Italia: O femeie a fost găsită moartă, după ce maşina ei a fost luată pe sus de o viitură

Data publicarii: 06-08-2017

O femeie a murit în Italia după ce maşina ei a fost luată de un torent de apă şi noroi, consecinţă a caniculei care favorizează furtunile în Alpii italieni, a anunţat poliţia sâmbătă, citată de AFP.

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de staţiunea de schi Cortina d'Ampezzo, în masivul Dolomiţilor din nord-estul ţării.

Maşina a fost descoperită în albia unui râu, acoperită de deşeuri. Salvatorii nu au reuşit să o salveze pe femeie.

Tragedia are loc la două zile după moartea a doi pensionari, o femeie de 79 de ani şi un bărbat de 82 de ani, ambii prinşi în capcană de incendii de pădure, respectiv în Abruzzo şi în apropiere de Matera, în sudul ţării.

Incendiile s-au înmulţit în Italia din cauza valului de caniculă. Temperaturile maxime au atins 40 de grade Celsius în mare parte a ţării în această săptămână.

Umiditatea şi alţi factori fac ca temperaturile "resimţite" să fie şi mai mari, în special în regiunea Campania, în jurul Napoli, cu temperaturi estimate la 55 de grade vineri.

Acest val de caniculă vine după o secetă prelungită care a provocat importante pagube agriculturii ţării.

Internările în serviciile de urgenţă din spitale au crescut cu 15% până la 20% în ultimele zile, şi meteorologii nu prevăd vreo ameliorare înainte de începutul săptămânii viitoare.
Sursa: Agerpres, 06-08-2017, Vizualizari 54
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK