ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Cluj-Napoca

Scrisoarea unei mame catre HappydentClinicJunior&Family

Scrisoarea unei mame catre HappydentClinicJunior&Family
Autor: HappydentClinicJunior&Family
 Buna ziua HappydentClinicJunior,
 
Fetitei mele – care are 1 an si 11 luni -  i se macina dintisorii, mai exact incisivii laterali si centrali superiori. Este alaptata, nu are biberon sau suzeta, iar zaharul nu exista in alimentatia ei. Totul a inceput prin martie cu cateva pete galbene pe dintisori. De atunci pana acum incisivul lateral dreapta este macinat mai mult de jumatate si de cateva zile a inceput sa se macine si incisivul central stanga. Nu sunt negrii si din cate am putut eu sa observ in spatele dintilor nu mai are smalt deloc, au o tenta de maro deschis.
    Schimbarile pe care le-am facut in ultima vreme parca au incetinit procesul dar foarte foarte putin, am inceput sa o spal cu pasta de dinti cu fluor si pasta de dinti speciala ptr remineralizarea dintilor, de 2 pe zi, dar nu foarte bine ptr ca nu coopereaza si o spalam cu forta. O data pe zi ii pun pe dinti GC Tooth Moose si pentru o perioada de cateva luni ii dadeam ulei de cod cu vit D, i-am facut analize de calciu, magneziu si fier, toate fiind la nivel maxim, dar la indemnul medicului de familie ii dau totusi osteocare pentru copii de cateva zile, in speranta ca poate stopam procesul de macinare a dintisorilor.
    As vrea sa stiu daca puteti sa ne ajutati cumva, daca putem sa oprim cumva procesul de macinare a dintilor. Am fost la 2 medici aici si nu au putut sa ma ajute, doar cu sfaturi, nimic concret si mi-au recomandat sa ma duc la un pedodont.
 
   Despre  fetita pe care o vedeti in imagine este vorba. Acum ea are 5 ani -este monitorizata de HappydentClinicJunior de cca 3 ani si dentitia ei este intr-o foarte buna conditie de sanatate.
 
 
 
Programare