Xanax nu-si face efectul?

20-04-2018
Georgiee
Nu este medic/terapeut
Georgiee
Iau alprazolam de 0.25 de 4 sapt. O pastila dimineata si una seara.Diagnosticul este de tulburare depresiv anxioasa pe langa o tulburare obsesiv compulsiva dar care s-a ameliorat semnificativ de ceva ani. Insa simt ca nu are nici un efect. Am ganduri ca se va intampla ceva rau zilnic.stau cu teama, cu frica, mereu sunt "in alerta". De cateva zile mama mea se simte rau si asta a amplificat tot. Simt ca o iau razna si imi fac tot felul de "filme" in cap. E ceva normal desi iau tratament? Sunt obosita psihic din cauza gandurilor, nici la serviciu nu am mers decand ea se simte rau, imi este frica sa ies din casa.
2 comentarii
0
20-04-2018, ora 10:35
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna dimineata! Aveti nevoie si de asistenta psihoterapeutica pentru sustinerea si completarea celui medicamentos.
0
20-04-2018, ora 12:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratamentul cu alprazolam nu este suficient pentru ce aveti dv. Mergeti la psihiatru sa vi-l schimbe sau sa mai adauge ceva si daca sunt fonduri, faceti in paralel psihoterapie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul