INSPIRE – Consciousness Event in Iași

Data publicarii: 11-10-2017

INSPIRE – Consciousness Event in Iași Perioada: 27-29 octombrie 2017
Locație: IASI, Universitatea Mihail Kogălniceanu
Investitie: 400 lei
Trainer: Diana Laura Ciubotaru

INSPIRE
 vrea să inspire oamenii să își re-creeze identitatea, mintea, viața. Această conferință aduce împreună toate persoanele interesate de conceptul de CONȘTIINȚĂ, atât sub aspect teoretic-Consciousness awareness, cât și sub aspect practic-manifestarea conștiinței în identitatea de SINE.

Timp de trei zile, participanții vor intra în temă prin exerciții interactive, ateliere de lucru speciale, prelegeri pline de inspirație ținute de oameni îndrăgiți, hol cu expoziție de carte și CD pe tema conștiinței, psihologie, dezvoltare personală și domenii conexe.
 
Tarife și înscrieri: Biletul acoperă participarea la toate evenimentele conferintei, pauze de cafea, mapa conferintei, acces la vouchere oferite de partenerii conferintei, inclusiv participarea gratuită la Modulul "Eu gândesc" al Școlii de Activare a Sinelui, ce va fi oferită de Psiholog Diana Ciubotaru tuturor, indiferent dacă sunt sau nu cursanți ai școlii.
Bilet Standard: 400 ron
Bilet Discount: 10% reducere - pentru cursanții Gamma Institute, ai ambelor școli - Școala Sistemică de Formare și Școala de Activare a Sinelui
 
Tematici de lucru:
  • Distorsiuni temporale și constiința - implicații în psihicul uman - consțiința multidimensională;
  • Identitate de Sine și constiința;
  • Efectul frecvențelor asupra ADN-ului și minții umane: Gândul este o frecvență măsurabilă?
  • Conștiință și multidisciplinaritate - implicații practice pentru dezvoltarea personală.
 
Conferința este organizată într-o formă unică și interactivă de învatare, folosind un concept nonformal de organizare ce menține participanții interconectați pe parcursul celor trei zile - se îmbină armonios prelegerea cu învățarea prin experiență, împărtășire și activități practice și fizice (de exemplu, terapie prin dans și mișcare și alte terapii expresive, forum theatre, joc de rol și dramatizare).
 
Inscrierile se fac ACUM, accesând link-ul (https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf )la sectiunea bilete, bifați optiunea Curs formare continuă cu credite sau direct de pe pagina web a conferinței, de unde puteți afla mai multe detalii legate de eveniment și agenda de lucru: https://www.gamma-conference.com/

Vino sa te inspiram pentru a construi o minte extraordinară
Echipa INSPIRE

 
Sursa: GAMMA Conferences, 11-10-2017, Vizualizari 156
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK