Galaţi: Bărbat amendat de jandarmi după ce a provocat un scandal la Spitalul Judeţean

Data publicarii: 17-03-2017

Un bărbat din Galaţi a fost amendat de jandarmi, după ce a spart un geam de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Galaţi şi a ameninţat cu moartea personalul medical şi pacienţii, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, Mircea Bădin.

Bărbatul, însoţit de un prieten, era supărat că a fost nevoit să o aducă singur la spital pe soţia sa, care acuza dureri de cap, el susţinând că a sunat la ambulanţă degeaba. El a intrat în camera de triaj de la UPU, în care se aflau mai multe asistente şi un pacient, a spart geamul cu pumnul, a adresat injurii personalului medical pe care l-a ameninţat cu moartea. Omul a sărit la bătaie şi la agentul de pază de la UPU, care a solicitat ajutorul colegilor, aceştia fiind cei care au şi sunat la 112, potrivit sursei citate.

La faţa locului a ajuns un echipaj al jandarmeriei, care a aplanat conflictul, l-a ridicat pe bărbat şi l-a sancţionat cu o amendă de 1.000 de lei, soţia lui rămânând în spital pentru a fi investigată.

"Bărbatul care a provocat un scandal la Spitalul Judeţean a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vom continua cercetările în acest caz pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut", a precizat Bădin.

Potrivit şefului UPU SMURD Galaţi, Angel Trifan, se va înainta o plângere penală împotriva agresorului de la spital.
Sursa: Agerpres, 17-03-2017, Vizualizari 45
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK