vreau sa slabesc 5 kg

03-08-2012
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
am 1.71 si 59 kg, vreau sa slabesc dar nu ma pot abtine de la pizza mananc in fiecare zi, cate o pizza +desert si beau mult cola, nu pot trai fara ele, ce sa fac? vreau sa slabesc pana scad la 54 (5 kg)
9 comentarii
0
03-08-2012, ora 17:11
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Pentru a slabi trebuie sa mananci curat, adica fara prajeli, fara mezeluri, fara fast food, fara asocieri de genul paine si carne, fara dulciuri, bauturi carbogazoase, alcool.
Alimentele permise sunt fructele, legumele, painea integrala ( doar o felie doua la micul dejun), supe, ciorbe, carne la gratar. De asemenea niciodata nu mananci fructe ca desert. Fructele se mananca la un anumit interval de timp inainte ori dupa masa.
Sportul este foarte important, fara sport si mancat sanatos nu vei slabi, ci doar vei adauga kg in plus.
0
06-08-2012, ora 19:15
Rodica Simion
Nu este medic/terapeut
Rodica Simion
Draga mea, nu vei putea ajunge la greutatea pe care ti-o dorest daca alimentatia ta contine multe grasimi si bauturi acidulate. Cu putina vointa vei putea sa renunti la ele. Inlocuieste-le cu fructe, cereale si sucuri naturale. Si indiferent de alimentatia pe care o adopti, fara sport si activitate fizica nu vei putea da jos kilogramele in plus. Incearca sa faci miscare in fiecare zi, macar 20 de minute, asta daca nu poti ajunge la o sala de sport.
Multa sanatate!
0
12-09-2012, ora 23:08
Clauss_Cla
Nu este medic/terapeut
Clauss_Cla
Pentru a slabisanatos trebuie sa te adresezi unui nutritionist bun si sa faci unele terapii care stimuleaza hipotalamusul, adica dependentele.
0
05-03-2013, ora 17:01
Danna86
Nu este medic/terapeut
Danna86
Am 1.65cm, 60kg...cum dau 5 kg jos, am inteles ca la 1.65cm, greutatea ideala este 55 kg...astept raspuns.
0
06-03-2013, ora 13:24
orion_sirius
Nu este medic/terapeut
orion_sirius
- modificat de catre admin -
0
27-03-2014, ora 10:47
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu bagati in seama ce spune orion_sirius, sunt prostii...
Sunt multe persoane ce posteaza o singura data si o fac pentru reclama unui anumit produs, de regula naturiste.

Niciodata nu luati pastile de slabit ori ceaiuri ori mai stiu eu ce licori miraculoase ce va promit sa slabti, sunt baliverne.
0
01-02-2016, ora 18:23
rawvegancafe.md@gmail.com
Nu este medic/terapeut
rawvegancafe.md@gmail.com
Eu pot să vă spun din experienţa mea. În decembrie am slăbit 8 kg în 3 zile, deoarece am ţinut post negru (fără apă şi fără mâncare). Este cea mai bună metodă de curăţare a organismului, ânsă cam dură. puteţi încerca doar fără mîncare. O regulă bună ar fi ca să vă faceţi o tradiţie - în fiecare săptămână să nu mâncaţi nimic 36 ore. Organismul o să vă zică mulţumesc. Citiţi mai multe despre raw veganism. succes!
0
12-02-2016, ora 15:53
florin.pop
Nu este medic/terapeut
florin.pop
Nu cred ca este o idee buna sa tineti post "negru", mai ales pentru 3 zile asa stresati organismul. 8kg pentru 3 zile este foarte mult. Pierderea din greutate trebuie sa fie incet si cu grija.

Fac sala de multi ani de zile si tin o dieta aproape in tot timpul, fara sa mor de foame sau sa fiu trist ca nu pot manca ceva special.

dama_de_caro daca iti plac asa de mult pizza si dulciurile incearca sa le faci singura. Aluatul de pizza poti sa il faci cu legume, faina de fulgi de ovaz sau altceva mai sanatos, sunt foarte multe retete sanatoase pe internet.

Iar pentru dulciuri, una din preferatele mele solutii este felii de mar cu unt de arahide si un pic de scortisoara.

Ca suplimente, nu pot sa zic ca sunt impotriva lor(fiindca eu le folosesc orcum), dar in nici un caz nu zic ca sunt ceva necesar. Puteti sa le luati pentru un efect mai rapid pe langa mancarea sanatoasa si sport. Ca produse care puteti lua sunt cetona din zmeura, extract de guarana, ceai verde, l-carnitina etc. Internet e plin cu produse pentru slabit.
0
24-02-2016, ora 09:14
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Referitor la postul negru (fără apă şi mâncare), kilogramele pierdute se datorează pierderilor de apă care au loc în acele zile şi a rezervelor energetice ale organismului (glicogen), şi nu datorită reducerii surplusului de grăsime corporală. Acest lucru poate avea efecte negative asupra organismului.

Reducerea în greutate se realizează treptat, în timp, prin reducere moderată calorică, astfel încât să i se asigure organismului nutrienţii de care are nevoie şi alegerea corectă a alimentelor.

Pizza, băuturile răcoritoare îndulcite, chiar şi cele care nu conţin zahăr şi deserturile sunt bogate din punct de vedere caloric si ar trebui consumate ocazional pentru a se pierde in greutate.

Ar trebui consultat un specialist (psihoterapeut, nutriţionist-dietetician) pentru a se identifica şi trata o posibila tulburare de comportament alimentar/ dependenţă alimentară.

Este foarte important motivul pentru care se doreşte pierderea în greutate. Valorile pentru greutatea ideală sunt orientative, nu sunt obligatorii. Greutatea corporală depinde de factorii genetici, de mediu, de alimentaţie, de multe carcateristici individuale. Indicele de masă corporală poate fi utilizat pentru evaluarea unui posibil deficit/surplus în greutate.

Pierderea în greutate la unele persoane normoponderale poate conduce la unele dezechilibre ale organismului. De asemenea, o dietă de slăbire necorespunzătoare, foarte restrictivă, poate duce la instalarea deficitelor nutriţionale, inclusiv la persoanele supraponderale sau obeze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •