ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Informatii dezvoltare personala

Informatii dezvoltare personala
Autor: Psih.Diana Laura Ciubotaru

Ce este dezvoltarea personala?
Dezvoltarea personala individuala e o calatorie in care fiecare isi stabileste itinerariul dorit. In intilniri de cate 50 minute, iti pui intrebari pe care, poate, nu ti le-ai pus niciodata si iti dai raspunsuri care nu credeai ca sunt in tine. Facem exercitii si jocuri de rol, in care jocul devine mijloc de explorare sau aprofundezi tainele meditatiei si relaxarii. Ai acces la perspective inedite asupra realitatii si iti dezlegi resurse care erau intemnintate de limitele mintii vechi, obisnuite sa gandeasca in rutine. Te poti opri oricand ai nevoie de un moment mai lung de reflexie, pentru ca nu exista "trebuie" ci "vreau".
Ce efect are dezvoltarea personala?
Efectul dezvoltarii personale se vede in cresterea calitatii vietii, in cresterea stimei de sine si a increderii, plus disparitia fricilor, consolidarea increderii in fortele tale si puterea ta de a-ti crea viata, in dorinta de a deveni suveran si a scapa de dependente. Si nu in ultimul rand, se vede in eliberarea creativitatii in relatiile cu cei din jur.
Nu astepta sa devii un robotel al vietii de zi cu zi, daruieste-ti cat mai repede cu putinta aceasta experienta.
Fac dezvoltare personala individuala si de grup de multi ani si pot spune cu imensa admiratie ca oamenii infloresc exact ca florile. Atunci cand le pui la temperatura, umiditatea si lumina potrivita ele scot la iveala o minunatie de influorescenta care era pur si simplu acolo, astepta sa fie descoperita. Asa e si interiorul nostru, el nu ne paraseste niciodata ci asteapta momentul ca tu sa incepi sa-l descoperi. Sau, poate vrei sa incerci experienta grupului de dezvoltare personala in cadrul cursurilor SCOLII DE ACTIVARE A SINELUI -o scoala unica in tara de dezvoltare personala. Participantii la curs si-au creat o realitate plina de forta in care increderea, impartasirea, co-evolutia si co-creatia sunt la ele acasa. S-au creat prietenii si retele noi de interactiune si, mai ales, povesti de viata incredibile in care participantii au trait evenimente la granita cu miraculosul. Poate vom pune si marturiile lor pe site. Pentru a participa e nevoie doar de a fi prezent, nu ai nevoie de CV, interviuri sau recomandare.
Experienta de grup are un farmec al ei, si consolideaza abilitati ca increderea in sine, combaterea timiditatii si emotiilor sau a vorbitului in public, deschiderea firilor interiorizate, eliberarea de frici sau temeri de relationare sau frica de a fi ranit, fluidizarea capacitatii de a lega relatii cu usurinta, insanatosire emotionala si eliberare de trecut. Sunt multe altele pe care le vei descoperi chiar venind aici, pentru ca fiecare grup e unic si are un spirit unic, la care contribui si tu.
Te asteptam sa incerci experienta vietii tale, de transformare si metamorfoza a omizii in fluture.
Pentru detalii cursuri accesati : www.gammainstitute.ro

 
Programare