ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Atelier de creatie

Atelier de creatie
Autor: Elena Iamandi
În cadrul atelierului de creație, se desfășoara o serie de activități pentru copii, care vor susține dezvoltarea gândirii creative și exprimarea liberă, prin intermediul diferitelor procese de exprimare plastică.

La fiecarei întalnire din cadrul atelierului, copiii sunt provocaţi să-şi folosească şi să-şi dezvolte imaginaţia, spiritul creativ, abilitaţile de comunicare, încrederea, spiritul critic, bunul gust precum şi gândirea logică.

Posibilitatea de a lucra în echipă prin efectuarea unor proiecte comune este de asemenea un avantaj esential pentru dezvoltarea copilului, de cele mai multe ori între ei formându-se strânse legături de prietenie.

Atelierul de creatie se adreseaza tuturor copiilor, indiferent dacă aceştia au sau nu înclinaţii artistice.

Fiecare atelier are o temă propusă: "Calendarul personal", "Semne pentru usa", "Suport pentru creioane" ș. a.. Exista un model făcut după care copii se pot ghida, având libertatea in acelasi timp de a schimba forma culorile, materialele.

Pentru inscrieri părinții trebuie sa sune la telefon sau sa trimită email pentru înscrieri până în ziua dinaintea atelierului.

Pe 25. 01. 2013 : Creație de calendare și Semne pentru ușă

Pe 8. 02. 2013: Creații din aprentă de mâini și degețele


Tel: 0726 944 677 sau 0761 627 249
Email: iamandi_elenna@yahoo.com

Taxa si durata:

Atelierul dureaza doua ore si costa 35 lei. La sfarsit copii isi iau creatiile acasa.