ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Stomatologie

Colesterol mare? Doctor Oz va aduce Krilloil

Colesterol mare? Doctor Oz va aduce Krilloil

Uleiul de Krill este un extras din creveti ce contine fosfolipide, astaxantina, colina, Omega 3-6-9.
Doctor Oz recomanda acest supliment in SUA deoarece este de 48 de ori mai puternic decat Omega 3 din peste, nu are efecte adverse si nu contine mercur sau alte substante chimice.
Sistemul Cardiovascular:
Produs in Canada si testat de mai multe ori pe pacienti care aveau un colesterol foarte mare. Studiile clinice au demonstrat ca la un tratament cu krill oil pe o perioada de 90 de zile se obtin rezultate bune.
Nivelul colesterolului total a scazut cu -13.6%, Colesterolul Rau (LDL) cu -33.9% si Colesterolul Bun (HDL) a crescut cu +43.3%, trigliceridele au scazut cu -11.5% iar glugoza a scazut cu -6.3%.
Sistemul osos:
De asemenea este recomandat persoanelor care sufera de probleme articulare, dureri de spate, dureri de incheieturi, dureri ale coatelor. Benefic impotriva inflamatiilor si osteoporozei.
Intr-un studiu clinic realizat pe o perioada de 90 de zile pe persoane care au probleme cu articulatiile sau obtinut urmatoarele rezultate: Inflamatia a scazut cu -30.9%, durerea in osteoporoza a scazut cu -38.4%, Rigiditatea -39.1% iar afectarea functionala a scazut cu -35.9%.
Neptune Krill Oil are o absorbtie foarte mare in organism datorita fosfolipidelor din compozitie fata de Omega 3 din peste, esteri etilici sau uleiul din peste.
Beneficii Ulei de Krill:
-Este mai puternic ca antioxidant decat Vitamina E de 300 de ori.
-Fara miros de peste in gura dupa administrare.
-Absorbita rapida in organism.
-Nu contine metale grele.
-Scade nivelul de colesterol si trigliceride.
-Reduce durerile articulare si inflamatia lor.
-Ajuta in sindromul premenstrual.
-Sursa bogata de EPA si DHA.
-Raport optim intre Omega, Omega 6 si Omega 9.
-Fluidizeaza sangele.
-Ajuta creierul sa primeasca mai mult oxigen.
Preturi Neptune Krill Oil: