vreau sa zimbesc din nou

15-03-2009
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
in decursul unui an am avut de suferit atit de mult, am pierdut o sarcina, era sa-mi pierd sotul, am pierdut un servici bun, iar acum serviciul pe care il prestez nu ma incinta deloc...fiinnd mai slaba de inger am fost rapusa de o depresie...am ami facut un tratament dar de care nu m-am prea tinut cu rivotril anafranil mianserin.si haloperidol, dar simt ca nu mai pot, , , eu era o persoana foarte vesele rideam tot tipul facem glume..acum sunt ca o leguma nu mai am chef de nimic...simt ca am un nod in git ca un fel de flegma care nu ma lasa in pace simt ca ma sufoc si mi-e frica...ma gindesc numai si numai la diverse boli.mi-e, sa va dau un ex :daca ma uit la tv sau aud la stiri despre diverse boli simt ca si eu am asa ceva...am avut probleme cu gitul am fost tot prin spitale si asta ma speriat putin...iar acum ma confrunt cu acest nod in git si flegma care nu-mi da pace.ce sa fac ? nu am nici pofta de mincare ma trezesc cu inima batind nebuneste de la atitea ginduri...simt ca o iau razna.va multumesc
7 comentarii
0
15-03-2009, ora 20:03
alexionuzty
Nu este medic/terapeut
alexionuzty
Sa stii ca nu esti singura persoana care se confrunta cu aceste probleme. Nu trebuie sa te lasi raspusa de aceste ganduri si de probleme indiferent care ar fi ele. Pana anul trecut in septembrie, credeam ca sunt nemuritor si ca nu o sa am niciodata probleme. In descrierea facuta, parca as fie eu din septembrie pana prin februarie...cand m-am hotarat sa nu mai iau in seama toate prostiile. Imi pare rau pentru sarcina pierduta...dar nu trebuie sa renunti.esti sanatoasa...stai linistita...iar cu bolile pe care le vezi la tv nu le lua in seama...ca nu le ai tu.nu iti mai fa atatea griji...invata sa traiesti frumos.iesi la plimbare in oras.cu prietenele.fa ceea ce iti face tie placere...si nu mai sta si te gandi la toate prostiile...si nu mai luat atatea pastile...succes si fruntea sus!!
0
15-03-2009, ora 20:32
perjan miri
Nu este medic/terapeut
perjan miri
Sa stii ca nu esti singaura persoana care trece sau atrecut prin asa ceva. in urma cu 3 ani am trecut prin ceva semanator si mi sa declansat depresia. am incercat tratamente naturiste si nu au avut nici un efect. am inceput cu teatament medicamentos dat de medic care a inceput sa se vada efectele dupa citeva luni grele dupa citeva luni am intrerupt medicamentele din proprie initiativa. m-am simtit o perioada bine dupa care a trebuit sa incep tratamentul cum a spus medicul am luat medicamentele tim de 1 an. acum ma simt foarte bine. sa stii ca nodul din git nu este nici o boala de o r l este de la depresie atacuri de panica si . etc.este bine sa iei tratamentul de la un medic pshiatric. stiu ca este foarte greu dar trebuie sa lupti si sa incerci sa vorbesti cu persoane care au trecut prin ce treci tu ele te poate intelege si o sa te simti mai bine. incearca sa faci ceva ce iti facea placere sa iesi in oras etc. o sa vezi ca la final nici nu o sa iti vina sa crezi ca sa intimplat sas ceva. bafta si mult succes. nu te lasa. sa auzim de bine
0
16-03-2009, ora 11:01
dear
Nu este medic/terapeut
dear
Draga Cristina!sunt momente in viata cind te simti darimat si pare ca necazurile nu se mai sfirsesc de genul toate mi se intimpla numai mie!ma recunosc si eu in povestea ta si ce am sa iti scriu sper din suflet sa te ajute.in urma cu 8 ani am pierdut si eu o sarcina am plins am fost distrusa, dar la un moment dat m-am hotarit ca trebuie sa accept ce s-aintimplat si sa merg mai departe.sa sti ca nimic nu este intimplator in viata; spun asta pentru ca eu nu am mai avut curajul sa mai ramin insarcinata desi imi doream foarte mult un copil.dupa vreun an am fost la Institutul Cantacuzino si am facut niste analize si am aflat ca eram infectata cu unvirus iar copilul meu daca traia putea sa aiba malformatii urite.m-am tratat dar totusi nu aveam curajul sa ramin de frica sa nu patesc iar la fel. abia dupa patru ani s-aintimplat minunea si astazi am o fetita de aproape trei ani.
asa si tu nu-ti pierde speranta indiferent despre ce este vorba. cautati un psihoterapeut bun daca crezi ca nu reusesti singura si mergi inainte cu fruntea sus caci oricum nu avem de ales mai devreme sau mai tirziu o sa rasara soarele si pe strada ta trebuie doar sa il vezi si sa fi pregatita sa-l intimpini asa ca o persoana speciala ce esti!!!sanatate si pace sufleteasca iti doresc.
0
16-03-2009, ora 18:14
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
sper din tot sufletul sa ma fac bine...si eu m-am gindit ca chestia asta cu flegma din git si nodul care il simty are legatura cu depresia, acum in momentul da fata urmez un tratament de la un doctor psihiatric...nu am mai fost de mult la control si trebuie sa merg ca poate i-mi schimba tratamentul cu ceva mai bun...eu am ramas tot la ala vechi de acum 2 ani...nu stiu daca careva dintre voi fumeaza, dar eu sunt fumatoare.destul de naspa stiu...dar deocamdata nu ma pot lasa simt ca atunci cind fumez i-mi mai trece din stres.trebuie sa fiu mai optimista sa s[per ca o sa vina si vremuri mai bune.pupici.sanatate.
0
24-03-2009, ora 09:55
ali_dragulin
Nu este medic/terapeut
ali_dragulin
Buna Crisrina! Si eu sunt la fel ca tine. Sufar de depresie, nu am pofta de mancare si fumez destul de des. Am slabit vreo 12 kg. si nu imi place cum arat. Toata lumea imi spune sa fac ceva sa fiu ca inainte dar nu pot. Acum fac un tratament naturist pe baza de sunatoare. Sper sa fie ok. Am inteles ca ar trebui sa caut o carte " Dieta mintii "de Bogdan Tudor. Te invata ce si cum trebuie sa manaci si te ajuta sa intelegi ca totul tine de tine. Psihicul tau te face sa nu asimilezi ce manaci si sa refuzi hrana.
Tratamentele cu medicamente alopate nu ajuta, dau dependenta si la un monent dat nu mai poti trai fara ele. Am luat si eu medicamente ca si tine si am reusit sa le las. De aceea iti spun ca ar trebui sa incerci ceva pe baza de plante, nu dau dependenta.


Eu sper ca in scurt timp sa ma fac bine sa pot sa-mi cresc baiatul care are nevoie de mama.

Iti doresc bafta si sa ai incredere in ziua de maine. si in tine sta puterea. In ziua de azi doar cei ce lupta reusesc.


In viitor toate se vor rezolva dar trebuie sa ai incredere.

Multa sanatate !
0
24-03-2009, ora 20:17
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
Va multumesc pentru incurajari...stiti de fapt avem nevoie de dragoste si liniste sufleteasca...avem nevoie de D-zeu...problemele noastre sunt multe sunt inpartite pe diverse categori, din pacate traim intr-o lume rea o lume care ne duce spre rau, subconstientul este cel care ne face sa ne prabusim...in drum spre serviciu trec printr-un parc..este atit de frumos, , , si ma gindeam... pentru oc lipa m-am simtit asa de fericita, nici nu va puteti imagina cit de bine a fost aceea clipa, , , probabil am trecut prin prea mult rau...parca raul se tine dupa mine, dar azi mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva...ceva ce n-a mai facut de mult si eu cred ca acel rau va disparea.sa-l caut pe DUMNEZEU.il puteti vedea oriunde numai sa CREDETI.nu fac parte din nici o secta sunt ortodoxa...dar pe mine ma ajutat mult credinta.haideti sa fim mai BUNI uni cu altii. nu trbuie sa citim nu stiu ce carti pentru a ne cunoaste mai bine...trebuie sa cerem ajutor de sus si eu cred ca o sa putem trece peste toate problemele cu fruntea sus.
0
21-04-2009, ora 12:12
maruta76
Nu este medic/terapeut
maruta76
Buna Cristina,
Ai incredere in Dumnezeu si mergi pe calea pe care El te indreapta. El are grija ca toate lucrurile sa intre pe un fagas normal (trecandu-ne chiar prin niste incercari, dar tu stii ca Dumnezeu nu da niciodata mai mult decat poate duce omul). Uneori lucreaza prin oamenii pe care ii intalnim, uneori chiar prin noi insine. Pt problemele de sanatate, este bine sa investighezi, caci si medicii au rolul lor in viata noastra. Dar nu trebuie sa devii ipohondra, sa vezi boli unde nu exista. Daca simti ca ai o problema reala, mergi la medic, orice poate fi rezolvat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •