Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Klintensiv - Dezinfectant pentru instrumentar 1L

Pret: 44.40 lei
Producator: Pro Integrator SRL
Produs publicat de:  PRO INTEGRATOR -- Bragadiru (Ilfov), telefon: 0749550141
Klintensiv - Dezinfectant pentru instrumentar 1L

Facem echipa perfecta pentru ca stim ca INCREDEREA este cea mai importanta.

 

DOMENIU DE APLICARE:

Este o solutie concentrata, cu proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia. Este recomandata utilizarea acestui produs pentru dezinfectarea, presterilizarea si curatarea instrumentarului medical, a ustensilelor de laborator, echipamentelor, recipientelor din unitatile sanitare, saloanele cosmetice, zonele farmaceutice si industriale. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida. Contine inhibitori de coroziune si agent de complexare.

Klintensiv – dezinfectant pentru instrumentar actioneaza si in prezenta materiilor organice precum sangele sau fluide fiziologice si asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.


MOD DE UTILIZARE :

Solutie concentrata pentru uz profesional. Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs la 1 l de apa. Instrumentarul se curǎtǎ si se imerseazǎ in solutia preparatǎ, timpul de contact fiind de minimum 5 minute, dupǎ care se clateste cu apa curenta. In functie de gradul de murdarie se prepara solutia cel putin o data pe zi. Se poate utiliza si in cuvele cu ultrasunete.


Precautiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat , cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Se va utiliza cu manusi de protectie. Se recomanda a fi utilizate in incaperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi pastrat inchis, in ambalajul original, la racoare si la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocida sau cu alti detergenti, in special cu cei care contin surfactanti anionici sau aldehide.

TRIMITE UN MESAJ CATRE PRO INTEGRATOR:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 92
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK