Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Klintensiv - Gel dezinfectant pentru maini mini

Pret: 4 lei
Producator: Pro Integrator SRL
Produs publicat de:  PRO INTEGRATOR -- Bragadiru (Ilfov), telefon: 0749550141
Klintensiv - Gel dezinfectant pentru maini mini

 

Domeniu de aplicare:

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT este un gel hidroalcoolic pentru dezinfectarea si mentinerea igienei in scopul dezinfectiei mainilor prin frecare. Pentru uz profesional. KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT are actiune rapida, fiind un produs ideal pentru utilizari frecvente in cabinetele medicale, intre pacienti. Substantele protectoare si hidratante pentru epiderma asigura echilibrul lipidic prevenind aparitia zonelor uscate si senzatia de piele crapata dupa utilizari multiple, intr-un interval de timp relativ mic.

 

Mod de utilizare:

Se utilizeaza ca atare. Pentru dezinfectare igienica se folosesc 3 ml – timp de contact 30 secunde; pentru efectul virucid , timp de contact 3 minute. Recomandam ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini. Inainte de aplicare, pielea mainilor trebuie sa fie uscata. Se aplica 2-3 ml de gel KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT. Se freaca mainile frontal, palma pe palma, apoi se alterneaza palma cu dosul mainilor. Se freaca cu atentie varful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu pacientii si se freaca cu atentie si incheieturile degetelor, in cutele epidermei.

TRIMITE UN MESAJ CATRE PRO INTEGRATOR:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 99
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK