Gral Medical lansează o campanie naţională pentru sănătatea tiroidei

Data publicarii: 13-10-2016

Gral Medical anunţă o nouă campanie naţională pentru sănătatea tiroidei, în perioada 10 - 30 octombrie, prin care pacienţii beneficiază de reduceri la efectuarea analizelor medicale şi a ecografiei pentru tiroidă.

Astfel, fiecare pacient poate beneficia promoţional la un preţ de 50 de lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 60%) şi suplimentar se oferă o reducere de 25% la ecografia de tiroidă, informează un comunicat al Gral Medical transmis AGERPRES.

Campania se desfăşoară în şapte oraşe - Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova.

Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor poate depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei.

Pacienţii se pot programa şi obţine consiliere online pe site-ul www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

Gral Medical precizează că această campanie vine în contextul în care specialiştii au semnalat că afecţiunile tiroidiene aduc dezechilibre în tot organismul.

"Pacienţi din ce în ce mai tineri se confruntă cu o multitudine de simptome având drept cauză alterarea funcţiei tiroidiene. Statisticile arată o creştere a incidenţei cancerului tiroidian în cazul guşilor nodulare. Gral Medical a iniţiat campania naţională "Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene" pentru a conştientiza importanţa prevenţiei în combaterea afecţiunilor şi eliminarea simptomelor care ne afectează viaţa", se menţionează în comunicatul citat.

Specialiştii Gral Medical atrag atenţia asupra faptului că o serie de procese fiziologice importante depind în buna lor desfăşurare de o concentraţie normală a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, creşterea organismului, maturarea osoasă, producţia de căldură, contractilitatea muşchiului cardiac, activitatea neuro-musculară, producţia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinală, metabolismul lipidic şi al hidraţilor de carbon.

"Orice modificare a funcţiei tiroidei atrage după sine dezechilibre în producţia hormonală hipertiroidie (scădere) sau hipertiroidie (creştere) şi va afecta întreg organismul, prin apariţia unor multitudini de simptome", adaugă aceştia.
Sursa: Agerpres, 13-10-2016, Vizualizari 253
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK