Herbagetica lansează Calciu+D3 cu Vit. K2 - Formulă superioară pentru o densitate osoasa optimă

Data publicarii: 16-05-2018

Herbagetica lansează Calciu+D3 cu Vit. K2 - Formulă superioară pentru o densitate osoasa optimă Herbagetica, unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare 100% naturale din România, adaugă în portofoliul său un nou produs Calciu+D3 cu Vit. K2 - formulă superioară naturală cu calciu, vitaminele D3 și K2 pentru o densitate osoasa optimă și sănătatea sistemelor osteoarticular, muscular, nervos și imunitar.

Calciu+D3 cu Vit. K2 are în compoziția sa vitamine și minerale rezultate din surse 100% naturale, fără ingrediente de sinteză. Proveniența naturală a Calciului Organic obținut din alge marine calcaroase și a celor două vitamine D3(colecalciferol, extrasă din unica sursă naturală, lâna de oaie) și K2(MK-7 obținută prin fermentare din soia japoneză, natto), asigură absorbția ridicată și eficacitatea terapeutică a produsului.

Concentrația cea mai mare de Calciu se află la nivelul scheletului și dinților, iar aportul corespunzător a acestuia se traduce prin: oase sănătoase, unghii puternice și dinți fără carii. O deficiență de Calciu în organism se manifesta prin: oboseală, iritabilitate, crampe musculare, degete amorțite, risc ridicat de fracturi sau osteoporoză.

Aportul zilnic de Calciu marin în combinație cu Vitamina D3 și Vitamina K2, crește densitatea minerală a oaselor și reduce riscul fracturilor osoase.

D3 și K2 pentru sănătatea sistemului osos

Partenerul natural al vitaminei D3 este vitamina K2. Genialitatea acestui parteneriat este dată de puterea celor două vitamine de a intensifica absorbția de calciu. Vitamina D3 îmbunătățește absorbția calciului, în timp ce Vitamina K2 asigură depunerea în mod eficient a acestuia.

Multiple studii de specialitate susțin efectul sinergic al vitaminelor K2 și D3. Ele explică cum cele două vitamine îmbunătățesc acumularea de osteocalcin în celulele osoase fapt ce crește semnificativ densitatea osoasă.

Calciu+D3 cu Vit. K2 se recomandă persoanelor cu deficit de calciu pentru refacerea integrității și densității osoase, femeilor aflate la menopauza pentru a preveni pierderile de calciu specifice și osteoporoza, în lunile de iarnă sau dacă expunerea la lumina solară este puțină.

Noul produs Herbagetica este disponibil în flacoane 30, 60 și 120 de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane.Herbagetica este o companie românească, ce a luat ființă în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative. Formulele Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante – mult mai eficiente, intense, rapid de absorbit de către organism, și cu efecte benefice superioare față de simplă pulbere din plante.
Sursa: Herbagetica, 16-05-2018, Vizualizari 159
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK