Ghidul de sănătate pentru oameni ocupați

Data publicarii: 06-04-2017

Ghidul de sănătate pentru oameni ocupați

Data: 27 aprilie 2017

Locația: București
Tema: „Viața care mă trăiește pe mine. Ghid de supraviețuire pentru oameni ocupați”

Aproape 80% dintre români sunt afectați de stres, 61% nu fac niciodată sport, în timp ce 20% sunt afectați deja de obezitate. Vrem carieră, familie, recunoaștere, carismă, energie, prieteni și nu în ultimul rând, vrem să fim mereu sănătoși, tineri, în formă. Cum împăcăm atunci sănătatea cu stilul nostru de viață sedentar și stresant? 

Pe 27 aprilie 2017, începând cu ora 18:30, vă așteptăm la un eveniment dedicat în întregime stilului de viață sănătos - „Viața care mă trăiește pe mine. Ghid de supraviețuire pentru oameni ocupați”  - ce îl are ca protagonist pe Dl. Dr. Florin Ioan Bălănica - Specialist în Medicină Personalizată, Nutriție și Nutrigenomică care a introdus în România noțiunea de Medicina  a Stilului de Viață.

Dr. Florin Ioan Bălănica va aborda sănătatea din perspectiva oamenilor ocupați, care nu au timp să își controleze atent dieta, mișcarea, reacția la factorii de stres, atingând aspectele esențiale pentru menținerea sănătății fizice, psihice și sociale: 

  • Managementul timpului, 
  • Managementul stresului,
  • Managementul greutății,
  • Managementul posturii si
  • Mișcarea funcțională . 

Evenimentul se adreseaza oamenilor ocupați care își doresc câteva sfaturi simple pentru a-și menține sănătatea și energia, va fi completat de o sesiune de Întrebări, în care cei prezenti  în sală îi pot adresa direct o întrebare legată de o anumită problemă de sănătate. Dr. Florin Ioan Bălănica va răspunde live la întrebări.

Prețul unui bilet la eveniment este 45 lei. Biletele pot fi achiziționate pe website-ul oficial al evenimentului: https://www.weshopart.ro/viata-sanatoasa.

Conferința susținută de Dr. Florin Ioan Bălănica este organizată de compania Ella Congress & Events.

Parteneri media:
Femeia.ro, Vocea.biz, Revista Ioana, Zilele Medicale, ROmedic.ro, La-Psiholog.ro,   FarmaciaTa.ro, Tonica.ro.

Despre dr. Florin Ioan Bălănica, MBA, CDN
Specialist în Medicină Personalizată, Nutriție și Nutrigenomică

Dr. Florin Ioan Bălănică este el însuși un model pentru cei care nu se opresc din propria căutare, se reinventează și îi ajută și pe ceilalți să își regăsească echilibrul. Dupa ce stresul, presiunea responsabilității, orele lungi de muncă l-au condus la un stil de viață sedentar și la obezitate, Dr. Bălănică și-a redefinit propriile obiceiuri, la finalul procesului rezultând o metodă care are drept țintă prevenția prin menținerea unui stil de viață echilibrat.
Cei peste 22 de ani petrecuți  în sistemul medical de stat și privat din România l-au  ajutat să înţeleagă foarte bine ce înseamnă pentru un pacient îngrijirea de calitate şi câtă nevoie are el de implicarea, atenţia şi înţelegerea medicului care îl tratează. A decis să răspundă  la aceste nevoi prin Medicina Personalizată, care înseamnă tratamente croite exact pe profilul şi nevoile individuale ale pacientului şi care iau în considerare atât latura fizică a bolii, cât şi cea emoţională.
http://www.doctorbalanica.ro/

Despre Organizator

Ella Congress & Events este unul dintre cei mai mari organizatori de congrese medicale din Romania, cu un portofoliu de peste 25 de evenimente anual, care implică mii de medici din România și nu numai. Ella Congress & Events se diferențiază prin standardul de excelență la toate nivelurile:  al conținutului livrat, al valorii și expertizei speakerilor, al experienței participanților.
http://www.ellacongress.ro/
Sursa: Ella Congress & Events, 06-04-2017, Vizualizari 318
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK