ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Cateva detalii: pret, structura temporala a sedintelor

Cateva detalii: pret, structura temporala a sedintelor
Autor: Nicoleta Boghianu

 

In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 50 min., sunt suficiente.

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si o problema mai particulara, sunt mai indicate sedintele complete, de 90 minute. Sedinta de 90 minute este o hipnoza fractionata care contine:
- “tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru diminuarea si eliminarea simptomului si clarificarea obiectivelor de viata (au si alte obiective terapeutice) – cu acestea puteti lucra singuri, oricand doriti sa va simtiti bine (in autohipnoza);
- “hipnoza ericksoniana” (“transa principala”, “relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe centrate pe simptome “) – terapia in sine :” iau medicamentul si, desi poate nu stiu exact  cum funcioneaza, disconfortul a disparut, problema s-a rezolvat". Exista multa literatura despre mecanismele care functioneaza in sugesto-terapie (“tehnici spirituale”, “mintea vindeca corpul”) si a postat si fiul meu multe articole  pe site. Le puteti citi…

 

Numar sedinte: :

ciclul I: 5-12 sedinte (“sesiuni”); intre  transa a 5-a  si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta; aveti acces la videoclip si puteti lucra apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii..

ciclul II: 5-12 sedinte (“sesiuni”); 2 transe de baza + 3 module principale: "Sanatate"; "Iubire"; "Bani".

Ciclul II are si 4 module optionale: "Durere"; "Iertare"; "Echilibrare energetica"; "Evoluitie spirituala".

 

Terapia cu care lucram are 100 de sedinte de 50 de minute.Toate aceste sedinte au fost inregistrate. Dintre acestea,12 sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih.Adrian Victor Gavrilov si le-am postat pe you tube.

 

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei.

O sedinta de hipnoza ericksoniana de 50 min., repetata la cerere, costa mai putin cu 30%  pentru ca  dureaza doar 30 min. Se repeta doar "transa principala". Desigur ca poate fi prelungita cu "discutii" ( + 50 ron./30 min.).

Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit "timpul pentru hipnoza". In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des ..si devii tot mai bun la ea... si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute.(fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri,fara vedoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.

 

I.Psih.specialist,hipnopsihoterapeut Nicoleta Boghianu:

 

1.antrenamentul autogen Schultz.; 100 ron/50 min,

 

2.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;100 ron/50 min.

 

3.hipnoza ericksoniana;150 ron/60 min

 

4.hipnopsihoterapie clasica si moderna; 200 ron/90 min.

 

5.meditatie ghidata; 100 ron/50 min.

 

6.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz; 200 ron/90 min.

 

7.AT-Schultz cu imagerie dirijata; 120 ron/60 min.

 

8.AT-Schultz + pregatire; 150 ron/90 min.

 

9.sedinte de pregatire; 150 ron/60 min.;  200 ron/90 min.; contin una sau doua tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

 

10.psihoterapie si consiliere psihologica ("discutii"); 120 ron/50 min;

 

11.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + "discutii" ; 150 ron/90 min.

 

12.hipnoza ericksoniana + "discutii" ; 200 ron/90 min.

 

13.psihoterapie de grup, in hipnoza (relaxare profunda); 25 ron/ora.

 

 

Sedintele de 90 min se pot imparti in doua sedinte,pentru cei care doresc sa vorbim mai mult (informatii,explicatii),astfel:

1-tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + "discutii" ; 150 ron/90 min/sed.;

2-hipnoza ericksoniana;150 ron/60 min./sed.

Sau

2.hipnoza ericksoniana + "discutii";200 ron/90 min./sed

 

Toate  tehnicile hipno-psihoterapeutica poate fi luate in varianta "+ discutii" (90 min.), platind  in plus 50 ron.

 

Costul total al terapiei depinde de:

 

1.varianta de "pregatire":

- completa: doua sedinte;

- medie: o sedinta;

- scurta, cu inductia transei hipnotice.

 

2. de tipul de sugestoterapie pentru care optati;

 

- Hipnopsihoterapie clasica si moderna; 90 min/sed.

- Hipnoterapie ericksoniana; 60 min/sed;

- Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; 50 min/sed;

- Antrenament autogen Schultz; 50 min/sed.

- AT-Schultz cu imagerie dirijata; 60 min/sed.

-Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz; 90  min/sed.

