ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Traim experiente si situatii de viata diferite, de la cele mai usoare la cele mai dificile. Dificultatile de a depasi experientele nefericite pe care le simtim la nivel personal ca frustrari, agitatie, anxietate, teama, durere, lipsa de incredere, depresie - toate acestea reducandu-ne calitatea si bucuria unei vieti implinite.

 

Suntem puternici si de cele mai multe ori luptam cu propriile arme iar de cele mai multe ori ajungem in acelasi loc fara sa progresam. Incercand sa ne autodepasim, dezvoltam credinte negative despre noi si ceilalti, despre lumea in care traim. Gandim disfunctional, ne pierdem speranta si increderea intr-o viata fericita.

 

Suntem luptători, suntem puternici, dar în contextul unei societăți care lucrează deseori împotriva și nu în beneficiul bunăstării noastre, ajungem să ne epuizăm treptat aceste resurse, ajungem înfrânți, epuizați, singuri, dar de cele mai multe ori suntem solitari în toată această mare de oameni.

 

CE ÎȚI POATE OFERI PSIHOTERAPIA?

  • instrumentele necesare pentru a-ți regenera energia psihică, de a te autodepăși,

  • îndrumarea pentru a-ți corecta credințele negative ce te împiedică să progresezi,

  • strategii de autocontrol al emoțiilor, pentru a prelua frâiele propriei vieți,

  • resursele, motivația și suportul necesar pentru schimbare.

 

CONCRET, ÎN CE CONSTAU SERVICIILE DE PSIHOLOGIE ȘI PSIHOTERAPIE?

  • Evaluări/Eliberare avize psihologice: (1) avize specifice psihologiei muncii și organizațională; (2) avize specifice psihologiei clinice; (3) avize specifice psihologiei aplicate în domeniul apărării și securității naționale;

  • Psihoterapie/Consiliere psihologică;

  • Psihologia copilului și a adolescentului;

  • Psihologie organizațională;

  • Expertiză psihologică;

  • Mediere.

 

Te aștept la cabinetul de psihoterapie EliteLife, locul în care te vei simți în siguranță, în care vei găsi deschiderea, încrederea, liniștea și înțelegerea necesare, acel loc unde te poți retrage pentru a te vindeca atunci când nu reușești să controlezi evenimentele neplăcute sau confuze din viața ta. Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ești pregătit pentru acest pas, astfel te încurajez să soliciți o programare.


Alături de tine, cu drag,
Ionelia Iftimie, psiholog, psihoterapeut, formator dezvoltare personală

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!