vreau sa slabesc - am tinut mai multe cure

18-02-2010
anchis
Nu este medic/terapeut
anchis
buna ziua
va rog sa ma ajutati am 20 de ani 1.63m si 60kg.am tinut multe cure de slabire slabeam repede si ma ingrasam inapoi la fel de repede.va rog sa ma ajutati in vara asta am si nunta si vreau neaparat sa slabesc.va multumesc
4 comentarii
0
18-02-2010, ora 17:26
anchis
Nu este medic/terapeut
anchis
va rog din suflet sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac.
0
18-02-2010, ora 17:48
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
curele de slăbire care promit multe- rapid slăbire nu sunt bune, cel mai bine este o dietă sănătoasă cât mai multe legume şi fructe, carne slabă, peşte- nu cantităţi cât să te infometezi, nu dulciuri, făinoase, pâine mai puţină si mai ales mişcare fizică! înotul ajută foarte mult, sau orice altceva dacă nu poţi. dar doar aşa e o cale sănătoasă de a slăbi şi de a nu mai pune la loc- schimbare a stilului de viaţă şi exerciţiu fizic. orice altceva e dăunător. poţi să consulţi un nutriţionist care să ţi zică ce şi cum ar trebui să mănânci- o dietă personalizată
0
18-02-2010, ora 18:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tendinta de ingrasare vinde des de la dereglarea calciului ionic la nivel de celula. Acest calciu este dereglat de multe medicamente, vaccinuri, E-uri, exces de lapte si produse lactate si mai ales de vitaminma D, calciul alopat, Osteocare si prostii dinastea.

Pe langa faptul ca aceasta dereglare duce la probleme de sanatate, ea duce si la ingrasat sau la pofta mai mare de mancare. Cam toti cei care au calciul dereglat (99% din populatie) si iau calciu homeopat (Calcarea carbonica CH9, se suge dimineata o granula zilnic mai multe saptamani la rand ) apare pe langa efectul de vindecare si cel de slabire sau de reducere naturala a poftei de mancare (in caz ca intradevar era dereglat si era cauza).

In plus o granula de Magnesia phoshorica CH9 supta la fiecare 2-3 zile seara regleaza si magneziul care este dereglat la peste 90% din populatie. Analizele facut la sange nu reveleaza adevarul la nivel de celula.
Multi oameni s-au vindecat de multe boli numi prin reglarea acestor minerale !

Tin sa precizez pt. cei care nu stiu : calciul si magneziul alopat (sandoz, pastile, etc.) umple numia burta si deregleaze metabolismul acestor minerale la nivel de celula importante producand exact efectul invers decat cel ce se doreste de fapt ( credeti ca industria farmaceutica produce o singura pastila care sa vindece ?)

Exact aceste granule (si in plus Silicea CH9 de 2 -3 ori pe saptamana) sunt remediile minereal care la gravide le-ar aduce cele mai mari beneficii spre deosebire de cel li se da de doctori care distrug metabolismul atat de important al acestor minerale esentiale.
0
28-02-2010, ora 21:28
oanapescariu
Nu este medic/terapeut
oanapescariu
Felicia stii de cate medicamente s-a spus ca sunt cancerigine?De foarte multe cum ar fi:aulin, aspirina...Si aceste medicamente inca mai sunt prezente in farmacii ca si cromul.Si cate produse alimentare avem pe piata de care se spune ca sunt cancerigen, hai sa fim seriosi.Cromul este recomandat in cure de slabire
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.