Grindeanu: Unitate de management - înfiinţată în MS pentru a gestiona tot procesul de vaccinare

Data publicarii: 19-05-2017

Guvernul va aproba, joi, înfiinţarea unei unităţi de management la nivelul Ministerului Sănătăţii, care va fi responsabilă de tot procesul de vaccinare, a anunţat premierul Sorin Grindeanu.

"Avem un memorandum pe ordinea de zi, prin care se înfiinţează acel comitet interministerial pentru (...) modul în care se gestionează activitatea de vaccinare în România şi, totodată, organizarea Ministerului Sănătăţii, odată cu înfiinţarea acelei unităţi de management, care este responsabilă de tot ceea ce înseamnă procesul de vaccinare, de la achiziţie până la administrarea vaccinului", a declarat Grindeanu, la începutul şedinţei de Guvern de joi.

Totodată, şeful Guvernului a arătat că joi dimineaţă a făcut o vizită la Ministerul Sănătăţii.

După această vizită, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a spus că unitatea de management privind vaccinările va avea cinci membri.

"Se formează în interiorul Ministerului Sănătăţii. Va avea cinci membri, va fi coordonată de către doamna Pistol de la INSP şi va avea componentă de achiziţii, componentă de sănătate publică, componentă juridică. Va avea absolut toate componentele", a menţionat Bodog.
Sursa: Agerpres, 19-05-2017, Vizualizari 58
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK