ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

“Descopera cea mai potrivita transa pentru atingerea obiectivelor tale!” 6.09.09
Prof.univ.dr.Ion Dafinoiu,- presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza clinica,Relaxare si Terapie Ericksoniana. 

 

 I.TERAPIE IN HIPNOZA - hipnopsihoterapie - de scurta durata (5-12 sedinte),centrata pe obiectiv (stare de bine ,eliberare de stres,echilibru emotional, invatarea autohipnozei,eliberare de dependente sau ticuri ,diminuarea simptomelor psihosomatice,etc) si pe viitor (nu pe trecut)…Regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei,si vindecarea traumelor emotionale,a ranilor sufletesti…se face in transa a sasea,cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica … Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii….clarificarea obiectivelor de viata,activarea resurselor psihice (emotionale si mentale ),eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor …


II. Antrenament autogen SCHULTZ ,cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume ,cel mai bun instrument de lupta contra stresului,conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt I .H. Schultz.


III. Meditatii ghidate (imagerie dirijata)- aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I-pentru incepatori) poate sa fie trait si la nivel de meditatie.In acest caz nu se mai face inductia transei hipnotice si se experimenteaza un singur scenariu (scurt) intr-o sedinta..Sedinta dureaza 30 min.

 

Cabinetul este situat in CONSTANTA.


Prima sedinta este de pregatire a transei si de stabilire a obiectivului terapiei (ce doriti sa obtineti).
A doua sedinta poate sa fie :
-”pregatire-2″,
-hipnopsihoterapie
-antrenament autogen Schultz,
-relaxare cu imagerie dirijata,
-meditatii ghidate(imagerie dirijata)..


Diferentele intre tipurile de terapii :hipnoterapie , relaxare cu imagerie dirijata,antrenament autogen Schultz, meditatie, oferite in cadrul acestui cabinet ,sunt mari.

 
Acesta este un cabinet de hipnopsihoterapie.

 

http://www.psihoterapie.ro/Certificari-si-registre/Modalitati-psihoterapeutice


In hipnopsihoterapie, terapia are loc in transa hipnotica (relaxare profunda).
Catharsisul (descarcarea emotionala),restructurarea cognitiva,etc.,au loc in transa hipnotica.
Discutiile preliminare transei hipnotice dureaza 10- 15 minute (maxim) si au rolul de a pregati transa principala.

 

Primim in terapie clienti cu varste cuprinse intre 18-65 ani.Se pot face unele  exceptii pentru persoanele care au un potential mare.


Trasa hipnotica are un rol esential in trairea experientei terapeutice…

Scopul principal al hipnozei nu este relaxarea ci absorbtia intr-o realitate imaginata , focalizarea atentiei pe realitatile interioare.

Experienta traita este cu atat mai intensa si mai complexa cu cat transa este mai profunda…


In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine,linistiti,calmi,energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza,sedintele de 50 min. sunt suficiente.

Daca exista si o problema mai particulara ,pe care vreti sa o rezolvati,sunt mai indicate sedintele complete,de 90 min.(hipnoza fractionata).
Este foarte important sa invatati sa intrati in transa cu un hipnoterapeut,pentru ca veti reusi sa invatati foarte repede (in heterohipnoza) si veti putea profita la maximum de transele postate pe you tube.
Avantajul pe care il ofera acest cabinet este ca puteti lucra cu videoclipurile postate pe you tube ,atat intre sedinte cat si dupa incheierea terapiei ,ori de cate ori simtiti nevoia .
Videoclipurile postate nu sunt sedintele din cabinet...


Numarul de sedinte in psihoterapia ericksoniana poate varia intre 12-24.
In hipnoza ericksoniana , in cadrul cabinetului ,puteti face:
-ciclul I : 5-12 sedinte (“sesiuni”);dupa transa 5,se poate introduce antrenamentul autogen Schultz,o singura sedinta.
- ciclul II : 5-12 sedinte (“sesiuni”);2 transe de baza+3 module principale;exista  si 4 module optionale.Frecventa sedintelor : 1-3 sedinte/saptamana;

Se poate si mai rar dar se diminueaza mult efectele….

Se poate face si hipnoterapie de tip intensiv : 7 transe in 7 zile.

 

 


Este important sa cititi care este structura temporala a sedintelor,pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit .


Daca vreti sa anulati o programare ,regula generala in psihoterapie este” sa anuntati cu 24 de ore inainte,iar in cazul in care nu anuntati si vreti sa continuati terapia, trebuie sa platiti sedinta la care nu ati fost”.

Noi acceptam sa ne anuntati si in aceeasi zi,preferabil pana in ora 12,e suficient un mesaj scurt pe telefon.Cu conditia ca si reciproca sa fie valabila...si noi putem fi,uneori nevoiti,sa modificam o programare....

Daca nu anuntati,sedinta se considera efectuata. 


Hipnoza moderna, ericksoniana este o terapie de scurta durata ,centrata pe simptom si orientata spre obiectiv si presupune trairea unor experiente in transa (ca si cum am visa,stiind ca visam),experiente care sunt in functie de metaforele ,tehnicile,scenariile psihoterapeutice (scrise de specialisti americani,englezi,francezi,italieni) folosite in cadrul sedintelor,si care au rolul sa activeze potentialul latent al clientului,resursele sale din subconstient,ajutandu-l sa gaseasca raspunsurile si solutiile la problemele sale,folosindu-se de experienta sa de viata si de aptitudinile,talentele,capacitatile si abilitatile sale.


Este o interventie structurata,standardizata in procent foarte mare,fara a exclude catusi de putin individualizarea terapiei.

Noi folosesim, in terapia de 10-12 sedinte, in jur de 35-40 de scenarii psihoterapeutice in sedintele de 50 min, si aprox. 70 de scenarii psihoterapeutice in sedintele complete (de 90 min.).La acestea se adauga multe alte texte.Aprox. 100 de texte,cu totul,numai in ciclul I.

Fiecare sedinta are structura ei si nu se repeta nimic,niciodata.Imbinarea scenariilor este atat de armonioasa incat veti avea senzatia unei singure experiente ,foarte placuta si extrem de coerenta,scenariile intarindu-se si implinindu-se reciproc…

Cu fiecare pas inainte terapia devine din ce in ce mai complexa si mai interesanta , va veti descoperi solutiile,calea proprie si resursele de care aveti nevoie pentru a va implini visele.


O terapie de poveste…
O terapie ca un vis…
Un vis in care visezi o poveste…
o poveste despre viata ta…
ce a fost…ce este… si mai ales….mai ales…
cum ai dori sa fie!

 


Nu este hipnoza de estrada,nu suntem hipnotizatori("hipnotisti") care fac spectacol pe o scena....
Este terapie in hipnoza ,suntem psihologi,psihoterapeuti si hipnoterapeuti.Spectaculos este ceea ce se intampla transelor hipnotice ... pentru ambii protagonisti (terapeut,client).
In sedintele de pregatire a transei,primiti foarte multe informatii si experimentati deja modalitatea de lucru din hipnopsihoterapie.
Pentru cei care nu se asteapta sa-i pun sa sara intr-un picior...sau sa faca precum gaina,sau sa cada din picioare,etc....experienta este foarte interesanta,placuta si utila.

Efectele sunt rapide si intense,desigur conteaza si potentialul cu care veniti.

"Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru."

Este cu adevarat o experienta unica.


Linistea interioara


Linistea interioara...este primul pas pe drumul spre satisfacerea dorintelor de suflet….
” Cand te raneste o sageata otravita este important s-o scoti mai intai;
nu este momentul sa te intrebi …
de unde vine…cine a tras-o…sau ce otrava poarta.”
Dalai Lama


Ciclul I  al terapiei este pentru eliberarea de stres,tratarea anxietatii (toate tipurile),depresiei,dependentelor,tulburarilor de comportament alimentar...etc.
Ciclul II il fac doar cei  care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata in planurile : personal,familial,cuplu,profesional,social,spiritual.


Se invata practicarea independenta a tehnicilor,ca instrument de eliminare a efectelor negative ale stresului,de echilibrare personala,de optimizare si dezvoltare a persoanei.

Degeaba avem un instrument foarte bun,daca nu il folosim.

Nu este suficient sa dorim din tot sufletul ceva ….si sa ni-l imaginam in detalii…

Este necesar sa actionam …sa facem ceva… pasi pe drumul spre atingerea obiectivelor.

“Riscul”


Numarul total al sedintelor variaza intre 3-12 sedinte,in functie de:


-problema :disconfort fizic si/sau emotional/mental (emotii si/sau senzatii negative produse de stres;ganduri intruzive,ruminatii;atacuri de panica,fobii;tristete,dependente;obiceiuri nedorite,etc.),
-obiectiv (psihoterapie,invatarea autohipnozei sau a unor tehnici de relaxare,comunicarea cu mintea subconstienta,eliminarea unei dependente/obicei nedorit,regresie sau progresie temporala,clarificarea unor obiective de viata,imbunatatirea unor capacitati psihice:memorie,atentie,capacitate de invatare,vointa,,cresterea increderii in sine,imbunatatirea imaginii de sine ,redarea sperantei-incredere in eficienta proprie,cresterea puterii personale,recuperarea liberului arbitru si a puterii de decizie,etc.)
-potentialul cu care vine clientul in terapie (motivatie,experienta,abilitatatea de a trai o transa hipnotica,perseverenta,capacitate de concentrare si refocalizare a atentiei,capacitate de invatare,curiozitate,flexibilitate,inteligenta,intuitie…).


Psihoterapia ericksoniana este o psihoterapie de scurta durata (12-24 sedinte),cu o sedinta pe saptamana poate dura 3-6 luni.In hipnoza ericksoniana , numarul sedintelor poate fi mai mic.

Lucrandu-se intensiv (2-5 sedinte pe saptamana),durata hipnoterapiei este mult mai scurta.


Orice psihoterapie efectuata in transa are efecte mult mai puternice….si astfel numarul sedintelor si durata psihoterapiei se scurteaza foarte mult.In plus ,invatati sa faceti autohipnoza si puteti continua astfel,sa lucrati singuri pentru a continua schimbarile pozitive aparute.

Desigur,cei care doresc,pot sa faca terapia completa (24 sedinte).Important este sa sa initiem schimbarea, intrucat toti clientii invata sa faca foarte bine autohipnoza si pot continua sa lucreze singuri,daca doresc asta.

Desigur, transele facute la cabinet sunt mult mai complexe,mai interesante si mai profunde.

Fiecare transa are o structura a ei (alte scenarii psihoterapeutice),nimic nu se repeta si informatiille care vin din subconstient sunt mult mai interesante,utile,eficiente…

Incepand cu transa a 3-a,structura sedintelor devine din ce in ce mai complexa.

 

Terapia are:

 

Ciclul I:

-2 sedinte de pregatire;

-10 transe hipnotice;

-antrenamentul autogen Schultz.

 

Ciclul II (pentru dezvoltare si optimizare personala):

- 2 transe de baza;

-10 transe hipnotice complexe grupate in 3 module principale :”Sanatate,”Bani”,”Iubire”;

-4 module optionale:"Durere","Echilibrare energetica","Iertare","Evolutie spirituala".

 

Schimbari importante se vad si dupa cateva  transe.Multi se simt mai bine si dupa prima sedinta ("pregatire-1")


Cei care au facut deja 2-3  transe hipnotice,pot continua cu 4 sedinte de antrenament autogen Schultz (efectuate in transa hipnotica),reusind sa invete aceasta tehnica doar in 4 sedinte (initiere ,fixare ,stabilizare,trairea tehnicii din plin).


In cazul in care cineva doreste sa repete o sedinta ,(fie pentru ca s-a simtit deosebit de bine,sau pentru ca vrea informatii in plus de la propriul lui subconstient),o poate repeta de cate ori doreste….

Pretul unei sedinte repetate este redus cu 30% .

Apoi se revine la programul psihoterapeutic de baza.
In cazul repetitiilor se repeta doar transa principala (30 min.).
In principiu ,daca stati mai mult,platiti cat stati .
Repetitiile au rol de intarire si stabilizare a efectelor.


Puteti modifica,daca doriti:

-tipul de terapie :  relaxare cu imagerie dirijata / hipnopsihoterapie / antrenament autogen Schultz,

-durata :50min/90min.,

-frecventa sedintelor :1-3 sedinte/saptamana;sau chiar o sedinta la10 zile.

 

Si desigur va puteti opri in orice moment.

Sau puteti lua o pauza pentru a repeta exercitiile de relaxare invatate,revenind apoi pentru a continua cu oricare dintre tipurile de terapii pe care o simtiti ca vi se potriveste mai bine ….
Numarul de sedinte recomandabil  :  3-12 sedinte (din ciclul I).


Cei care doresc,pot face si ciclul 2 al hipnoterapiei (pentru avansati).

Acesta are :

-doua transe de baza,

-trei module principale:”sanatate”,”bani”,”iubire”,

-si trei module optionale: “durere”,echilibrare energetica” si “evolutie spirituala”.

 

Aceste module pot fi facute cu pauza intre ele si cu accent pe modulul care prezinta cel mai mare interes pentru dv.

Numarul de transe din cadrul unui modul poate varia intre 1-5,in functie de importanta  acestuia pentru dv..
La modul general se fac 2 transe in cazul modulelor “sanatate “,”bani/succes/prosperitate” si pana la 4 transe in cazul modulului “iubire”.


Ora sedintelor este bine,daca se poate, sa se pastreze aceeasi,deoarece creierul se obisnuieste cu ea.


Indiferent de varianta aleasa, se ajunge,in final, la acelasi rezultat :stare de bine ,liniste,calm,energie,clarificarea obiectivelor de viata ,eliminarea efectelor nocive ale stresului,eliberarea de dependente ,recuperarea puterii personale,regasirea de sine…atingerea obiectivului stabilit de clientul insusi,la inceputul terapiei.Numarul de sedinte este insa diferit .

Daca tipul de terapie ales este mai simplu,mai scurt ca durata si cu o frecventa a sedintelor mai mica (o sedinta la 1-3 saptamani),probabil vor fi necesare mai multe sedinte.
Insa,de multe ori,oamenii  simt surprinzator de bine, chiar si  dupa prima sedinta.

Urmeaza fixarea si stabilizarea efectelor (a starii pozitive de spirit ),si invatarea tehnicilor pentru a le practica autonom.


Uneori,in primele sedinte ,este posibil sa apara unele disconforturi fizice sau emotionale… ..

Este posibil ca anumite simptome sa se amplifice pentru a se descarca (criza "de vindecare” sau "de reglementare")….cum se spune:“daca vrei sa bei altceva ,goleste mai intai paharul…”

Dupa aceasta descarcare, urmeaza o mare usurare si efectele pozitive ale terapiei se amplifica.

Este foarte importanta aceasta “spargere a buboiului,curatarea lui….pentru a incepe cu adevarat vindecarea.


Dar nu toti oamenii au astfel de probleme emotionale...

In acest caz,mersul terapiei este lin,placut,interesant,foarte energizant.


Psihoterapie de grup,in hipnoza (relaxare profunda)


La cerere, se pot organiza,in cadru privat, grupuri de 2-3 persoane ,cu sedinte de 90-120 min.
Scenariile psihoterapeuce folosite sunt cele din hipnoza ericksoniana.


Este necesar sa aveti la dumneavoastra cartea de identitate,pentru a va putea inregistra.


Pentru cei care vin doar un weekend in Constanta ,este posibil ca ,in trei-patru sedinte,sa invete tehnica de autohipnoza si sa se echilibreze emotional,eliberandu-se de emotiile negative produse de stres…

In principiu,un lucru se poate invata si intr-o sedinta ….insa de obicei este necesara repetitia.
Pentru a fixa si a stabiliza o achizitie (o deprindere,un program mental ),numarul de repetitii conteaza tot atat de mult cat conteaza motivatia (dorinta de a schimba ceva pentru a obtine altceva) cat si potentialul (inteligenta,aptitudini,experienta,perseverenta ) cu care venim in terapie.


CONCLUZII


“Cui are….i se va da ” si mai mult!


De regula, cei care vin la hipnoterapie,au abilitati dezvoltate de a trai transa hipnotica …si aceste abilitati se pot dezvolta si mai mult.

De foarte multe ori, ei intra in transa profunda chiar din prima sedinta.

Indicatori de transa: reactii ideosenzoriale,distorsiunea timpului ,amnezie posthipnotica.


“Cui n-are … ”


In cazul (extrem de rar) in care clientul nu ar reactiona,in timpul exercitiilor de imaginatie :

-nu se poate concentra asupra cuvintelor,

-nu se poate relaxa deloc,

-nu-si poate imagina nimic,

-nu se poate transpune in situatie in niciun fel,

-nu simte nicio senzatie in corpul lui...

 

Inseamna ca aceasta terapie in hipnoza,nu este potrivita pentru el…

Poate sa mearga la consiliere psihologica sau la orice tip de psihoterapie care nu implica transa hipnotica…ci se desfasoara,predominant, in stare de veghe si prin dialog.

Sau au nevoie de un tratament medicamentos.

 

Totusi nu a pierdut chiar totul.

A pierdut doar oportunitatea de a beneficia de acest minunat instrument: transa hipnotica si de acest tip ,foarte puternic si rapid,de terapie: in hipnoza!,

Poate sa beneficieze,daca are o minima deschidere la experienta, de efectele pozitive ale celor 4 exercitii de relaxare cu imagerie dirijata, din cadrul "sedintelor de pregatire",exercitii pe care poate sa le repete singur pana cand obtine efecte.

Starea de relaxare este insotita intotdeauna de o stare de bine…liniste …calm…energie…placere…confort .

 

Relaxarea se poate invata de aceea mai exista o optiune,pentru cei carora le este dificil sa se relaxeze sau vizualizeaza mai putin decat si-ar dori :

 

ANTRENAMENTUL AUTOGEN, tehnica de relaxare conceputa de psihiatrul german   I.H.SCHULTZ.

 

Cu ajutorul acestei tehnici,pot invata sa se relaxeze din ce in ce mai mult cu fiecare sedinta,pana cand vor ajunge la o relaxare suficient de profunda incat sa poata continua cu sedinte de hipnoterapie,de orice tip doresc:

-relaxare cu imagerie dirijata,

-terapie ericksoniana,

-hipnoza clinica,clasica si moderna .

 

Pot si sa ramana la antrenamentul autogen,fiindca efectele lui sunt foarte puternice,este extrem de echilibrant (fizic,emotional,mental) si pot sa lucreze cu el, ei insisi ,(invatand tehnica) foarte usor ,pentru ca se porneste de la senzatii(greutate,caldura) pe care orice om le simte in mod natural, atunci cand este profund relaxat.

Accentul se pune pe senzatii,nu li se solicita in mod deosebit imaginatia.


Toti ne-am nascut cu capacitatea de a ne relaxa pentru a ne elibara de stres si pentru a ne simti mai bine ,mai echilibrati….

Din cauza stresului cotidian si a situatiilor psihotraumatizante,aceasta abilitate s-a diminuat…si asa au aparut bolile psihosomatice.
Insa orice lucru pe care l-am stiut candva ,il putem reactualiza si chiar dezvolta.Si asta face antrenamentul autogen…..

Nimic de facut…doar ascultati si va relaxati….va ganditi ca v-ati retras undeva ca sa va relaxati,ca sa dormiti o perioada …

 

AT-Schultz e usor….si se invata foarte repede….6-12 sedinte,in hipnoterapie.

In psihoterapie,invatarea antrenamentului autogen Schultz, poate dura 6 luni,cu 2-3 sedinte saptamanale.


Atata timp cat putem visa cu ochii deschisi (reveria ),

cat ne putem inchipui lucrurile pe care le citim undeva,

cat putem relaxa voluntar muschii striati,

cat putem modifica respiratia,astfel incat sa respiram rar si abdominal….

putem si sa intram in transa.

 

Oricine poate invata,daca doreste sa …aprofundeze transa in care intra ,in fiecare zi ,de nenumarate ori.

In hipnoterapie ,invatam sa aprofundam transa (relaxarea) si sa folosim aceasta stare pentru a rezolva ceea ce avem de rezolvat ,cu ajutorul mintii noastre subconstiente (forta noastra interioara,ingerul nostru pazitor,duhul fermecat) .


In toate cazurile, experienta transei hipnotice ,a intalnirii cu sufletul nostru, este interesanta,fascinanta si ….greu de verbalizat .
Experienta transei este ca si in cazul invatarii inotului,cand abia dupa ce intram in apa ,stim despre ce este vorba…
Si cat de bine ne putem simti….liberi…inotand in universul interior….
Unii o simt ca pe o plutire….extrem de placuta…


”LOCUL TAU SPECIAL…”


"Hipnoza reprezinta tratamentul primordial pentru minte si trup, iar dumneavoastra sunteti invitat sa trageti cu ochiul in cabinetul meu si sa observati cum se desfasoara sedintele reale de hipnoza.
Hipnoza reprezinta o tehnica nemaipomenita, insa, in ciuda avantajelor ei, este teribil de putin folosita.

Am scris acest articol pentru ca dumneavoastra sa stiti despre ce este vorba si sa realizati ca hipnoza nu este, in mod necesar, ceea ce vedeti la televizor sau in filme.

 

Dumneavoastra puteti folosi hipnoza pentru a va imbunatati viata.


V-ati inrosit vreodata, atunci cand cineva a spus un lucru de care v-ati simtit jenat ?

Ati inceput vreodata sa tremurati, atunci cand ati aflat niste vesti ingrozitoare ?

Ce se intampla in organismul dumneavoastra, atunci cand va ganditi la o persoana de care va simtiti atras?

Da, corpul dumneavoastra sufera schimbari – se inroseste, tremura, transpire – fara permisiunea dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa doriti sa reactionati.

Corpul dumneavoastra reactioneaza atat la cuvinte, cat si la ganduri.


Cuvintele potrivite, rostite la momentul potrivit, va ajuta mintea sa controleze corpul.

Hipnoza foloseste puterea cuvintelor pentru a face o schimbare.

Puteti schimba un obicei, un comportament, o atitudine sau un simptom fizic.

De-a lungul experientei hipnotice, dumneavoastra detineti controlul; dumneavoastra sunteti cel care ia deciziile


Hipnoza – ni se intampla tuturor, tineri sau varstnici, in viata de zi cu zi sau in ocazii special.

Este acea stare in care sunteti complet absorbit si atat de atent la ceea ce vedeti in minte, incat lucrurile care se intampla in jurul dumneavoastra nu mai au importanta.

Hipnoza va confera o stare de bine si va ajuta sa va reduceti temerile, anxietatile si durerea, sa eliminati comportamentele nedorite si sa va impliniti scopul propus.

Hipnoza va ajuta sa acceptati stresul societatii moderne mult mai usor."

Roberta Temes- "Hipnoza"


“Meditatia ne ajuta sa ne trezim din aceasta somnolenta caracterizata de automatisme si inconstienta,
fapt care ne permite sa ne traim viata avand acces la toate posibilitatile noastre,
constiente si inconstiente.”


"Transa este calea de acces la resursele inconstiente."
prof.univ.dr.Ion Dafinoiu


“Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru.”
prof.univ.dr.Irina Holdevici

“Asezati-va intr-o pozitie confortabila… Inchideti ochii si ascultati doar la vocea mea… veti auzi vocea mea suprapusa peste un fond muzical… veti auzi vocea mea foarte clar… tot timpul… si fara efort… iar fondul muzical… il veti auzi… atat cat va ajuta… si cat va face placere… Respirati lent… rar… si calm… Nu va fortati la nimic… Relaxare inseamna lasare… Totul decurge de la sine… Si va invit acum sa va imaginati…”

 

http://terapie-in-hipnoza.ro/videoclipuri

 

 

 

"Hipnoza pentru eliberarea de endorfine" :

 

  

 

"Hipnoza pentru eliberare de stres":

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-09-2016
Mariana, 45 ani

Terapia prin hipnoza pe care am urmat-o cu d-na Boghianu a fost solutia salvatoare in momentul cel mai greu din viata mea .Am inceput terapia cu dumneaei si cu fiecare sedinta imi regaseam usor locul pe orbita.A fost un “restart” pentru mine acea terapie.Nu voi putea uita niciodata,ultima sedinta,care a fost stabilita,cred,la un alt nivel,mult mai inalt si mi-a confirmat faptul ca Universul lucreaza prin oameni. De atunci viata mea este cu totul alta,cu mult diferita fata de ce era. Recomand cu incredere terapia prin hipnoza ori de cate ori simtiti ca nu puteti gasi raspuns la ceea ce va framanta,asfel veti gasi soltutia lucrand cu subconstientul prin intermediul hipnozei…esential pentru a gasi echilibrul si calea,dupa parerea mea. Ii multumesc d-nei Boghianu,un profesionist adevarat ,care se face “vinovata” pentru faptul ca am renascut si vad esentialul din viata.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!