Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!

206 comentarii 1 2 ..... 6 7
0
28-09-2017, ora 12:41
HappyHeidi
Nu este medic/terapeut
HappyHeidi
Eu nu stiu de unde atata bataie de cap. Luati Guaran T Slim din ala si gata. Cautati pe google. Eu nu mai am nici o problema.
0
29-11-2017, ora 04:34
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu va mai ametiti cu apa chioara.
Nu exita pastille de slabit, exista sarlatani care vand sperante false: sunt cunoscuti sub profesia de: farmacist, doctor, preot, politician, avocat.

Stit care este diferenta intre in avocat si un doctor?
Avocatul iti ia banii si te face falit doctorul iti ai banii dar te si omoara.
Asta este o gluma scrisa acum 150 de ani.
E valabila si in ziua de azi.

Daca vreit sa salbiti si sa fiti sanatosi reduceti caloriile si nu mancati periode indelungate de timp.
Tehnica se numeste: post intermittent, este descrisa pe internet (You tube) de sportivi.
Este practicata de musulmani si crestini in posturi.

Cea mai batrana femei romanca a murit in Vrancea la peste 100 ani.
A murit sanatoasa si fara sa fie obeza.
Cand i s-a luat interviu a spus clar ca face post intermittent saptamanal.

Dar vaca/si porcul comod nu poate sa tina post. E greu fara zahar in fiecare ora.
Trebuie sa mamance non-stop.

De asta avem in ultimul timp in dezastru sanitar, obezitate in masa.
Este cel mai bun bussines pentru farmacii, doctori saralatani si industria alimentara.

Destepata-te obezule din somnul cel de moarte inainte de a face diabet, cancer sau dementa.
Amin
0
08-12-2017, ora 23:23
Prietenii sanatatii
Identitate neconfirmată
Prietenii sanatatii
O slabire sanatoasa trebuie vina ca o consecinta a schimbarii obiceiurilor alimentare!
0
23-12-2017, ora 19:35
AureliaMarinela
Nu este medic/terapeut
AureliaMarinela
Buna. Mă numesc Aurelia, am 17 ani. Vreau sa slăbesc. Am 60kg. Nu stiu daca pentru varsta mea e normal sa am 60kg. Toti oamenii imi spun ca nu sunt grasa. Ba da, sunt! Nu ma simt bine in pielea mea. Am incercat sa slăbesc dar nu pot. Mănânc nesănătos.. Vreau să-mi recomandați ceva. Cum sa incep?
1
21-02-2018, ora 21:45
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna.
Si eu imi doresc sa ard 5 kg pentru a ajunge la 60.
Am tot incercat diverse pastile de slabit.Singurele care au avut efect au fost Visislim.Am dat jos in jur de 4 kg in aprox 6 luni dar le am pus la loc dupa ce nu le am mai luat.
Cand le am reluat nu au mai avut efect.
Am incercat mai apoi cetona de zmeura.Efect zero.
Nu ma pot abtine de la dulciuri mai ales pe timpul weekendurilor cand resimt oboseala acumulata in timpul saptamanii. Iar seara cand ajung acasa de la servici ajung sa mananc numai alimente nesanatoase.
Cunoscutii imi spun ca la 1.70 cat am eu nu sunt grasa dar eu...inca imi doresc sa fiu slaba.
Nu am rabdare cu dietele deci tot pastile de slabit mi as dori.Unele care sa aiba si efect.
0
27-02-2018, ora 16:20
11sorana11
Nu este medic/terapeut
11sorana11
Buna :) Katy P nu esti grasa deloc, ai o greutate normala pentru inaltimea ta. BMI tau este de 22, 5 si greutatea normala este intre 18, 4 - 25. Deci nu iti mai face probleme ;) si daca cumva vrei sa slabesti inca putin, sa zicem asa... incearca sa renunti la dulce / paine. Daca esti obisnuita ca in fiecare zi sa folosesti zahar ( cafea, dulciuri etc) atunci incearca sa eviti asta. Ar mai fi si sa mananci pai putin decat organismul tau are nevoie. De ex. daca tu mananci zilnic 10.000 Kj, si te menti la 65 kg, atunci incearca sa mananci 9.000 Kj. si sa faci acelas efort/ rutina zilnica si atunci sigur vei avea rezultatul dorit. Mult succes :)
0
27-02-2018, ora 20:57
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
O slabire sanatoasa vine ca rezultat al schimbarii obiceiurilor alimentare si al unei diete stricte, cu privatiuni, cel putin pana ajungi la greutatea dorita. Indiferent daca bei nu stiu ce ceai sau nu!
Asta daca vrei sa slabesti sanatos si sa te mentii in parametri normali ai apoi. Si, da, si depinde si din ce motiv vrei sa slabesti: estetic, 3-5 kg ca te duci la mare si vrei sa arata bine, 10-15 ca te-ai lasat pe tanjala cu miscarea si ai dat iama in prajituri si deja se vede ca nu mai incapi in nici o haina din dulap, sau 40-50 de kilograme, ca esti deja obez, ai incercat toate dietele posibile - ai slabit si te-ai ingrasat la loc, ai deja un inceput de diabet, colesterol marit si o boala de inima. Ca in toate aceste cazuri solutiile sunt extrem de diferite. In primul caz, gaseste o dieta pe net care sa ti se para ok de tinut si intr-o luna ti-ai rezolvat problema. In al doilea caz, ia-ti abonament la sala si consulta un nutritionist (medic, nu de la coltul blocului sau de pe net - recomandare d-na dr Oana Dumitrache, la Ponderas) si ti-ai rezolvat si aici problema in juam de an un an sau...in al treilea caz, nu mai sta pe ganduri. Fa-ti programare la doctorul Copaescu, sau la cineva din echipa lui si vezi ce solutie iti ofera. Operatia de gastric sleeve vindeca diabetul si bolile asociate obezitatii si schimba vieti care altfel, erau pe marginea prapastiei. Pentru ca sunt cazuri in care nu mai functioneza nici o dieta, nici un ceai, nici un regim de privatiuni (de sport nu mai paote fi vorba cand esti obez), pentru ca mizanu mai este doar slabirea, ci si mentinerea...
0
28-02-2018, ora 15:37
AleandraAntoniu
Nu este medic/terapeut
AleandraAntoniu
Sunt genul de om care nu crede în cure de slăbire ce te transformă în fotomodel în două săptămâni. Am avut ocazia să invat asta pe propria piele.
Sper ca nimeni sa nu faca toate greselile pe care le am facut eu... m am ingrasat - am slabit - m am ingrasat din nou... nimic cu o sustenabilitate ridicata!!

Totuși, odată cu luna ianuarie am început să țin o alimentatie mult mai flexibila, care se pare ca este si mult mai sustenabila.

E destul de simplu. Toate variabilele slabitului intr-un ritm sanatos bazat pe diferitele caracteristici personale (kg, inaltime, preferinte/alegeri alimntare) sunt calculate deja in acest program *minune* pot spune:
------------*

Sper ca am ajutat pe cineva sa isi schimbe parerea despre slabit (nu trebuie sa fie greu/epuizant/restrictiv)

(*modificat de admin)
0
08-03-2018, ora 18:55
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Multumesc tutuor pentru raspunsuri.
Da, in cazul meu este pur estetic.Nu, nu mai intru in multe haine care acum un an doi imi veneau bine.Nu sunt multe kg acumulate insa s au depus pe unde nu trebuie si imi strica imaginea.
Cred ca daca mi ar gati cineva as putea urma o dieta dar cum nu are cine si timp nu am mananc haotic.
Sport fac doar cand merg pe jos 3 statii la intoarcerea de la servici in rest nu imi vine oi fi lenesa sau poate nu.Sau poate doar obosita psihic dupa o zi de stat printre cifre..Naiba stie.
Si sincer as fi incantata sa apara acea pastila miraculoasa care sa infraneze macar pornirea de a manca..
0
21-03-2018, ora 19:33
EleonorRosu
Nu este medic/terapeut
EleonorRosu
Sunt foarte multe metode sănătoase de slăbit prin care poți scăpa de cele 30 de kg. Nu trebuie să ții un regim strict de slăbit. Elimină dulciurile, patiseriile, fast food-urile și sucurile de genul pepsi, fanta, etc. De fiecare dată când simții nevoia de dulce mănâncă un fruct, un ananas este mai ieftin ca o prăjitură. Folosește boabe de struguri în loc de bomboane și ciocolată. Pateurile sau produsele de patiserie le poți înlocui cu o salată pe care o faci acasă. Un program de înviorare dimineața când te trezești iar te-ar ajuta foarte mult. Sucurile le poți înlocui cu sucuri de legume, morcov, roșii sau ceaiuri de slăbit pe care iar le poți face acasă din ardei iute, scorțișoară, ghimbir și alte plante care ajută în slăbit. Cât despre suplimentele dietetice în mare parte sunt fake-uri dar sunt și unele eficiente făcute de firme renumite în nutriție din lume. Trebuie să știi doar ce supliment să iei și de unde să îl iei. De obicei un site care vinde astfel de suplimente are și o fereastră de chat care te va ghida către un produs care îi va fi prielnic organismului tău. Acum la moda sunt cele cu l carnitină, capsaicină, tirozină. După cum vezi metode de slăbit sunt foarte multe, în schimb cea mai eficientă cură este voința. La tine pofta de a manca este mult mai mare decât voința de a fii mai slabă, o alta problemă este faptul ca ești complexată. Complixitatea și remușcările pe care le ai doar or să îți alimenteze starea, scapă de ele și încearcă să focalizezi energia spre beneficiul tău. De exemplu, în momentul când în mintea ta te cerți cu tine însuți ca ești plinuță și că trebuie să te schimbi, te oprești din gândit și bagi repede niște exerciții fizice până transpiri iar in tot timpul asta in mintea ta îți repeți ca ești sănătoasă. Dacă într-adevar vrei să slăbești, ia-ți inima în dinți și apucă-te de treabă, acum, nu maine.
0
11-06-2018, ora 12:24
CC Life&Business
Nu este medic/terapeut
CC Life&Business
Buna ziua! Am scris un program "Drumul pentru a scapa de kg in plus" si am nevoie de feedback. Il puteti gasi detaliat la adresa

-----------*

Multumesc anticipat!

(*modificat de admin)
0
13-06-2018, ora 16:55
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Greutatea normala este pentru persoanle care manaca sanatos mancare adevarata nu falsa.
Macarea falsa este mancare care este procesata plina de calorii fara nutrient (fara vitamin, minerale, antioxidanty, polifenoly, enzime).
Mancarea din alimentare este majoritar falsa - gunoi.
Cand se manaca mancare falsa/gunoi caloric, senzatia de foame este continua pentru ca organismal nu are ce trebuie si in acelasi timp industria alimentara pune ingredinete in mancare care cresc dorinta de a manca continu intentionat pentru vanzari/profit.

Atunci cand se bea cola senzatia de sete dipsare temporar, cand se bea apa minerala cu lamaie senzatia de sete dispare pe termen lung.
De ce?
Cola nu numai ca nu are electroliti dar ii si golseste din organism din cauza zaharului.
Apa minerala cu lamaie are: magnesiu, potasiu, vitamin C.

Trebuie sa deveniti sanatosi ca sa pierdeti in greutate.

!ATENTIE!:
Cand se incep diete sanatoase la inceput nu se pierde greutate deloc pentru ca un corp sanatos va reduce continutul de grasime si va construe muschi.
Muschii canteresc mai greu decat grasimea.
Ce este important la diete si post este sa se vada rezultate de genul: (energie, somn bun, digestive buna, scaun regulat, putere de concentrate, toleranta la stress).
Astea vor apare primele, scaderea ingreutate este mult mai tarziu poate chair dupa luni de zile.
Intai sananate si apoi reducerea de greuate.

Ce se strica in decenii nu se repara in doua sapatamni cu o pastila.
0
09-08-2018, ora 11:01
reta robo
Nu este medic/terapeut
reta robo
Important e sa mananci sanatos..si sa nu te mai gandesti ca vrei sa slabesti..mai rau faci..lasa sa vina totul de la sine..eu am slabit cu dieta aceasta..mancam orice si nu ma gandeam in permanenta ca tin vreo dieta..si uite ca am reusit..va las dieta mai jos..este in format pdf si aveti un link de download ca altfel nu stiu cum sa o atasez aici..este foarte eficienta aceasta dieta(mai degraba un stil de viata sanatos)..o sa vedeti ca o sa slabiti imediat fara prea multe probleme..astept rezultatele voastre fetelorr :)

---------*

(*modificat de admin)
0
29-08-2018, ora 03:02
Vivinetor
Nu este medic/terapeut
Vivinetor
Mirve you are an idiot!!! Felicia you rock!
0
20-10-2018, ora 14:53
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Tovarasi/Tovarase

Nu slabiti ca sa slabiti.Mai intai faceti-va o estimare a greutatii corporale, aproximativ factorul BMI (Body mass index: cat grasime aveti in corp.)

Cautai pe internet BMI factor si puneti gogle sa va traduca in romaneste daca nu stiti engleza.

Eu am in jur de 50 de ani si am BMI intre 18-19%, ideal pentru varsta mea.

Nu este atat de importan sa aveti in BMI perfect cat este important sa va simiti sanatosi/sanatoase, sa aveti energie.

Ca sa slabiti sa va simtiti sanatosi cu enregie trebuie sa fiti metabolic adapted = adaptat metabolic (organism capabil sa arda si grasimi nu numai zahar).


Societatea de consum curenta ne baga sub nas tone de zahar in tot ce este mancare (rahat chimic numit mancare).

Daca mancati mancare conventionala ieftina la pachet procesta nu o sa fiti sanatosi niciodata.

Mancati manacare reala dar in special legume multe, nuci, seminte, peste mic si gras, produse lactate mai putin (doar kefir, sau iaurt original nu la citie de plastic). Mancati zilnic legumele crucifere (varza, brocoli, kale), spanac.


Curatati si ajutati organismal sa se repare cu perioade de post intermittent zilnic (peste 12 ore de nemancare, ideal intre 14-18 ore).

Nu mancati des ca sobolanii ca o sa va umflati ca baloanele.

Grasii nu numai ca sunt bolnavi dar sunt si prosti (au IQ redus), nu au putere de concentrare, nu au putere fizica si nici intelectuala.
Sunt de fapt drogati alimentari.

Asta nu va spune nimeni ca nu e politicaly correct.


Sanatate si intelepciune.
0
09-03-2020, ora 22:12
SimoCC
Nu este medic/terapeut
SimoCC
Salut,

eu am 1.66 si 118 kg si in ultimii anii fac eforturi foarte mari de a da jos kilograme (fara prea mult succes).

In prezent caut colegi de suferinta, in speranta ca ne vom sustine unii pe altii.

Va intereseaza participarea la un astfel de grup de suport ?

Multumesc.
0
06-06-2020, ora 21:37
V
Nu este medic/terapeut
V
Hey! Daaa, mă interesează! Ai putea să-mi dai mai multe detalii?
1
08-06-2020, ora 23:43
SimoCC
Nu este medic/terapeut
SimoCC
Salut,

@Soriyina, ma bucur sa aud ca esti interesata !

Intr-un astfel de grup, folosim whatsapp sau facebook (noi folosim whatsapp de cele mai multe ori) ca sa postam ce mancam, ce probleme avem, sa ne incurajam unii pe altii, etc.

Eu fac parte dintr-un grup de 4 persoane, fiecare cu dieta lui - ce facem e sa povestim ce probleme avem, si sa incercam sa ne ajutam unii pe altii.

Daca esti interesata sa incerci, te asteptam cu mare drag !! Eu imi doresc mult sa maresc grupul !

Seara placuta !
0
10-06-2020, ora 23:33
V
Nu este medic/terapeut
V
Nu folosesc nici WhatsApp și nici Facebook. Păcat, mi-ar fi plăcut tare mult să fac parte din grupul vostru, iar dacă ești de-acord să ne "întâlnim" pe o altă aplicație asemănătoare cu cele de mai sus... ar fi minunat pentru mine. Scrie-mi.
0
05-07-2020, ora 19:04
V
Nu este medic/terapeut
V
SimoCC, ți-am scris un mesaj privat.
0
01-12-2020, ora 09:30
Orfeus
Nu este medic/terapeut
Orfeus
Buna! o metoda mai buna de slabit ii aesta

------*

(*modificat de admin)
0
27-01-2021, ora 20:11
Maria Victoria
Nu este medic/terapeut
Maria Victoria
Buna!
Am facut acest cont de curand in speranta ca pot gasi aici un raspuns.In ultimii 9 ani am adaugat aproximatim 15 kg in plus si imi este teama ca aceasta greutate nu o mai pot da jos..Marturisesc ca nu ma pot abtine de la dulciuri si imi este imposibil sa ma tin de o dieta stricta.De curand am dat de un supliment alimentar minune (zic ei)pe net dar nu am gasit nicaieri pareri reale ale utilizatorilor.Se numeste Keto Diet.Nu vreau sa ii fac reclama, vreau doar sa stiu ce parere aveti caci am dat destui de multi bani pe el, am fost destul de reticenta insa am riscat pana la urma..Ideea este ca in primele 3 zile am vazut o scadere cu 400 de grame pe cantar., acum greutatea este stationara si ma intreb daca a fost o mare pacaleala sau nu.Am 7 zile de cand am inceput sa il iau.Daca stiti ceva despre el..va rog sa imi spuneti..Multumesc!
0
30-03-2021, ora 11:51
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Buna ziua, Maria Victoria,

Obezitatea este un efect al unor factori genetici, de mediu, psiho-emotionali etc. Din pacate in prezent sunt putine medicamente care sa fie utilizate in terapia obezitatii si sunt recomandate de catre medici specilisti in aceasta afectiune. In ceea ce priveste suplimentele, in ciuda promisiunilor, acestea nu si-au demonstrat eficienta. În special cel mentionat.

Regret enorm ca ati fost pacalita de un astfel de produs. Daca acestea ar functiona si ar fi atat de accesibile, nu am mai avea pandemia de obezitate in continua crestere, desi suplimentele minune răsar de niciunde ca ciupercile dupa ploaie.

Cum spuneam, obezitatea este consecinta unor factori asupra carora putem sau nu actiona. De exemplu, bagajul genetic, sexul feminin, varsta, sunt factori pe care nu ii putem modifica.

In schimb, putem face schimbari la nivel alimentar si stil de viata. Nu diete stricte, acestea nu sunt sustenabile pe termen lung. Daca este o reteta universal valabila pentru a scadea in greutatea este rabdarea și modificarea comportamentului.

Schimbarile se fac cu un anumit grad de efort constient si asumare. Consumul crescut de dulciuri nu reprezinta o dependenta fizica sau lipsa de control.

De obicei este ori o nevoie emotionala pe care incercati sa o rezolvati cu dulciuri, ori din alimentatia zilnica lipsesc anumite componente (se mananca prea putine alimente integrale si nu aduceti un aport suficient de fibre, nu mancati suficiente surse de carbohidrati, prea putine legume, nu va hidratati corespunzator si lista poate continua). Trebuie vazut ce se ascunde in spatele acestei afirmatii si sa actionati in acea directie.

Dietele stricte nu trateaza supraponderea/obezitatea. Ba mai mult, o poate agrava. E important sa invatati sa mancati suficient, potrivit nevoilor corpului pentru a ajunge la greutatea la care va simtiti confortabil.

Profitati ca se pot face consultatii online cu dieteticienii, interesati-va care a fost experienta persoanelor cu acel specialist. Nu e neaparat sa va dea planuri alimentare doar. Va poate in schimb creiona cateva directii in baza evaluarii nutritionale care chiar sa va ajute pe termen lung. Recomandarile se persoanlizeaza in functie si de buget. Este un mit ca mancatul sanatos e costisitor. Boala cand apare si astfel de produse ineficiente sunt mult mai scumpe cand trageti linie.

A apela la scurtaturi poate fi un risc costisitor. Si nu doar financiar, dar mai ales din punct de vedere al costurilor privind sanatatea dvs.

Sper sa va ajute randurile de mai sus. Fiti cat se poate de sceptica cand vine vorba de astfel de produse. Cum am spus, daca ele ar functiona cu adevarat, nu am avea aceasta discutie, iar obezitatea ar fi doar un vis urat. Sunt multe persoane care profita de disperarea de a scapa de kilograme si vand pur si simplu vorbe goale pe multi bani.

Multa sanatate va doresc!

Mihaela Acasandrei
Nutritionist Dietetician
0
06-07-2021, ora 23:48
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Nu mai dați banii pe prostii, analize, medici, diete, cărți de pe net și tot așa. Dacă mănânci că un porc nu o sa slăbești niciodată.
Asta o spun din propria inițiativă, daca bagi cola și kebab, dulciuri și pizze, medicul, nutriționistul sau mai știu eu cine, nu o sa ți de-a niciodată voită lui. Oricum, foamea e data dracu, a dezbinat imperii, a creat războaie, nu i de joaca cu ea.

Rezumat :

Până în 21 ani, stătea în 60 kg și înălțime 184 ( horror ), sportiv de performanta (box)
Până în 30 ani, in jur de 70 maxim 72.
Pe la 35 ani 82 maxim 84
La 37, hop aveam 97 kg pandemie, sali închise, lipsa mișcare
Din 5 mai de la 99 am 82 mâncat = fix 55 zile că de vreo sap stau în greutatea asta și mănânc orice :)
Regim
0 dulciuri, 0 suciri, pâinie 2 felii / masa, mese regulate dar nedepasind niciodată 1700 calori, cât și somn regulat, nu mai dorm la prânz mai mult de 1h și 7h pe noapte
Sport ? Cât cuprinde, zilnic, dau pe un antrenament de 1h30 și 2 kg jos ( lichide cei drept ) dar pulsul îmi stă la peste 150b/m, f mult timp, adică trag nu mă plimb prin sala.
Antrenament ? Specific box. Acum cu antrenament puternic, mănânc orice dar când n o sa mă mai antrenez, ori elimin din meniu ori iau iar în greutate

De ce m am hotărât ? De când am sărit de 85 începusem sa am aritmii, colesterol mare ( LCD 200, hdl 30 sau invers, ori în praf ), trigliceride imense, tgo, tgp o varza.

Mintea mea proasta, cum gândea ? Nu mi trebuie mie sport, eu am făcut de performanta, să facă și alții

Concluzie :
1. sportul fara dietă e că nunta fara lăutari.
2. plimbatul prin sălile de mușchi și platitil abonamentelor nu te slăbesc, daca vrei sa faci ceva, baga mult cardio singur sau daca nu mergi la o sala privata de sporturi de contact ai fai cu sportivii adevărați, nu cu mușchiuloși umflați

Cu respect !!!
0
13-01-2022, ora 18:40
popicmaria
Nu este medic/terapeut
popicmaria
Caut de ani o metoda cat de cat eficienta sa slabesc, am incercat tot felul de tratamente, dar nu au dat roade. Am hotarat sa imi schimb total modul de viata si sa folosesc la recomandarea unor doctori produse naturiste, am reusit sa slabesc 10 Kg in 3 luni, ceea ce mi s-a parut uimitor, daca vreti sa incercati, acesta este link-ul catre site-ul lor: ----------*

(*modificat de admin)
0
23-01-2023, ora 16:21
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Get GoodLabs Antistress complex for free!

You can take a GoodLabs Antistress complex for free, share your opinion about the hypertension!

Fill the form for 20-minutes interview and get a free gift.

Only English speaking!

---------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns
206 comentarii 1 2 ..... 6 7

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.