GRINTUSS - Un nou mod de a trata tusea

Autor: ROmedic

GRINTUSS - Un nou mod de a trata tusea
Advertorial oferit de HelpNet

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la îngrijiri medicale, dar, în ciuda neplăcerilor pe care le poate produce, este un mecanism primar de apărare a căilor respiratorii şi are o importanţă fundamentală pentru funcţionarea naturală a aparatului respirator.

Cu ajutorul tusei reuşim să scoatem aerul din plămâni, cu scopul de a elibera căile respiratorii de eventualele materiale prezente aici: mucus, agenţi patogeni, substanţe nocive sau iritante inhalate.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care modulează tusea, fără a o suprima, şi care acţionează protejând mucoasa, calmând iritaţia şi favorizând eliminarea mucusului.

Complexe moleculare vegetale și miere pentru tratarea tusei

Siropurile Grintuss au o formulă pe bază de complexe moleculare vegetale precum răşini, mucilagii şi flavonoide extrase din Grindelia, Pătlagină și Helichrysum. Aceste substanţe, alături de miere, îi conferă produsului o acțiune mucoadezivă, protectoare şi emolientă, şi un gust foarte plăcut.
Datorită acestei noi abordări terapeutice, formula produsului Grintuss este indicată atât pentru tusea seacă, cât şi pentru tusea productivă.

Grintuss acţionează prin intermediul a patru mecanisme de acţiune:

  • 1.PROTECŢIA MUCOASEI – creează o barieră care protejează mucoasa de contactul cu agenţii iritanţi externi şi favorizează normalizarea acesteia.
  • 2.ACŢIUNE ANTIOXIDANTĂ - combate acţiunea iritantă a radicalilor liberi la nivelul mucoasei.
  • 3.ACŢIUNE MUCOREGULATOARE – cu efect de fluidificare a mucusului, favorizând eliminarea acestuia.
  • 4.ACŢIUNE DE LUBRIFIERE - consistenţa siropului reduce disconfortul care apare în momentul înghițirii, simptom specific asociat tusei.

Siropurile Grintuss sunt disponibile în două formule, ambele fără gluten:

  • sirop pentru adulţi, 100% natural, ce poate fi utilizat chiar şi de către persoanele în vârstă și în timpul sarcinii şi alăptării, cu consultarea prealabilă a medicului.
  • sirop pentru copii, începând de la vârsta de 1 an, cu ingrediente ecologice, eficient atât în tratarea tusei diurne, cât şi a celei nocturne, deosebit de frecventă la copii.

Produsele GrinTuss sunt disponibile in farmacii.

Pentru mai multe informatii despre gama GrinTuss, apasati aici.

Data actualizare: 05-11-2015 | creare: 31-10-2014 | Vizite: 3705
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK