Zgomote in urechea stanga

04-04-2010
FlorianP
Nu este medic/terapeut
FlorianP
Buna ziua. De cateva zile aud in urechea stanga niste zgomote/ pulsatii(nici nu stiu cum sa le descriu... poate ca un scartait) aparute aparent nejustificat. Mentionez ca auzul nu s-a diminuat, nu am stat intr-un mediu poluat fonic, urechea nu imi curge si zilnic imi fac igiena. Multumesc anticipat.
12 comentarii
0
04-04-2010, ora 13:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Astfel de zgomote apar si din cauza depunerilor de substante in canalele fine al urechilor si acest lucru din cauza alimentatie gresite, nesanatoase, cu multe substante chimice...care ajung in sange si se depun pe unde pot, in functie de rezonanta pe care o au cu anumite organe. Este o bola f. des intalnita in ziua de azi, , chiar si la persoane tinere. Nejustificat nu este absolut nimic ci numai poate necunoscut.
0
04-04-2010, ora 15:45
Raluca888
Nu este medic/terapeut
Raluca888
Buna ziua! si Hristos a inviat! as avea si eu o intrebare: am luat tratament pentru o inflamatie la nivelul urechilor: amoxicilina, 3/zi, o saptamana si nurofen, jumatate de pastila de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani. ei bine senzatia de urechi infundate cu care m-am prezentat la medic a disparut, a ramas o sezatie de amorteala a pavilionului urechilor, dar ce ma deranjeaza cel mai tare este ca de cateva zile aud un tiuit. este posibil sa fie de la nurofen? va disparea in timp? va multumesc :)
0
04-04-2010, ora 16:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, este posibil sa fie de la nurofen si de la tratamenteul cu antibiotice. S-ar putea sa dispara de la sine dupa ceva timp. Bea ceai de galbenele zilnic 7-8 zile pt. detoxifiere si mananca migdale dulci. In plus evita medicamentele pe pt. o buna perioada de timp.
0
04-04-2010, ora 19:13
FlorianP
Nu este medic/terapeut
FlorianP
Multumesc de raspuns... un posibil tratament? Sau trece de la sine?
Poate fi pulsul zgomotul pe care il aud? Sau tensiune mare?
Sa nu radeti de mine dar nu am avut niciodata mai mult de o raceala sau o enterocolita
0
04-04-2010, ora 19:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tratamentul tinitusului atat acut cat si mai ales cronic este dificil de vindecat.
Atat medicina clasica cat si medicina homeopata sau o alta medicina nu cunoaste cu siguranta si complet cauzele acestei afectiuni. In medicina alopata se face oricum totul pe dos iar in medicina homeopata, desi exista remedii care sa vindece aceasta afectiune, gasirea unui remediu potrivit in cazuri cronice se intampla rar tocmai din cauza ca nu se intelege cauza bolii.
In orice caz, un caz acut este teoretic mult mai usor de vindecat si poate trece de la sine.
O dieta stricta pt. curatirea sangelui si folosirea de remedii naturiste (ceauri), homeopate, poate ajuta sau contribui la vindecare.
Una din cauzele cunoscute este congestia la nivelul urechii care poate fi cauzata de depuneri, medicamente, infectii, raceli.
A doua cauza necunoscuta inca este cauzata numai de depuneri si care duc la anumite zgomote continue si de lunga durata. Zgomotele apar uneori numai dupa un soc mecanic care duc la ruperea acestor depuneri si blocarea unor mecanisme din ureche care duc la aceste zgomote.

Pana si cei mai buni medici homeopati din lume nu pot vindeca usor tinitus-ul cronic.
Am vindecat de curand din inatmplare un pacient caruia i-am dat ceva pt. o alta afectiune acuta si care i-a facut sa-i dispara tinitus-ul cronic pe care il avea de mai multi ani buni. In homeopatie vindecarea depinde de gasirea remediului potrivit.
0
06-04-2010, ora 12:30
daxandries
Nu este medic/terapeut
daxandries
Buna ziua.Ma numesc Daniela, am 25 ani si sunt din bucuresti.Am si eu o problema asemanatoare referitor la pulsatii in urechea stanga de cateva luni.Nu ma doare, nu imi curge nimic.Vara trecuta am avut o raceala si am avut urechea stanga si nara stanga infundata vreo 2 saptamani.Nu stiu daca are vreo legatura.Problema este ca tot de vreo cateva luni am probleme cu ochiul stang.Pleoapa mi se misca singura ( mi se inchide si are un joc) cateva secunde in care eu nu o pot controla.Este foarte deranjant pentru-ca exista posibilitatea sa vorbesc cu cineva si sa mi se intample asta si este jenant.Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Sper sa nu fie ceva grav.
Multumesc.
0
06-04-2010, ora 12:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daniela, mergi la un medic homepat pt. problema pe care o ai. Iti recomand de Dr. Ileana Randasu sau Slivia Nedelcu in Bucuresti. Daca nu te pot ajuta scrie-mi un mesaj/email/mess.
0
12-02-2016, ora 13:49
vera_verutza
Nu este medic/terapeut
vera_verutza
Buna mă numesc Veronica si am o problema cu urechea stanga îmi tiuie..sunt si putin racita si ma doare si capu.:(astazi am ametit si am o stare foarte nasoala..iau medicamente nurofen si tantum verde.va multumesc
0
12-02-2016, ora 20:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuei tratata corect Raceala
daca in 3 zile nu se amelioreaza simptomele
este obligatoriu consultla ORL..cu audiograma..s.a investigatii
0
12-02-2016, ora 21:34
vera_verutza
Nu este medic/terapeut
vera_verutza
multumesc mult pentru raspuns
0
12-04-2018, ora 13:00
florinolin
Nu este medic/terapeut
florinolin
Salut domnule dr.Valeriu,
Cu mult timp în urma mi-ați făcut o recomandare pt.un sunet ca de o uzina electrica în urechea dreapta, ca sa folosesc uscătorul de par(feonul) 3-4 minute și imediat după sa fac câteva apăsări inauntru cu degetul mic!
Îți mulțumesc maxim pt.ce mai învățat, este foarte eficient acest exercițiu, dar te rog extrem de frumos să-mi spui și care este problema la acea ureche!
De ce apare acel vâjâit ca de uzina electrica și dispare imediat după acel exercițiu?!
Mulțumesc si multă sănătate.
0
26-09-2018, ora 13:20
Shinners
Nu este medic/terapeut
Shinners
Buna ziua.As dori sa va trimit audiograma sotului meu, daca se poate.Pe audiograma se vede ca pierde 40% din auz(asa ni s-a spus)De 10 luni are urechea dreapta infundata si aude un vajait in ureche si sunet ca de bule.A fost la 2 medici orl-isti.Primul a spus ca e suspect de otoscleroza iar al doilea i-a prescris medicamente pt. Circulatia sanguina(al doilea a spus ca nu e otoscleroza).As dori niste sfaturi sa vedem ce mai putem face sa ni se dea un diagnostic corect, ca nu cumva sa fie ceva ce se poate agrava.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: