ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

“Descopera cea mai potrivita transa pentru atingerea obiectivelor tale !”
6.09.09
Prof.univ.dr.Ion Dafinoiu,
Presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza clinica,Relaxare si Terapie Ericksoniana
http://terapie-in-hipnoza.ro/terapie-online


http://terapie-in-hipnoza.ro/videoclipuri


I.TERAPIE IN HIPNOZA - hipnopsihoterapie - de scurta durata (5-12 sedinte),centrata pe obiectiv (stare de bine ,eliberare de stres,echilibru emotional, invatarea autohipnozei,eliberare de dependente sau ticuri ,diminuarea simptomelor psihosomatice,etc) si pe viitor (nu pe trecut)…Regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei,si vindecarea traumelor emotionale,a ranilor sufletesti…se face in transa a sasea,cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica … Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii….clarificarea obiectivelor de viata,activarea resurselor psihice (emotionale si mentale ),eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor …


II. Antrenament autogen SCHULTZ ,cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume ,cel mai bun instrument de lupta contra stresului,conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt I .H. Schultz.


III. Meditatii ghidate (imagerie dirijata)- aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I-pentru incepatori) poate sa fie trait si la nivel de meditatie.In acest caz nu se mai face inductia transei hipnotice si se experimenteaza un singur scenariu (scurt) intr-o sedinta..Sedinta dureaza 30 min.. si costa 50 ron.


Prima sedinta este de pregatire a transei si de stabilire a obiectivului terapiei (ce doriti sa obtineti).
A doua sedinta poate sa fie :
-”pregatire-2″,
-hipnopsihoterapie
-antrenament autogen Schultz,
-relaxare cu imagerie dirijata,
-meditatii ghidate(imagerie dirijata)..


Diferentele intre tipurile de terapii :hipnoterapie , relaxare cu imagerie dirijata,antrenament autogen Schultz, meditatie, oferite in cadrul acestui cabinet ,sunt mari.


ATENTIE !

 
Acesta este un cabinet de hipnopsihoterapie.

http://www.psihoterapie.ro/Certificari-si-registre/Modalitati-psihoterapeutice
In hipnopsihoterapie, terapia are loc in transa hipnotica(relaxare profunda).
Catharsisul (descarcarea emotionala),restructurarea cognitiva,etc.,au loc in transa hipnotica.
Discutiile preliminare transei hipnotice dureaza 10- 15 minute(maxim) si au rolul de a pregati transa principala.


In cazul in care unele persoane doresc sa vorbeasca mai mult (sa povesteasca ,sa intrebe..),si sedinta se prelungeste peste timpul
programat(exista sesiuni de 50 min si sesiuni de 90 min) ,atunci se plateste in functie de timpul alocat,insa este indicat ca aceste discutii sa aibe loc intr-o sedinta separata de sedinta de hipnoza….pentru a va bucura in totalitate de efectul benefic (liniste,calm,stare de bine) al relaxarii.

Primim in terapie clienti cu varste cuprinse intre 18-55 ani.


Trasa hipnotica are un rol esential in trairea experientei terapeutice…Scopul principal al hipnozei nu este relaxarea ci absorbtia intr-o realitate imaginata , focalizarea atentiei pe realitatile interioare.Experienta traita este cu atat mai intensa si mai complexa cu cat transa este mai profunda…


In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine,linistiti,calmi,energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza,sedintele de 50 min. (150 ron; o transa = 30 min)sunt suficiente.Daca exista si o problema mai particulara ,pe care vreti sa o rezolvati,sunt mai indicate sedintele complete,de 90 min.(200 ron; hipnoza fractionata,contine o relaxare cu imagerie dirijata+transa principala).
 
Este foarte important sa invatati sa intrati in transa cu un hipnoterapeut,pentru ca, astfel,veti reusi sa invatati foarte repede (in heterohipnoza) si veti putea profita la maximum de transele postate pe you tube.
Avantajul pe care il ofera acest cabinet este ca puteti lucra cu videoclipurile postate pe you tube ,atat intre sedinte cat si dupa incheierea terapiei ,ori de cate ori simtiti nevoia .
Dar videoclipurile postate nu sunt sedintele din cabinet!


Numarul de sedinte in psihoterapia ericksoniana poate varia intre 12-24.
In hipnoza ericksoniana , in cadrul cabinetului ,puteti face:
-ciclul I : 5-12 sedinte (“sesiuni”);
- ciclul II : 5-12 sedinte (“sesiuni”);


Pret :

A.Psiholog specialist,psihoterapeut Nicoleta Boghianu

 

CIP nr inreg CPR: 1CT 1705;

Cif: 26895210;

Programari la tel :0770241 591

 

-100 ron (antrenamentul autogen Schultz) ;100 ron relaxare cu imagerie dirijata;

-150 ron sedinte de 50 min.;

- 200 ron sedintele complete de 90 min./sedinta.;

-120 ron/50 min:consiliere si psihoterapie (discutam,stabilim obiective)


Frecventa sedintelor : 1-3 sedinte/saptamana;Se poate si mai rar dar se diminueaza mult efectele….Se poate face si hipnoterapie de tip intensiv : 7 transe in 7 zile.


Sedintele repetate la cerere, au reducere 30% si dureaza 30 min..

 

Anunt important:

 

1.Persoanele care au facut deja un numar de sedinte (nu conteaza cate ) cu psihoterapeut Nicoleta Boghianu si au luat o pauza ( nu conteaza cat de mare sau mica),pot continua terapia, exact de acolo de unde au ramas ,cu psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov (cu preturile lui).Mentionam ca amandoi lucram cu acelasi program de hipnopsihoterapie ,pe care il adaptam ,maximal,nevoilor,obiectivelor si personalitatii dv.

2.Cei care vin acum in terapie si doresc sa faca 1-3 transe ( + 2 sedinte de pregatire) ,cu psih.Nicoleta Boghianu pot sa continue apoi hipnoterapia cu psih.Adrian Victor Gavrilov.Cum doriti…

3. Oricand doriti si de cate ori doriti,puteti continua terapia trecand la celalalt terapeut (din cei doi care lucreaza in acest cabinet),fara niciun fel de probleme…

Folosim amandoi acelasi program  de hipno-psihoterapie.

Acest program  poate fi folosit atat ca psihoterapie sugestiva (tehnici de relaxare cu imagerie dirijata) cat si la nivel de hipnopsihoterapie ( tehnici de inductie a transei hipnotice,teste de sugestibilitate,hipnoza fractionata ,conceptualizarea cazului in interviul clinic ,etc);el este util si are efecte puternice, atat folosit de  psihologii clinicieni  sub supervizare cat si de psihologii specializati in hipnoza clinica si terapie ericksoniana (sub supervizare) intrucat a fost construit si probat de psiholog specialist, psihoterapeut Nicoleta Boghianu,in ambele variante de lucru.

Noi va uram succes!

 

B.Psiholog clinician,psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov

 

 CIP nr. inreg.CPR : 1 CT 6880/17.02.2017; CIF:37220153;

Programari la tel: 0744 812  076

 

1.1.Psihoterapie individuala:

-hipnoza ericksoniana:80 ron/ 50 min/sedinta;

-hipnopsihoterapie clasica si moderna :120 ron/ 90 min/sedinta;

-relaxare cu imagerie dirijata :60 ron/ 50 min/sedinta;

-antrenament autogen Schultz :50 ron/ 50 min/sedinta.

-antrenament autogen Schultz + imagerie dirijata : 70 ron/ 60 min/sedinta

 

- psihoterapie si consiliere psihologica : 70 ron/50min/sedinta;

- prima si a doua sedinta de pregatire ;80 ron/50min sau 120 ron/ 90 min (contin o relaxare/ doua relaxari cu imagerie dirijata)

 

1.2. Psihoterapie grup mic ( 2-5 persoane):

-40 ron/60 min;

-60 ron/90 min

 

1.3.Psihoterapie grup mare (10 persoane):

- 25 ron/60 min;

- 35 ron/90 min.

 


Este important sa cititi care este structura temporala a sedintelor  (www.terapie-in-hipnoza.ro),pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit .


Daca vreti sa anulati o programare ,regula generala in psihoterapie este” sa anuntati cu 24 de ore inainte,iar in cazul in care nu anuntati si vreti sa continuati terapia, trebuie sa platiti sedinta la care nu ati fost”.Eu accept sa ma anuntati si in aceeasi zi ,pana in ora 12 ,e suficient un mesaj scurt pe tel 0770241591.Daca nu anuntati ,se revine la regula generala :” daca vreti sa continuati terapia trebuie sa platiti sedinta la care nu ati fost”(150 ron)


Hipnoza moderna, ericksoniana este o terapie de scurta durata ,centrata pe simptom si orientata spre obiectiv si presupune trairea unor experiente in transa (ca si cum am visa ,stiind ca visam),experiente care sunt in functie de metaforele ,tehnicile,scenariile psihoterapeutice (scrise de specialisti -americani,englezi,francezi,italieni) folosite in cadrul sedintelor,si care au rolul sa activeze potentialului latent al clientului, resurselor sale din subconstient ,ajutandu-l sa gaseasca raspunsurile si solutiile la problemele sale, folosindu-se de experienta sa de viata si de aptitudinile,talentele,capacitatile si abilitatile sale.


Este o interventie structurata,standardizata in procent foarte mare,fara a exclude catusi de putin individualizarea terapiei.Eu folosesc, in terapia de 10-12 sedinte, in jur de 35-40 de scenarii psihoterapeutice in sedintele de 50 min, si aprox. 70 de scenarii psihoterapeutice in sedintele complete (de 90 min.) Fiecare sedinta are structura ei si nu se repeta nimic,niciodata.Imbinarea scenariilor este atat de armonioasa incat veti avea senzatia unei singure experiente ,foarte placuta si extrem de coerenta,scenariile intarindu-se si implinindu-se reciproc…Cu fiecare pas inainte terapia devine din ce in ce mai complexa si mai interesanta , va veti descoperi solutiile,calea proprie si resursele de care aveti nevoie pentru a va implini visele.


O terapie de poveste…
O terapie ca un vis…
Un vis in care visezi o poveste…
o poveste despre viata ta…
ce a fost…ce este… si mai ales….mai ales…
cum ai dori sa fie!


ATENTIE ! :
1.Acesta este un cabinet de hipnopsihoterapie.
In hipnopsihoterapie, terapia are loc in transa hipnotica(relaxare profunda).
Catharsisul (descarcarea emotionala),restructurarea cognitiva,etc.,au loc in transa hipnotica.
Discutiile preliminare transei hipnotice dureaza 10- 15 minute(maxim) si au rolul de a pregati transa principala.
In cazul in care unele persoane doresc sa vorbeasca mai mult (sa povesteasca ,sa intrebe..),si sedinta se prelungeste peste timpul programat(exista sesiuni de 50 min si sesiuni de 90 min) ,atunci se plateste in functie de timpul alocat ,insa este indicat ca aceste discutii sa aibe loc intr-o sedinta separata de sedinta de hipnoza….pentru a va bucura in totalitate de efectul benefic (liniste,calm,stare de bine) al relaxarii.


Conceptualizarea clinica a cazului se face in prima sedinta de pregatire,maxim si in a doua sedinta de pregatire.


Nu este hipnoza de estrada,nu sunt un hipnotizator care face spectacol.
Este terapie in hipnoza ,sunt psiholog,psihoterapeut si hipnoterapeut.
In sedintele de pregatire a transei ,primiti foarte multe informatii si experimentati deja modalitatea de lucru.. din hipnopsihoterapie.
Pentru cei care nu se asteapta sa-i pun sa sara intr-un picior...sau sa faca precum gaina,sau sa cada din picioare,etc....experienta este foarte interesanta,placuta si utila.Efectele sunt rapide si intense,desigur conteaza si potentialul cu care veniti deoarece "hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru"(prof. univ, dr. Irina Holdevici,prof. univ. dr. Ion Dafinoiu)
Este cu adevarat o experienta unica.


Linistea interioara


Linistea interioara...este primul pas pe drumul spre satisfacerea dorintelor de suflet….
” Cand te raneste o sageata otravita este important s-o scoti mai intai;
nu este momentul sa te intrebi …
de unde vine…cine a tras-o…sau ce otrava poarta.”
Dalai Lama


Ciclul I ;este pentru eliberarea de stres,tratarea anxietatii(toate tipurile),depresiei,dependentelor,tulburarilor de comportament alimentar...etc.
Ciclul II il fac doar cei avansati (au facut deja ciclul I) si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata in planurile : personal,familial ,cuplu,profesional,social,spiritual.Este o alegere care va apartine in totalitate.
In acest cabinet se lucreaza ,in principal, in transa hipnotica(relaxare profunda).
Este un cabinet de hipno-psihoterapie.
Se invata practicarea independenta (acasa sau oriunde,de unul singur ) a tehnicilor,ca instrument de eliminare a efectelor negative ale stresului,de echilibrare personala (fizica,emotionala, mentala ,spirituala ),de optimizare si dezvoltare a persoanei,pentru ca ,degeaba avem un instrument foarte bun,daca nu il folosim.Nu este suficient sa dorim din tot sufletul ceva ….si sa ni-l imaginam in detalii…este necesar si sa actionam …sa facem ceva… pasi pe drumul spre atingerea obiectivelor (vezi “Riscul”).


Numarul total al sedintelor variaza intre 3-12 sedinte,in functie de:
-problema :disconfort fizic si/sau emotional/mental (emotii si/sau senzatii negative produse de stres;ganduri intruzive,ruminatii;atacuri de panica,fobii;tristete,dependente;obiceiuri nedorite,etc.),
- obiectiv (psihoterapie,invatarea autohipnozei sau a unor tehnici de relaxare,comunicarea cu mintea subconstienta,eliminarea unei dependente/obicei nedorit,regresie sau progresie temporala,clarificarea unor obiective de viata,imbunatatirea unor capacitati psihice:memorie,atentie,capacitate de invatare,vointa,,cresterea increderii in sine,imbunatatirea imaginii de sine ,redarea sperantei-incredere in eficienta proprie,cresterea puterii personale,recuperarea liberului arbitru si a puterii de decizie,etc.)
- potentialul cu care vine clientul in terapie (motivatie,experienta,abilitatatea de a trai o transa hipnotica,perseverenta,capacitate de concentrare si refocalizare a atentiei,capacitate de invatare,curiozitate,flexibilitate,inteligenta,intuitie…).


Psihoterapia ericksoniana este o psihoterapie de scurta durata (12-24 sedinte),cu o sedinta pe saptamana poate dura 3-6 luni.In hipnoza ericksoniana , numarul sedintelor poate fi redus la 12(2 sedinte de pregatire +10 sedinte de transa hipnotica).Lucrandu-se intensiv (2-5 sedinte pe saptamana),durata hipnoterapiei este mult mai scurta.


Orice psihoterapie efectuata in transa are efecte mult mai puternice….si astfel numarul sedintelor si durata psihoterapiei se scurteaza foarte mult.In plus ,invatati sa faceti autohipnoza si puteti continua astfel,sa lucrati singuri pentru a continua schimbarile pozitive aparute.

Desigur,cei care doresc,pot sa faca terapia completa (24 sedinte).Pe mine ma intereseaza sa initiez schimbarea intrucat, in 5-10 transe hipnotice, toti clientii invata sa faca foarte bine autohipnoza si pot continua si singuri,daca doresc asta.Desigur transele facute la cabinet sunt mult mai complexe,mai interesante si mai profunde.Fiecare transa are o structura a ei (alte scenarii psihoterapeutice),nimic nu se repeta si informatiille care vin din subconstient sunt mult mai interesante,utile,eficiente…Incepand cu transa a 6-a,structura sedintelor este din ce in ce mai complexa.
In concluzie, cei care pot sa-si permita 24 de sedinte(:ciclul I:2 sedinte de pregatire+10 transe hipnotice + ciclul II:2 transe de baza+10 transe hipnotice complexe(3 module:”sanatate,”bani”,”iubire”"-),au mult de castigat,desigur….insa schimbari importante se vad si dupa 10 transe,ramanand sa se continue lucrul prin autohipnoza.


In plus, cei care au facut deja 10 transe hipnotice ,pot continua cu 4 sedinte de antrenament autogen Schultz (efectuate in transa hipnotica),reusind sa invete aceasta tehnica doar in 4 sedinte (initiere ,fixare ,stabilizare,trairea tehnicii din plin).
In cazul in care cineva doreste sa repete o sedinta ,(fie pentru ca s-a simtit deosebit de bine,sau pentru ca vrea informatii in plus de la propriul lui subconstient),o poate repeta de cate ori doreste….pretul unei sedinte repetate este de 100 ron (ca la antrenamentul autogen,unde de asemenea se repeta sedintele ).Apoi clientul revine la programul psihoterapeutic de baza.
Reducerea in cazul repetitiilor este de 30 %,intrucat se repeta doar transa principala, durand doar 40 min.(din care 10 min sunt pentru discutia posttransa) ,daca se respecta timpul stabilit pentru ea.
In principiu ,daca stati mai mult,platiti cat stati .
Repetitiile au rol de intarire si stabilizare a efectelor.


Puteti modifica (daca doriti) tipul de terapie(tehnici de relaxare cu imagerie dirijata,hipnoterapie,antrenament autogen Schultz),durata (30min;50min;90min.) si frecventa sedintelor(1-3 sedinte/saptamana;sau chiar o sedinta la 10 zile,sau la 2-3 saptamani).Si desigur va puteti opri in orice moment(chiar si dupa sedinta de” pregatire-1″),sau puteti lua o pauza pentru a repeta exercitiile de relaxare invatate,revenind apoi pentru a continua cu oricare dintre tipurile de terapii pe care o simtiti ca vi se potriveste mai bine ….
Numarul de sedinte poate sa fie cuprins intre 5-12 sedinte,pentru cei care doresc sa faca doar ciclul I.


Cei care doresc ,pot face si ciclul 2 al hipnoterapiei (pentru avansati).Acesta are doua transe de baza , trei module principale:”sanatate”,”bani”,”iubire”,” si trei module optionale: “durere”,echilibrare energetica” si “evolutie spirituala”.Aceste module pot fi facute cu pauza intre ele si cu accent pe modulul care prezinta cel mai mare interes.Numarul de transe din cadrul unui modul poate varia intre 1-5,in functie de interesul clientului.
La modul general se fac 2 transe in cazul modulelor “sanatate “,”bani/succes/prosperitate” si pana la 4 transe in cazul modulului “iubire”.
Ora sedintelor este bine sa se pastreze aceeasi,deoarece creierul se obisnuieste cu ea.


Indiferent de varianta aleasa, se ajunge,in final, la acelasi rezultat :stare de bine ,liniste,calm,energie,clarificarea obiectivelor de viata ,eliminarea efectelor nocive ale stresului,eliberarea de dependente ,recuperarea puterii personale,regasirea de sine…atingerea obiectivului stabilit de clientul insusi,la inceputul terapiei.


Daca tipul de terapie ales este mai simplu,mai scurt ca durata si cu o frecventa a sedintelor mai mica (o sedinta la 1-3 saptamani),probabil vor fi necesare mai multe sedinte.
Insa va veti simti surprinzator de bine, chiar dupa prima sedinta.Urmeaza fixarea si stabilizarea efectelor (a starii pozitive de spirit ),si invatarea tehnicilor pentru a le practica autonom.


Uneori,in primele sedinte ,este posibil sa apara unele disconforturi fizice sau emotionale… ..Este posibil ca anumite simptome sa se amplifice pentru a se descarca (“criza de vindecare”)….
“Daca vrei sa bei altceva ,goleste mai intai paharul…”Dupa aceasta descarcare, urmeaza o mare usurare si efectele pozitive ale terapiei se amplifica.Este foarte importanta aceasta “spargere a buboiului,curatarea lui….pentru a incepe cu adevarat vindecarea.
Dar nu toti oamenii au chiar”buboaie”(emotionale).In acest caz,mersul terapiei este lin,placut,interesant,foarte energizant!


Psihoterapie de grup,in hipnoza (relaxare profunda)


La cerere, se pot organiza,in cadru privat, grupuri de 2-3 persoane ,cu sedinte de 90-120 min.
Scenariile psihoterapeuce folosite sunt cele din hipnoza ericksoniana.


Este necesar sa aveti la dumneavoastra cartea de identitate ,pentru a va putea inregistra.


Pentru cei care vin doar un weekend in Constanta ,este posibil ca ,in trei-patru sedinte (de intiere,stabilizare,fixare ,traire din plin a tehnicii),sa invete tehnica de autohipnoza si sa se echilibreze emotional,eliberandu-se de emotiile negative produse de stres…In principiu ,un lucru se poate invata si intr-o sedinta ….insa de obicei este necesara repetitia.
In genere ,pentru a fixa si a stabiliza o achizitie (o deprindere,un program mental ),numarul de repetitii conteaza tot atat de mult cat conteaza motivatia (dorinta de a schimba ceva pentru a obtine altceva) cat si potentialul (inteligenta,aptitudini,experienta,perseverenta ) cu care venim in terapie.


CONCLUZII


“Cui are….i se va da ” si mai mult!
Datorita unei autoselectii ,cei care vin la hipnoterapie,au abilitati de a trai transe hipnotice dezvoltate …si aceste abilitati se pot dezvolta si mai mult.De foarte multe ori, ei intra in transe profunde chiar din prima sedinta(indicatori: reactii ideosenzoriale,distorsiunea timpului ,amnezie posthipnotica)


“Cui n-are … ”
In cazul (extrem de rar) in care clientul nu ar reactiona (nu se poate concentra asupra cuvintelor,nu se poate relaxa deloc ,nu-si poate imagina nimic ,nu se poate transpune in situatie in niciun fel,nu simte nicio senzatie in corpul lui ,in timpul exercitiilor de imaginatie (grad de sugestibilitate )…inseamna ca aceasta terapie in hipnoza,nu este potrivita pentru el…si poate sa mearga la consiliere psihologica sau la orice tip de psihoterapie care nu implica transa hipnotica…ci se desfasoara in stare de veghe si prin dialog.Totusi nu a pierdut chiar totul (a pierdut doar oportunitatea de a beneficia de acest minunat instrument: transa hipnotica si de acest tip ,foarte puternic si rapid,de terapie: in hipnoza!),deoarece el poate sa beneficieze,daca are o minima deschidere la experienta, de efectele pozitive ale celor 4 exercitii de relaxare cu imagerie dirijata, din cadrul sedintelor de pregatire , deoarece starea de relaxare este insotita intotdeauna de o stare de bine…liniste …calm…energie…placere…


Mai exista o optiune ,pentru cei carora le este dificil sa se relaxeze sau vizualizeaza mai putin decat si-ar dori : ANTRENAMENTUL AUTOGEN, tehnica de relaxare conceputa de psihiatrul german SCHULTZ.Cu ajutorul acestei tehnici,vor invata sa se relaxeze din ce in ce mai mult cu fiecare sedinta,pana cand vor ajunge la o relaxare suficient de profunda incat sa poata continua cu sedinte de hipnoterapie,de orice tip doresc:relaxare cu imagerie dirijata,terapie ericksoniana,hipnoza clinica,clasica si moderna .Pot de asemenea sa ramana la antrenamentul autogen,fiindca efectele lui sunt foarte puternice,este extrem de echilibrant (fizic,emotional,mental) si pot sa lucreze cu el, ei insisi ,(invatand tehnica) foarte usor ,pentru ca se porneste de la senzatii(greutate,caldura) pe care orice om le simte in mod natural, atunci cand este profund relaxat.Accentul se pune pe senzatii ,nu li se solicita in mod deosebit imaginatia.


Toti ne-am nascut cu capacitatea de a ne relaxa pentru a ne elibara de stres si pentru a ne simti mai bine ,mai echilibrati….Din cauza stresului cotidian si a situatiilor psihotraumatizante,aceasta abilitate s-a diminuat…si asa au aparut bolile psihosomatice.
Insa orice lucru pe care l-am stiut candva ,il putem reactualiza si chiar dezvolta.Si asta face antrenamentul autogen…..Nimic de facut…doar ascultati si va relaxati….va ganditi ca v-ati retras undeva ca sa va relaxati,ca sa dormiti o perioada ….E usor….si se invata foarte repede….6-12 sedinte,in hipnoterapie.In psihoterapie,invatarea antrenamentului autogen Schultz, poate dura 6 luni,cu 2-3 sedinte saptamanale.


Atata timp cat putem visa cu ochii deschisi (reveria ),cat ne putem inchipui lucrurile pe care le citim undeva, cat putem relaxa voluntar muschii striati,cat putem modifica respiratia,astfel incat sa respiram rar si abdominal….putem si sa intram in transa.Oricine poate invata,daca doreste sa …aprofundeze transa in care intra ,in fiecare zi ,de nenumarate ori.In hipnoterapie ,invatam sa aprofundam transa (relaxarea) si sa folosim aceasta stare pentru a rezolva ceea ce avem de rezolvat ,cu ajutorul mintii noastre subconstiente (forta noastra interioara,ingerul nostru pazitor,duhul fermecat) .


In toate cazurile, experienta transei hipnotice ,a intalnirii cu sufletul nostru, este interesanta,fascinanta si ….greu de verbalizat .
Experienta transei este ca si in cazul invatarii inotului,cand abia dupa ce intram in apa ,stim despre ce este vorba…
Si cat de bine ne putem simti….liberi…inotand in universul interior….
Unii o simt ca pe o plutire….extrem de placuta…


”LOCUL TAU SPECIAL…”


Hipnoza reprezinta tratamentul primordial pentru minte si trup, iar dumneavoastra sunteti invitat sa trageti cu ochiul in cabinetul meu si sa observati cum se desfasoara sedintele reale de hipnoza.
Hipnoza reprezinta o tehnica nemaipomenita, insa, in ciuda avantajelor ei, este teribil de putin folosita. Am scris acest articol pentru ca dumneavoastra sa stiti despre ce este vorba si sa realizati ca hipnoza nu este, in mod necesar, ceea ce vedeti la televizor sau in filme. Dumneavoastra puteti folosi hipnoza pentru a va imbunatati viata.


V-ati inrosit vreodata, atunci cand cineva a spus un lucru de care v-ati simtit jenat ? Ati inceput vreodata sa tremurati, atunci cand ati aflat niste vesti ingrozitoare ? Ce se intampla in organismul dumneavoastra, atunci cand va ganditi la o persoana de care va simtiti atras? Da, corpul dumneavoastra sufera schimbari – se inroseste, tremura, transpire – fara permisiunea dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa doriti sa reactionati. Corpul dumneavoastra reactioneaza atat la cuvinte, cat si la ganduri.


Cuvintele potrivite, rostite la momentul potrivit, va ajuta mintea sa controleze corpul. Hipnoza foloseste puterea cuvintelor pentru a face o schimbare. Puteti schimba un obicei, un comportament, o atitudine sau un simptom fizic. De-a lungul experientei hipnotice, dumneavoastra detineti controlul; dumneavoastra sunteti cel care ia deciziile


Hipnoza – ni se intampla tuturor, tineri sau varstnici, in viata de zi cu zi sau in ocazii special. Este acea stare in care sunteti complet absorbit si atat de atent la ceea ce vedeti in minte, incat lucrurile care se intampla in jurul dumneavoastra nu mai au importanta.Hipnoza va confera o stare de bine si va ajuta sa va reduceti temerile, anxietatile si durerea, sa eliminati comportamentele nedorite si sa va impliniti scopul propus. Hipnoza va ajuta sa acceptati stresul societatii moderne mult mai usor.


“Meditatia ne ajuta sa ne trezim din aceasta somnolenta caracterizata de automatisme si inconstienta,
fapt care ne permite sa ne traim viata avand acces la toate posibilitatile noastre,
constiente si inconstiente.”


"Transa este calea de acces la resursele inconstiente."
prof.univ.dr.Ion Dafinoiu


“Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru.”
prof.univ.dr.Irina Holdevici

“Asezati-va intr-o pozitie confortabila… Inchideti ochii si ascultati doar la vocea mea… veti auzi vocea mea suprapusa peste un fond muzical… veti auzi vocea mea foarte clar… tot timpul… si fara efort… iar fondul muzical… il veti auzi… atat cat va ajuta… si cat va face placere… Respirati lent… rar… si calm… Nu va fortati la nimic… Relaxare inseamna lasare… Totul decurge de la sine… Si va invit acum sa va imaginati…”

http://terapie-in-hipnoza.ro/videoclipuri

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-09-2016
Mariana, 45 ani

Terapia prin hipnoza pe care am urmat-o cu d-na Boghianu a fost solutia salvatoare in momentul cel mai greu din viata mea .Am inceput terapia cu dumneaei si cu fiecare sedinta imi regaseam usor locul pe orbita.A fost un “restart” pentru mine acea terapie.Nu voi putea uita niciodata,ultima sedinta,care a fost stabilita,cred,la un alt nivel,mult mai inalt si mi-a confirmat faptul ca Universul lucreaza prin oameni. De atunci viata mea este cu totul alta,cu mult diferita fata de ce era. Recomand cu incredere terapia prin hipnoza ori de cate ori simtiti ca nu puteti gasi raspuns la ceea ce va framanta,asfel veti gasi soltutia lucrand cu subconstientul prin intermediul hipnozei…esential pentru a gasi echilibrul si calea,dupa parerea mea. Ii multumesc d-nei Boghianu,un profesionist adevarat ,care se face “vinovata” pentru faptul ca am renascut si vad esentialul din viata.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!