ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Logopedie Logopedie Bucuresti

Disponibilitate

Autor: Elena Iamandi
Se poate întâmpla din cauza programului meu de lucru, să nu fiu disponibilă imediat, întrucât nu voi putea raspunde la telefon în timp ce sunt cu un alt pacient/client. Voi face tot posibilul să răspund la telefonul dvs. în cateva ore, cu exceptia weekend-urilor şi a sărbătorilor. Dacă sunteţi greu de găsit, va rog să mă informaţi de orele la care sunteţi disponibil/ă. Vă rog asiguraţi-vă că
mi-aţi lăsat un număr la care să vă pot găsi şi numele dumeavoastră. Trebuie să ştiţi că atunci când vă voi suna înapoi dacă va raspunde altcineva decât dvs la telefon, voi cere să vorbesc cu dvs fără a-mi divulga identitatea şi numele sau scopul telefonului meu.

Când vorbim pentru prima dată la telefon, vă voi întreba urmatoarele:

Ce va determinat să mă suna-ti şi ce se întâmplă?
Sunaţi pentru dvs. sau pentru cineva din familie cum ar fi soţia, copiii sau parinţii?
Doriţi să mă întrebaţi ceva în legatură cu specializările mele şi modul în care aş putea să vă susţin ca psiholog clinican?


În final, după această discuţie vă voi oferi următoarele informaţii:

- locurile disponibile pentru programare, cu zile şi ore
- preţuri şi modalităţi de plată
- repere legate de adresă şi modalitatea de a a ajunge la cabinet


Dacă nu mă puteţi găsi şi credeţi că nu puteţi astepta ca eu să vă telefonez înapoi, contactaţi-vă medicul de familie sau spitalul de urgenţă cel mai apropiat şi solicitaţi ajutorul psihologului/psihoterapeutului sau psihiatrului de serviciu. Dacă nu sunt disponibilă pe perioade lungi de timp, vă voi furniza numele unui coleg pe care să-l puteţi contacta.