vreau sa ma ingras

15-10-2008
adyb
Nu este medic/terapeut
adyb
toata lumea vrea sa slabeasca, eu vreau sa ma ingras. am 35 ani, 1, 85 m., şi doar...64 kg. asta de la 18 ani. indiferent ce am facut ce tratamente am luat, degeaba. mi s-a spus ca am un metabolism foarte rapid. sunt casatorit, mananc foarte bine si diversificat, chiar prea mult pt. kilocorpii mei, spre mirarea tuturor "unde naiba incape in tine atata?". nu am nici o problema majora de sanatate, nu pierd nopti, sunt "casnic", nici nu fac cine stie ce efort ( in afara de urcatul scarilor la bloc - sunt 40 !). la Spitalul Universitar Buc. (ca am ajuns si acolo), un nenea profesor pus pe poate a zis ca e grav, şi ca trebuie sa inghit 2 pompieri la metabolismul meu. recunosc acum ca sunt fumator, si consum, ca tot omul, alcool, ocazional (bere), dar nu cred ca asta justifica.
Ce e foarte interesant : daca mananc ca porcu, sau daca efectiv nu mananc nimic chiar 2 zile (asta si datorita "slujbei"), am exact aceeasi greutate. Am incercat si poantele cu mese mici si dese, mese la ore fixe, etc.nu merge.
As fi curios daca mai e asa un specimen, si daca a reusit pana la urma sa se ingrse, ...şi cum!
7 comentarii
0
15-10-2008, ora 00:00
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
intrebarea1: ai bani de investit in treaba asta?
2: vrei cu adevarat?
daca raspunsul este da la ambele intrebari ar trebui in primul si in primul rand sa renunti la fumat.
apoi sa-ti cauti o sala de fitness unde sa gasesti un om care sa stie sa-ti explice ce ai de facut si sa incepi pas cu pas sa lucrezi.
in acelasi timp trebuie sa stii ca mersul la sala nu iti foloseste decat alaturi de o alimentatie adecvata si o odihna la fel de adecvata.
cu o cautare pe google ai sa gasesti recomandari legate de alimentatie: in principiu trebuie sa ai 3 mese pe zi si 2 gustari intre mese, sa mananci toate tipurile de alimente (legume, fructe, carne, cereale, lactate). sunt si anumite alimente cheie gen produsele din faina de ovaz, untul de arahide, bananele care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un asfel de regim.
de asemenea probabil ca ai auzit-o si tu de un miliard de ori e foarte important sa consumi cat mai multa apa. se mai recomanda bauturi cu valoare proteica ridicata, insa nu m-as arunca prea tare inspre bauturile asa -zis "sportive" puse pe piata tot de brandurile care lanseaza sucurile carbogazoase ci mai degraba spre sucuri naturale.
in concluzie ideea e ca poti sa pui pe tine doar facand "sport" si astfel adaugand masa musculara. trebuie sa muncesti, sa mananci bine, sa bei bine (apa si sucuri :D) sa te odihnesti bine.
nu suna deloc tentant insa daca tu vrei cu adevarat eu iti doresc MULTA BAFTA !!!
0
15-10-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ady eu inainte de toate te-as sfatui sa iti faci o analiza a glandei tiroide!!s-ar putea ca ea sa fie cauza!!numai bine
0
30-11-2008, ora 09:33
claudia corina
Nu este medic/terapeut
claudia corina
daca vrei sa te ingrasi.mananca mai mult de o portie la o masa.fa mult sport si mananca foarte bine.
0
30-11-2008, ora 09:33
claudia corina
Nu este medic/terapeut
claudia corina
si ia suplimente de vitamine.te vor ajuta foarte mult.
0
06-07-2009, ora 09:03
adyb
Nu este medic/terapeut
adyb
asa este... la orice boala ne gandim la galanda. pardon, GLANDA. care e in viziunea tuturor numai aia tiroida. pai stiti cate glande, pardon, GLANDE, are corpul uman ? inclusiv aia mamara, care omoara o groaza de femei ( barbatii nu o au asa de mare, daca v-ati intrebat, desi si ei pot face cancer mamar.)
ASA CA LASATI celebra GLANDA, SI SA LA VEDEM, EVENTUAL, PE CELELALTE, DACA TOT SUNTEM FIXATI PA...GANDE...
0
21-07-2009, ora 21:10
sidonika
Nu este medic/terapeut
sidonika
buna seara! vad ca deja cineva a postat intrebarea cu acelasi subiect.cum ma pot ingrasa? am 38 de ani si vreau sa va spun ca nu am mai mult de 42 kg, dar niciodata sau poate in tinerete am fost un ppic mai grasuta, am incercat tot felul de vitamine si plante naturiste, combinate in siropuri sau tablete, nu au dat nici un rezultat, va rog frumos, daca exista intradevar ceva naturist care sa mi dea pofta de mancare si.ma poate ingrasa VA MULTUMESC!
0
21-09-2009, ora 09:14
adyb
Nu este medic/terapeut
adyb
Ei, până la urmă se pare că metabolismul meu e reglat genetic pe repede înainte şi FOARTE repede înainte. Adică, ce mănânc la prânz (de fapt pe la 17, oo), seara pe la 11, oo, se vede la tron.
Aşa că l-am mai încetinit şi culmea A ŞI MERS, în sensul că în fiecare zi am băut ceai de mentă.
Două pliculeţe la o ceaşcă de 150 ml., NEÎNDULCIT. Te obişnuieşti, a ajuns să-mi placă, şi îmi lipseşte când nu-l beau.
Cu chestia asta am rezolvat ÎNTÂRZIEREA tranzitului intestinal, aşa că ce mănânc stă mai mult de 5-6 ore, şi nu iese la fel, doar încălzit. Bine, se pot lua şi vitamine, mai ales în perioada asta.
Am reuşi cu drăcia asta penibilă să mă îngraş, şi de multi ani, mi-am mutat cu două găuri cureaua la pantaloni !!!!!!!!!!!
Rău n-are ce să-ţi facă, doar e o buruiană, şi apăi după nume tre să fi ardeleancă aşa că mere, nu e bai, că şi eu sunt.
BAFTĂ !!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: