Vreau sa slabesc...

18-03-2012
ionu_tz
Nu este medic/terapeut
ionu_tz
Salut! Ma numesc Ionut, am 19 ani, 1.92m si 150 kg.ce pot face sa slabesc ?
Am mers la Parhon de nenumarate ori si din cauza unui doctor, am prins frica, fiind copil. Acum vreau sa imi schimb viata si modul de viata si nu stiu de unde sa incep. Cauza din care m-am ingrasat, este unu banala...cand eram mic, am avut rahitism, am mers la doctor si mi-a dat Feronat si de la asta am devenit obez. Vreau sa incep un regim, pe care sa il duc la sfarsit si dupa ce o sa slabesc 10-15kg, vreau sa fac o liposuctie, dar nu stiu care sunt efectele secundare si am uitat sa mentionez ca majoritatea surplusului este pe abdomen, fiind 'moale'(nu stiu sa ma exprim in termeni medicinali). Pe coapse si pcioare nu prea am...dar zona abdominala este foarte mult. Vreau un sfat daca este bine sau rau ce vreau sa fac si ce efecte negative are liposuctia.Daca se poate as dori un regim testat de voi, care da rezultate. Ms anticipat.
3 comentarii
0
18-03-2012, ora 19:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E vorba despre obezitatea morbida.cu un surplus de cca 50 de kg depus cum e mai periculos, pe abdomen mai mult..neaparat trebuie sa consulti un specialist nutritionist, dietetician si sa incepi o dieta doar sub supraveghere medicala, nu de unul singur, caci poti avea probleme...Nu trebuie sa-ti fie frica de nimeni, sa fim seriosi, acum esti adolescent in toata firea si specialistii te vor ajuta mult ; trebuie sa combini dieta cu miscarea si sa ai un anumit ritm de scadere a greutatii, doar cei ce se pricep te pot indruma in asa fel ca sa fie bine. Mergi cu curaj si vointa la un specialist in boli de nutritie si metabolism si cere ajutor.
0
18-03-2012, ora 19:32
ionu_tz
Nu este medic/terapeut
ionu_tz
Multumesc mult.
0
18-03-2012, ora 19:50
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Pentru inceput, consulta un endocrinolog si un homeopat; exista si remedii homeopate care te pot ajuta mult. Ca homeopat, in Bucuresti, iti recomand pe domnul doctor Sorin Cadar. Si mai cred ca momentul potrivit pentru o interventie de chirurgie plastica trebuie stabilit impreuna cu endocrinologul. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.