 

In principiu, o ora (60 min.) de hipnopsihoterapie costa:

150 ron., la psih Nicoleta Bohianu;

100 ron., la psih. Adrian Victor Gavrilov.

 

Exceptie fac tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata si antrenamentul autogen Schultz care costa:

100 ron/50 min.,  la psih. specialist Nicoleta Boghianu;

80 ron/50 min., la psih.Adrian Victor Gavrilov.

 

Recomandam sedintele complete care costa:

200 ron/90 min., la psih Nicoleta Boghianu;

120 ron/90 min., la psih. Adrian Victor Gavrilov.

 

In cazul in care unele persoane doresc sa vorbeasca mai mult (sa povesteasca, sa intrebe,etc.) si sedinta se prelungeste peste timpul programat, atunci se plateste in functie de timpul alocat.

Este indicat ca aceste discutii sa aibe loc intr-o sedinta separata de sedinta de hipnoza, pentru a va bucura in totalitate de efectul benefic (liniste, calm, stare de bine) al relaxarii.

 

Este important sa cititi care este structura temporala a sedintelor, pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit, deoarece, daca stati mai mult, platiti cat stati.

 

Sedintele  de 90 min se pot imparti in doua sedinte, pentru cei care doresc sa vorbim mai mult (informatii,explicatii),astfel:

1-tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + discutii; 150 ron/90 min.;

2-hipnoza ericksoniana; 150 ron/60 min.

Sau

2.hipnoza ericksoniana + "discutii"; 200 ron/90 min.

 

Anunt!

Psih.,psihoterapeut Nicoleta Boghianu face numai terapie individuala (nu lucreaza cu grupuri),lucreaza cu sedinte complete, de 90 min. (foarte rar lucreaza cu sedinte de 50 min.), lucreaza numai face-to-face (nu lucreaza online, prin telefon sau prin mesaje : total exclus! ) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic pentru ambii actori (client, terapeut)…Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client) fara a exista, in niciun fel, obligatia de a  explica motivele intreruperii terapiei.

 

Terapia cu sedinte complete (duble, de 90 min.) contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale ).De aceea, indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sedintele complete (de 90 min)..


Cine doreste, poate sa faca aceasta terapie si pe fragmente, sedinte de 50 min. sau folosind o singura tehnica  - schimbandu-se mereu scenariile  -  cu psih., psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov;

 

Frecventa sedintelor o stabiliti dv.

 

Unii  doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenament autogen  Schultz care  este terapie in sine.

In acest caz, este necesar sa faceti, la inceput, o sedinta de  pregatire care contine:

- o relaxare cu imagerie dirijata,

- se stabilesc obiectivele,

- se face un test de sugestibilitate 

- un alt test specific pentru AT (care poate evidentia 64 simptome),

- se dau informatii despre tehnica.

 

Sedinta dureaza 90 min.

Incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz si dureaza 50 min/sed. Se pot lua si variantele de 60 min.(cu imagerie dirijata) sau 90 min.( cu tehnici de relaxare si imagerie dirijata; hipnoza fractionata). Cum doriti.

Se lucreza in transa hipnotica si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

 

 

De obicei, aceasta tehnica o introducem intre transa a 5-a si a 6-a.

O singura sedinta contine atat  "pregatirea" cat si tehnica AT .

Sedinta dureaza 90 min.

 

Sedinta completa contine si o relaxare cu imagerie dirijata  cu un scenariu psihoterapeutic foarte important si costa 200 ron.

O singura sedinta  este suficienta pentru a  invata aceasta tehnica  pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa, au facut deja doua sedinte de  pregatire si cinci transe hipnotice, cu sau fara tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

Din acest motiv, tehnica Antrenament autogen Schultz, aplicata si ea in transa, se invata foarte usor.

 

Apoi puteti sa  lucrati foarte usor cu videoclipul:

 

 

 

II. Psih.practicant,hipnopsihoterapeut Adrian Victor Gavrilov:

Cod personal: 19294

Cabinet individual de psihologie Victor Adrian Gavrilov;

nr. inreg. CPR: 1 CT 6880 / 17.02.2017;

CIF: 37220153

Telefon: 0744 812 076

Email: victor87adrian@gmail.com

ID. Skype: victor87adrian@gmail.com

 

Psihoterapie individuala:

 

 • hipnopsihoterapie clasica si moderna: 120 ron/90 min;
 • hipnoza ericksoniana: 100 ron /60 min;
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 80 ron/50 min;
 • antrenament autogen Schultz: 80 ron/50 min;
 • antrenament autogen Schultz  cu  imagerie dirijata: 100 ron/60 min;
 • antrenament autogen Schultz + pregatire : 120 ron/90 min.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 120 ron/90 min.
 • meditatii ghidate: 80 ron/50 min.
 • psihoterapie si consiliere psihologica ("discutii"): 80 ron/50 min.
 • sedinte "de pregatire": 100 ron/60 min/sed..;contine o tehnica de relaxare cu imagerie dirijata.
 • sedinte "de pregatire" cu  doua tehnici de relaxare cu imagerie dirijata/sed : 120 ron/ 90 min./sed. 

 

Psihoterapie grup mic (2-5 persoane):

 

 40 ron/60 min; 60 ron/90 min;

 

Psihoterapie grup mare (10 persoane):

 

 • 25 ron/60 min;
 • 35 ron/90 min;
 • 50 ron/120 min.

Terapie online:

 

 • 120 ron/90 min; hipnopsihoterapie clasica si moderna;
 • 100 ron/60 min; hipnoza ericksoniana ;
 • 80 ron/50 min; tehnici de relaxare cu imagerie dirijata ;
 • 80 ron/50 min; antrenament autogen Schultz;
 • 100 ron/60 min; antrenament autogen Schultz  cu imagerie dirijata.
 • 120 ron/90 min.; tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen.
 • 100 ron/60 min.;120 ron /90 min.; sedintele de pregatire.

 

 Dupa sedintele de pregatire, puteti continua, daca doriti sa mergeti mai incet, cu 1-3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata. Apoi continuati fie cu hipnoza ericksoniana, fie cu alte sedinte de relaxare cu imagerie dirijata sau cu antrenament autogen Schultz.(in trei variante).

Daca aveti cat de cat experienta in relaxare (mai ales cei care au lucrat deja cu videoclipurile de pe site-ul cabinetului), puteti sa incepeti direct cu sedinta 1, transa de explorare. 

Este preferabil, totusi, sa incepeti cu cele 3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata pentru ca ele contin scenarii psihoterapeutice foarte importante  pentru mersul terapiei.

 

Recomandam, desigur, terapia cu sedinte complete, de 90 min. si cu respectarea tuturor etapelor hipnopsihoterapiei.

 

Anunt!

Psih.Adrian Victor Gavrilov face atat terapie individuala, cat si de grup, lucreaza atat  cu sedinte complete - 90 min,duble – cat si cu fragmente sau cu tehnici separate (50 min/sed), lucreaza atat face-to-face cat si online (dar nu prin telefon sau mesaje : total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic. Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut,client) fara a exista, in niciun fel, obligatia de a  explica motivele intreruperii terapiei.

 

STRUCTURA TEMPORALA A SEDINTELOR:

 

1.Structura generala a unei sedinte de 90 min:

 

20 min: diferite tehnici de relaxare si scenarii psihoterapeutice scurte.

15 min. : discutie preliminara;

40 min: transa hipnotica: scenarii psihoterapeutice de baza, scenarii specifice, sugestii directe centrate pe simptom;

15 min.: discutie post-transa.

 

2.Structura generala a unei sedintede 50 min.:

 

10 min.: discutie preliminara;

30 min.: transa hipnotica:scenarii psihoterapeutice de baza ,un scenariu specific (scurt),cateva sugestii directe centrate pe simptom;

10 min.: discutie post-transa.

 

Structura unei sedinte de 50 min, repetate la cerere :

- 30 min transa hipnotica;

 

3.Structura generala a unei sedinte de 30 min .:

5 min.: discutie preliminara;

20 min.: diferite tehnici de relaxare si diferite scenarii psihoterapeutice (scurte);

5 min. : discutie post-relaxare.

 

4.Structura generala a Antrenamentului autogen SCHULTZ 

 Avem trei variante:

 

A.Sedinte de 50 min.:

40 min., relaxare Schultz (A.T.) cu sugestii directe centrate pe simptom;

10 min., discutie post-transa.

 

B. Sedintele de 60 min:

50 min., AT Schultz cu imagerie dirijata;

10 min., discutie post-transa.

 

C.Sedinte de 90 min:

20 min., tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;

10 min., discutie preliminara;

50 min., relaxare Schultz;

10 min., discutie post-transa.

......

 

 

 

"Hipnoza pentru eliberarea de endorfine" :


 

 

"Hipnoza pentru eliberarea de stres" :