ROmedic Firme medicale Produse medicale

InteroCloud Management SRL este o companie cu capital privat romanesc din Bucuresti. Suntem un furnizor international de servicii IT si solutii software bazate in cloud si ne concentram atentia asupra furnizarii de servicii software medicale, in Europa, Asia si SUA. Ne dorim sa detinem o pozitie unica pentru a oferi exact ceea ce au nevoie clientii nostri – solutii software de management in cloud, complexe, care sa raspunda cerintelor clientilor.

 

Solutia online InteroCloud Practice Management permite furnizorilor de servicii medicale sa eficientizeze si sa creasca productivitatea afacerii, astfel incat acestia sa se poata concentra pe un singur lucru – sa ofere servicii medicale de calitate. Cele mai multe programe electronice de management pentru clinici disponibile astazi, perturba examenul pacientului, creand o munca suplimentara care mareste timpul de lucru administrativ. Cu noul nostru flux de lucru, furnizorii se pot concentra pe ceea ce este mai important – serviciul medical oferit pacientilor.

 

Configurarea initiala

Se realizeaza extrem de simplu, urmand doar 6 pasi: adaugare locatii, specializari, drepturi personal, adaugare personal, alocare personal si adaugare servicii.

 

Pacienti

Gestionarea datelor pacientilor in format electronic, prin functionalitatile de tip EMR (Electronic Medical Record). Include posibilitate adaugare date pacient (adresa, CNP, data nasterii, telefon, adresa email), fisa pacient (simptome, diagnostic, recomandari, tratament, reteta, atasamente fisiere).

 

Programari

Se realizeaza cu usurinta, intr-o singura fereastra. Cautare pacient dupa nume, numar de telefon, selectare servicii, interval orar, ziua, luna, an. Functie check-in si check out pacient. SMS reamintire programare.

 

Personal

Se pot crea diferite tipuri de personal (exp. medici, receptie, etc) si se pot da drepturi de acces diferite in functie de preferinte, se poate prestabili orarul pentru personal. In cadrul solutiei suntinterfete destinate fiecarui rol in parte (administrator, medic, receptie, etc.)

 

Servicii si tarife

Se poate introduce o lista de servicii si tarifele aferente. Se pot prestabili tarife generale pentru clinica dar si tarife preferentiale pentru fiecare medic.

 

 

BENEFICII

 

 

Management complet al fiselor pacientilor

Posibilitatea de gestionare a tuturor datelor pacientilor si a informatiilor medicale inregistrare pentru pacient, cu posibilitatea de accesare a acestor date in orice moment, de pe orice dispozitiv.

 

Sistem de management medical bazat in cloud

Nu necesita instalare. Nu necesita investitii in hardware. Poate fi accesat de pe orice dispozitiv in orice moment, indiferent de locatie.

 

Viteza mare de procesare

Permite captarea si consultarea datelor stocate in mod rapid si eficient. Folosim serverele Micorsoft Azure si bineinteles certificate SSL.

 

Fara limitari

Nu exista limitari din punct de vedere al numarului de utilizatori, specializari, servicii, programari, sau al spatiului de stocare.

Recomandări produse:

InteroCloud Practice Management InteroCloud Practice Management
Producător: Intero Cloud Management

Solutia software medical online InteroCloud Practice Management va ajuta sa obtineti o mai buna calitate a ingrijirii pacientilor cu o mai mare eficienta si...

Preț: 79 lei/ luna