt el va crede că am făcut-o.(cu el nu am avut atingeri intime pana acum). Ajutati-ma vă rog!!
Dar măcar mai sunt vergină? Chiar dacă mai am himenul rupt ????
1 comentarii
0
02-06-2018, ora 21:44
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Esti VERGINA garantat 100%.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: