Maramureş: Arest la domiciliu pentru un medic şi asistenta sa, prinşi în flagrant pentru luare de mită

Data publicarii: 11-08-2017

Tribunalul Maramureş a respins solicitarea procurorilor privind luarea măsurii arestului preventiv în cazul medicului Marian Mitre şi a asistentei Floarea Mestic şi a hotărât plasarea acestora în arest la domiciliu, conform unui comunicat al instituţiei remis joi AGERPRES.

Conform sursei citate, cei doi inculpaţi au obligaţia "să se prezinte în fata organului de urmărire penală, judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi şi să nu comunice între ei şi cu martorii din cauză".

Medicul Serviciului de Expertiză Medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Maramureş, Marian Mitre, şi asistenta acestuia, Floarea Mestic, au fost reţinuţi în cursul zilei de miercuri de ofiţerii ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Maramureş în timpul unui flagrant pentru luare de mită, la cabinetul din municipiul Sighetul Marmaţiei.

În urma unor percheziţii efectuate la cabinetele din municipiile Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare, procurorul de caz şi poliţiştii DGA au găsit suma de 1.700 de lei şi diverse alte bunuri oferite de pacienţi în mai multe dosare de pensionare.
Sursa: Agerpres, 11-08-2017, Vizualizari 74
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK