ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie cardiacă și a vaselor mari Chirurgie cardiacă și a vaselor mari Bucuresti

La IMUNOAP: SUNEKOS 200 și SUNEKOS1200

La IMUNOAP: SUNEKOS 200 și SUNEKOS1200

Biorevitalizarea cutanată cu aminoacizi și acid hialuronic NON Cross Linkat
SUNEKOS 200/1200 este un dispozitiv medical certificat de ultimă generatie. Îl regăsim sub formă de solutie injectabilă intradermică, sterilă, destinată biorevitalizării celulare și regenerării profunde a pielii, cu rezultate foarte bune și in tratamentul ridurilor sau cicatricelor postacneice.


Este noua formulă brevetată a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, care conține un complex funcțional din 6 aminoacizi (Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina, L-Valina, L-Alanina), specifici colagenului și elastinei, în concentrație farmaceutică și proporție stoechometrică corectă pentru activarea căilor sintetice ale fibroblastelor și regenerarea profundă a pielii. Formula SUNEKOS 200/1200 este îmbunătățită și cu acid hialuronic de puritate înaltă, de origine non-animală, în concentrație de 10 mg/ml, cu rol în stimularea vitalității celulare, hidratării intense a țesuturilor și intensificarea sintezei endogene a colagenului și elastinei.


SUNEKOS 200/1200 este practic un TRATAMENT care se desfășoară după următoarea schemă:


- 4 ședințe cu o frecvență de 7-10 zile în funcție de recomandările medicului
- 1 ședință de întreținere la circa 6-8 luni


Efectul maxim se obține la încheierea celor 4 ședințe deoarece produsul a avut deja timp să lucreze și să producă efectele privind stimularea vitalitatii celulare,reactivării proceselor naturale regenerative ale pielii.
După acestă perioadă se vor remarca rezultate foarte bune in tratamentul ridurilor si depresiunilor cutanate, în cresterea elasticității, tonusului si densitatii pielii, în hidratarea profundă si redarea stralucirii pieii cu aspect tern. Rezultate foarte bune s-au observat si pentru corectia cicatricelor postacneice sau vergeturilor.


SUNEKOS 200/1200 poate fi asociat si cu alte proceduri medicale, pentru imbunatatirea rezultatelor si prelungirea efectelor acestor terapii.
SUNEKOS 200/1200 este un dispozitiv medical certificat CE, autorizat de Insitutul Superior de Sanatate din Italia si avizat de Agentia Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania.


PROGRAMAȚI-VĂ ACUM 031.426.09.51 contact@imunoap.ro!