Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!

206 comentarii 1 23 ..... 6 7 Înainte ›
0
14-10-2009, ora 09:15
iriss08
Nu este medic/terapeut
iriss08
Buna Ceransela,
am incercat sa trimit un email dr. calin moraru, dar din pacate nu reusesc, ori si-a schimbat aresa ori., oricum poti sa imi zici de unde este acest dr., din ce localitate, cum a-si putea lualegatura cu el.
Multumesc anticipat, Ina
0
14-10-2009, ora 09:37
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Io cred ca tu Ina ai multiple personality disorder si te crezi cand Ina, cand Ceransela, cand Iuliana Iacob. Cam ca in "United States of Tara", numai ca ala e fictiune.

Esti disperata ca nu a facut nimeni comanda in ultimele zile? Mergi si lucra dracului ceva!
Si daca a scris mai sus ca "domnul doctor" e din ARAD, cat de dobitoaca poti sa fii sa intrebi din ce localitate e ?
Urmeaza sa ne intrebi cum il cheama pe doctorul nutritionist CATALIN MORARU, ce specialitate are si din ce tara aduce siropul din Anglia?

Get a life.
0
24-10-2009, ora 22:04
Euridice
Nu este medic/terapeut
Euridice
Intai am murit de ras!:))) Felicia-Tm esti tare! Acum sa imi zic si eu oful si rezolvarea lui. Am 1.60cm si 90kg. De fapt aveam 90 pt ca tin un regim prin care slabesc ca 2-3 kg pe sapt. Acum am 84. Am cauta pe net un regim pt puturosi si gurmanzi ca asta si sunt. L-am gasit sub mai multe denumiri dar continutul e acelasi. A mai scris cineva despre el mai sus. Regimul de 90 de zile. Nu fac foamea, nu e monoton si nu dau jos kg cat dau cm. Am 2 copii mici. De 3 ani sunt tot gravida si tot nasc!! :))) M-am ingrasat cu gandul ca o sa slabesc imediat dar a durat cateva luni pana m-am mobilizat de acum nu mai vad decat regimul in fata ochilor (sotul tocmai a cumparat 1/2 porc!!
Nu fac sport ca nu mai am vlaga si nici timp (un pitic are 7 luni, altul 2.3 luni) si sunt 24/24 singura. Sotul e in delegatii iar nemul...care nu e mort...e plecat din tara.
Ca sa inchei..faceti ca mine: in fatza oglizii jignitiva cu ura pe care ati avut-o pt cel mai naspa prof din scoala sau pt soacra (dupa caz). Si vine si mobilizarea. Va saluta o viitoare slabanoaga.:))
0
04-11-2009, ora 15:35
grasunica
Nu este medic/terapeut
grasunica
BUNA,
Aceasi problema cu kg am avut-o si eu dupa ce am nascut (in timpul sarcinii am luat 30kg, ajungand astfel la 90 de kg) un an de zile am stat si am incercat sa slabesc incercand diferite diete de prin reviste, internet si nu am reusit decat sa ajung la 75 de kg, la recomandarea unei prietene am ajuns la un medic nutritionist care m-a adus pe drumul cel bun, am reusit astfel sa ajung la 58 de kg, sunt f mandra de acest lucru ca sunt mai slaba decat eram inainte sa nasc, acum la aproape 2 ani de la sarcina ma simt in sfarsit bine.
-
0
19-11-2009, ora 03:41
ego
Nu este medic/terapeut
ego
Salut.am 33 de ani, si de cand ma stiu, am avut probleme cu greutatea. Va pot spune din proprie experienta, ca nimeni nu va putea tine vreodata o dieta, daca nu este pregatit psihic. Va pot spune cum am slabit eu, in mai multe randuri, ce-i drept, respectand niste reguli de aur (asa m-am gandit eu ca ar fi bine).
1. NU alcool
2.NU mancaruri gatite gras
3. NU sedentarismului (asta e cea mai importanta)
4. FIECARE dintre noi are o boala sau mai multe boli.informeaza-te inainte sa te apuci de dieta, ca daca ai ulcer (un exemplu) si te apuci de dieta, nu o sa iti fie asa bine...trebuie sa iti ajustezi dieta pe organismul tau
5.MANANCA putin si des
Prima saptamana, incearca sa mananci foarte multe supe. Nu va cantariti zilnic, ci la 2 saptamani.
Si inca un sfat "grasutilor".stiu ca e greu, dar lasati bauturile acidulate, dulciurile si fast-food-ul.
Acestea fiind spuse, va urez multa bafta si sa aveti multa ambitie.
EGO.
0
02-12-2009, ora 12:28
violeta _adriana
Nu este medic/terapeut
violeta _adriana
Dragii si dragele mele
Pentru toti cei care se confrunta cu kg in plus va spun ca lucrurile nu sunt chiar simple atunci cand esti obez/a... si nu este sanatos sa slabesti 10-20 kg /luna indiferent de ce tratament sau cura de slabire folosesti. In primul rand trebuie sa tine-ti cont ca acumularea de kg in plus peste greutatea normala nu ai facut-o intr-o luna si nici in 20 de zile.. ci, ai dobandit-o in timp poate chiar in ani... deci nu poti sa ai pretentia ca organismul tau sa se debaraseze de "ceva"( grasime) care a avut-o o perioada de timp mai indelungata... deci ii trebuie si lui ceva timp sa se dezvete de grasime si de o mancare nesanatoasa. Am citit ca unele persoane au baut chiar foarte multa apa comparativ cu necesarul corpului sau.. daca nu stiati corpul sufera si daca are un aport prea mare de apa. Pana acum nu am vazut nici o poza de la nimeni cu rezultate obtinute in urma unei cure de slabire sau dupa ce a folosit diverese pastile de slabit si daca s-au mentinut la greutate dupa acestea. -*




(*modificat de administrator)
0
02-12-2009, ora 12:35
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Violeta_adriana, presupun ca urmeaza sa ne povestesti despre cat e de bun sistemul Herbalife si cum ti-a schimbat viata... :)
Sa las un nr de telefon sa ne inviti la o consultatie gratuita?
0
03-12-2009, ora 14:40
violeta _adriana
Nu este medic/terapeut
violeta _adriana
Felicia_Tm, presupui gresit. Daca tot esti asa de atotstiutoare despre toate discutiile deschise pe forum la aceasta sectiune, de ce nu impartasesti si cu noi ceilalti care nu suntem atat de cititi si umblati prin medici ca tine rezultatele tale indiferent ce tratament sau dieta ai urmat?Invata macar sa fii mai buna si cu respect fata de semenii tai care nu sunt pusi pe harta pentru orice subiect este deschis aici si orice parere isi da fiecare dupa cata minte are si stiinta.Daca tot ai pomenit de admin poate vede cat de frumos te adresezi utilizatorilor de pe acest forum.Daca tot stii produsele poate te mai duci la tine in oras la o consultatie gratuita sa iti administreze ceva de calmare si liniste.
Cu stima, violeta_adriana
0
06-12-2009, ora 19:34
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Nu exista firma FITDAY in Franta. Presupun ca produsul e o minciuna. In plus, nu poti slabi 9KG/luna, e aberant si nesanataos. Oricum sunt convinsa ca se vor gasi tampitele care sa-l cumpere...
0
06-01-2010, ora 20:43
tibi88
Nu este medic/terapeut
tibi88
salut !
Numele meu este Tibi si am 21 de ani 167 si 110 kb naspa, nu am fost slabb niciodata .
Dar deja nu mai suport kg in plu as vre sa salbesc vreo 30 kg. Ajutatima si pe mine va rog cu o dieta ceva ca eu orice mananc se pune credca si apa :)) -*.
cu respect si va multumesc !!!




(*modificat de administrator)
0
10-01-2010, ora 11:29
iriss08
Nu este medic/terapeut
iriss08
Catre Felicia_Tm
Dupa cum observ esti needucata, esti sarcastica, fara bun simt si consider ca nu ar trebui sa fii lasata sa intri pe acest site.Cretina esti tu, pt.ca nu ai inteles tot discursul. Decat sa stai logata pe acest site mai degraba gaseste-ti de lucru pe la o biblioteca. Asa poate mai inveti si tu cate ceva. Nu este frumos din partea ta sa iti dai cu parerea despre o persoana pe care nu o cunosti. Tinand cont ca esti de sex feminin ar trebui sa ai pretentii mai multe de la tine.Pa Iriss/Ina (pacat.de tine)
0
10-01-2010, ora 12:48
FatAlex
Nu este medic/terapeut
FatAlex
După părerea mea, ar cam trebui să vă abţineţi şi să nu mai deviaţi de la subiect.

Anyway, vă amintiţi postul meu?
"Autor: FatAlex Data: 25-09-2009, ora 18:00

Salutare,

Numele meu e Alex, am 17 ani, 183 cm şi... 110 kg!! (...)"

Ei bine, acum în 25 Ianuarie se fac 4 luni de când ţin un regim făcut de mine, pentru mine... şi vreau să spun că am slăbit (până azi) exact 20 kg (momentan am 90) şi probabil mai scad vre-o 2 până pe 25 Ian. Eu unu mă simt foarte bine cu regimul pe care-l ţin, mănânc de 2 ori pe zi (dimineaţa înainte să plec la şcoală şi pe la 4-5 a 2-a masă mai.. consistentă) iar după ora 5 jumate nu mai pun nimic în gură, decât, câteodată, când mă simt mai... înfometat... poate mai mănânc câte un măr sau o portocală. În rest, între mese, mănânc fructe (mere şi portocale) şi iaurt. Apă nu prea beau eu 2L de apă pe zi, dar cam 1L bag lejer.
Ceea ce vreau să precizez este că, câteodată, mai fac câte o excepţie (altfel nu pot rezista) şi că nu poţi slăbi dacă nu ai voinţă şi nu eşti pregătit psihic.

Peace out!
0
10-01-2010, ora 14:16
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
@Iriss08

Pai fata draga, daca Ceransela a spus ca domnul doctor (inexistent) Moraru e din Arad, cum poti sa o intrebi (fara a fi cretina) din ce oras este? E din Pitesti?

In plus, inca consider ca postul respectiv era o marlanie, iar tu punand intrebari suplimentare erai clar sau tot Ceransela, sau complice. Hai, fuck off!

Nu stau logata pe site, primesc mail cand se updateaza ceva...
Iar educatie am mai mult decat o sa aiba toata generatia ta incaltata in urmatorii 200 ani :)
0
10-01-2010, ora 22:38
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
@violeta_adriana

M-am uitat pe superblogul tau; aceleasi ineptii, banalitati si truisme ca si pe celelalte 999999999 site-uri despre Herbalife; aceleasi poze jenante; aceleasi articole din ziar despre micul dejun Herbalife. Jizas, cum va pot tampi in halul asta?

Componenta sociala (intalnirile) si aplaudatul sunt chiar asa de importante ca va fac sa treceti cu vederea ca dati banii pe prostii?

E chiar asa interesant sa-ti "prostesti" rudele si prietenii sa dea 100$ pe 1 kg de pudra proteica pe care altfel ar lua-o cu 20$ / galeata de 5kg? :)
0
10-01-2010, ora 23:29
Andi_N
Nu este medic/terapeut
Andi_N
Mai FELICIA_TM
0
10-01-2010, ora 23:34
Andi_N
Nu este medic/terapeut
Andi_N
Nu ne spui si noua care este greutatea ta, asa de curiozitate.
Ai consumat macar o data un produs Herbalife, inainte sa vorbesti atatea prostii ¿
Si traba cu tampitii si prostii, mai gandestete...
0
10-01-2010, ora 23:41
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Draga Andi_N, am consumat si vorbesc cunoscand SUPERprodusele si stilul de vanzare, consultatiile gratuite si cursurile in care li (vi?) se spala creierul.

Si cand mai vad cum te chinui sa scrii 3 randuri amarate cu 6 greseli (adica o medie de 2 greseli pe rand) cred ca nu eram prea departe cu aprecierile mele sarcastice.

Despartirea cu liniuta se invata in ciclul primar, jizas craist...

Am 66kg, targetul era sa scap de 7kg. Am reusit (fara Herbalife, am consumat doar 1 luna si e jenant de scump si absolut ineficient) dar fac sport de 5 ori pe saptamana. Alte intrebari?
Hai, mergi la culcare ca e tarziu...
0
11-01-2010, ora 13:29
Andi_N
Nu este medic/terapeut
Andi_N
Vad ca te dai a mai tare pe aici , dar nu cred ca esti asa cum vrei sa pari, asa ca n-am sa ma complic cu tine deloc.Eu personal am ajutat oameni sa slabeasca chiar si 42 kg in numai 8 luni.
Macar incerc sa ajut oameni nu sa critic, cum fac altii...
Ai o imaginatie foarte bogata, cu liniute de despartire, 6 greseli...si ce mi-a placut cel mai mult : JIZAS CRAIST, esti tare. Revizuieste ce ai sris in alte posturi ca sa vezi greseli.
PA.
0
11-01-2010, ora 14:00
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
"Jizas Craist" am scris la misto, nu ca as astepta de la un martor de-al lu Herbalife sa se prinda :)
Eu am criticat doar SUPERsistemul Herbalife, pentru ca e bazat pe lacomie si minciuna (cam ca toata economia americana de wellness-MLM).

Nu cred ca poti sa-mi dai exemplu de vreun post unde am scris ceva gresit.
Hai pusi.
si sa nu uit: "Slabiti acum, intrebati-l pe nutritionistul Andi_N cum!"
0
11-01-2010, ora 14:07
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Inca ceva, Andi-N, intreaba orice doctor sau nutritionist (dar din ala cu facultate 6 ani si examene pe bune, nu nutritionist Herbalife-overnight cu un curs de cateva ore tinut de alt nutritionist Herbalife mai evoluat), e absolut nesanatos recordul cu care te lauzi pentru un oarecare client, 42KG in 8 luni.

Rezulta o medie de peste 5kg pe luna, care in primul rand e nesanatoasa si in al 2-lea rand nu e sustenibila pe termen lung (dupe ce se lasa de prafuri, greutatea revine). Ma rog, pentru Herbalife probabil clientul respectiv a fost extrem de rentabil...

In rest, nu vreau sa par nicicum, si nu ma intereseaza ce crezi despre mine.
Sa ma anunti daca nu intelegi unele cuvinte (sustenibil, overnight), pot sa revin :)
0
11-01-2010, ora 14:26
Andi_N
Nu este medic/terapeut
Andi_N
Hai sa iti explic putin, clientul de care vb. a slabit in prima luna 7 kg ( nu este normal, dar avand multa grasime asa s-a intamplat ) si dupa aceea cate 5 kg pe luna ( este maxim, fara sa apara oarece probleme )
Acestea s-au intamplat in urma cu peste 3 ani si acea persoana nu a mai luat in greutate ( in prezent nu consuma SUPERproduse, dar are un stil de viata total diferit de cel anterior )
Referitor la cursuri cu nutrionisti ´´overnight´´, eu am studiat foarte mult in domeniul nutritiei,
am doua diplome recunoscute international, cursuri cu doctori nutritionisti de peste hotare, tine minte ´´doctori´´( anul acesta voi termina alt curs de nutritie si examenul il voi sustine in Suedia )
Si vreau sa te anunt ca inteleg cuvintele acelea foarte dificile ( apropo vorbesc 3 limbi )
Mi-a parut bine.
0
11-01-2010, ora 14:30
lory2803
Nu este medic/terapeut
lory2803
Felicia_Tm, esti delicioasa!!!
Parerea despre Herbalife ti-o impartasesc in intregime, este o mare teapa pentru saracii oameni aflati intr-o stare disperata, carora li se prezinta acest "minunat" produs ca pe unica si singura si cea mai cea sansa de a slabi.
Gresit, eu am slabit 45 de kg mancand sanatos si nu in 8 luni, ci in doi ani, dar nu m-am ales cu nici o problema de sanatate. Am reusit scotand din alimentatie carbohidratii din paine, fainoase, dulciuri, bauturi carbogazoase, zahar, am facut de 3 ori pe saptamana sport si am consumat multa apa plata.
0
11-01-2010, ora 14:32
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Super. Ma bucur pentru tine.

Diplomele sunt recunoscute doar in reteaua Herbalife sau te poti angaja la orice spital american cu ajutorul lor?

Voi chiar credeti ca o bucata de hartie semnata de CEO sau cine e la rand tine loc de diploma?!
Jizaaaasssss again!
0
11-01-2010, ora 14:36
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
@lory2803

Merci de aprecieri.
Uite ca e adevarat, deci se poate si fara Herbalife.
Astia care vand Herbalife sunt ca si italienii aia care vindeau la televizor "Diamante naturrrhallleeeee", doar ca au diplome si sunt putin mai organizati...

Ma rog, management american.
0
11-01-2010, ora 14:44
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Am o fosta colega de liceu care e medic specializat pe nutritie si diabet, intr-un spital oarecare (dar mare) din tare. Toata viata a invatat. (desi nu a dat examene in Suedia, doar in Romania). Parerea ei e urmatoarea:

Herbalife e ca apa sfintita. Nu are NICI UN efect, dar te face sa consumi putine calorii. Functioneaza pe baza psihologica, la fel ca si medicamentele homeopate. Da, exista doctori care se satura de sistemul medical si promoveaza Herbalife, le fel cum exista doctori care ies din sistem si se angajeaza la firme care vand medicamente, ca sa castige MULT mai mult. De zeci de ori mai mult.

Si cireasa de pe tort: a recunoscut ca probabil orice doctor, chiar si ea, momit cu suficient de multi bani, poate sa declare sus si tare ca Herbalife e cea mai tare din parcare!

In fond oamenii chiar slabesc, ce conteaza care e adevarul?
0
11-01-2010, ora 14:58
lory2803
Nu este medic/terapeut
lory2803
Apropos Herbalife, mi-am amintit ca o prietena de-a mea a luat produsele astea si intr-adevar a slabit vreo 30 de kg. Problema a fost cand nu le-a mai luat!!! S-a ingrasat cu mai mult de 30 de kg si asta dupa ce a urmat si acea perioada de mentinere recomandata, care promite ca nu o sa ai efect yo-yo. Ce ar trebui sa faca in acest caz, sa de-a de pamant cu reprezentantul cu diploma care s-a plimbat dupa ea si a innebunit-o cu telefoanele pe timpul curei, invitand-o mereu pe la intalnirile celor de la Herbalife, doar-doar mai comanda cate ceva.. Cu banii aia (erau vreo 5 mil pe luna acum cca.4 ani) isi facea abonament la sala si iesea mai castigata din toate punctele de vedere, dar asa sunt oamenii... pana nu se lovesc cu capul de pragul de sus nu il vad pe ala de jos.
0
11-01-2010, ora 14:58
Andi_N
Nu este medic/terapeut
Andi_N
Diplomele pe care le detin sunt independente de Herbalife draga Felicia_TM, si nu sunt semnate de CEO,
sunt parafate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Sportului din Marea Britanie si Olanda
Eu nu am spus ca nu se poate slabi fara Herbalife sau alte produse, doar sunt un ajutor in plus.( eu consum produse Herbalife pentru mentinerea generala a sanatatii de 4 ani si nu m-am imbolnavit , din potriva)


PS. Ma pot angaja in orice spital din lume.
0
11-01-2010, ora 15:08
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
@Andi_N

Super. Bravo! Sper ca le-ai inramat!
Intrebarea completa era daca te poti angaja DOCTOR, stiu ca portar, om de servici, receptioner sau sofer pe salvare te poti angaja...

Formularea "nu m-am imbolnavit, dimpotriva", e foarte tare! Te-ai dezbolnavit? :)
Oricum, eu mi-am formulat doar o opinie. Normal ca oamenii sunt liberi sa comande tone de produse Herbalife, ca n-am cum sa-i opresc. Sa-si dea jumate din venituri la banci si cealalta jumatate pe Herbalife.
0
11-01-2010, ora 17:45
Andi_N
Nu este medic/terapeut
Andi_N
Vai de tine...tu sigur nu mai poti sa te ´´ dezbolnavesti ´´
PAAAAA
0
11-01-2010, ora 17:56
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
@Andi_N

Cum vrei tu sa ai ultimul cuvant, tot timpul. Foarte interesant. Nu v-au invatat la curs la Herbalife ca nu e bine sa contrazici?
Statistic e mai "vai" pentru tine decat pentru mine, eu nu trebuie sa fac invitatii la "cabinet" sau la "consultatii gratuite", nu trebuie sa mint lumea si mai ales prietenii si cunoscutii direct sau indirect, nu trebuie sa prezint nimanui oportunitati de afaceri si nici sa fac recrutari ca sa creasca reteaua...

pusi.
Adaugă un comentariu / răspuns
206 comentarii 1 23 ..... 6 7 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.