vreau sa stiu ce inseamna stare discordanta

12-06-2008
anelise3
Nu este medic/terapeut
anelise3
Va rog vreau asa stiu ce inseamna diagnosticul stare discordanta, de mai bine de 3 ani ne confruntam cu aceasta boala, pe internet nu am gasit nimic, as vrea ca un doctor sa ii explice ce inseamna sau macar sa spuna despre ce boala este vorba(traditionala).
1 comentarii
0
13-06-2008, ora 00:00
al_dumitru
Identitate neconfirmată
al_dumitru
"sindrom discordant" e o alta denumire a schizofreniei. Poate ca daca vi s-a pus acest diagnostic, semnele pe care le are persoana respectiva sugereaza aceasta boala, dar nu sunt complete. Deci ori boala e incipienta, ori nu e manifesta pe deplin, astfel incit sa se poata pune diagnosticul clar de "schizofrenie", care, poate stii, e un diagnostic destul de sever.

Eu la asta m-as gandi, cand as citi pe o fisa "stare discordanta". Asta, fireste, daca manifestarile persoanei sunt de natura psihica. Fiindca o "stare discordanta" poate fi orice nu e in concordanta cu ceva. (in schizofrenie, bolnavul nu e in concordanta cu mediul, nu gandeste dupa logica fireasca).

Daca boala cu care va confruntati nu e de ordin psihic, mai scrie-mi si da-mi alte amanunte, sa nu te sperii degeaba sau sa te indrum gresit.

Cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul