Med Academy International Exhibition 2018

Data publicarii: 05-02-2018

Med Academy International Exhibition 2018 Perioada: 21 - 23 septembrie, 2018
Locația: Romexpo (MARASTI BLVD. NO. 65-67, DISTRICT 1), București

O data pe an, reprezentanti ai firmelor de tehnologie medicala, factori de decizie, experti si vizitatori din intreaga lume isi dau intalnire la MED ACADEMY INTERNATIONAL EXHIBITION, cel mai mare eveniment din sectorul de sanatate din Romania, conceput pentru a veni in intampinarea multiplelor nevoi cu care se confrunta lumea medicala, anticipand in acelasi timp perspectivele de dezvoltare configurate de eforturile tuturor specialistilor implicati in activitati medicale.

Desfășurat pe parcursul a trei zile,  Med Academy International Exhibition va fi un eveniment complex, structurat în 2 secțiuni, astfel:
 • Expoziție medicală – în care vor fi prezentate ultimele inovații în domeniul medical. Expoziția va cuprinde o varietate largă de categorii, variind de la echipamente medicale pentru diverse specialități, soluții informatice în medicină și telemedicină, produse de îngrijire și frumusețe, până la mobilier medical și consumabile pentru dezinfecție și sterilizare.
 • Med Academy Multidisciplinary Congress – Congresul este structurat în șapte sesiuni plenare, o masă rotundă Pharma Round Trade Table – dezbatere pe tema serviciilor publice de săntătate, Workshop-uri tematice, Cursuri științifice, precum și o Secțiune workshop dedicată pacienților – Med Academy Patient Care.

În cadrul acestui eveniment vom pune la dispoziție o platformă unică în cadrul căreia experți naționali și internaționali vor expune, comenta și compara propriile experiențe în domeniu.

PESTE 250 EXPOZANȚI

Top motive pentru a deveni expozant la prima editie MED ACADEMY INTERNATIONAL EXHIBITION 2018 - MAIE
 • Lansezi produse noi
 • Generezi afaceri de succes
 • Stabilesti contacte la nivel international
 • Castigi notorietate
 • Imbunatatesti nivelul de expunere a brandului
 • Prezinti solutii inovatoare, adaptate nevoilor factorilor de decizie
 • Faci cunostinta cu potentialii clienti si generezi oportunitati noi
 • Beneficiezi de acoperire mediatica la nivel national.

DEZBATERE - “Cum reconstruim increderea in sistemul de sanatate din Romania?”

Prima editie a Conferintei Pharma Round Trade Table din cadrul Med Academy International Exhibition (MAIE) isi propune sa aduca in acelasi loc reprezentanti de seama din sistemul medical romanesc - Ministerul Sanatatii, Casele de asigurari, Institutul de Sanatate Publica, ARPIM, Universitatile de Medicina si Farmacie, Autoritatea de Calitate a Serviciilor din Spitale, CMR, CFR, OAMGMAMR, CMDR, CoPSI, Asociatii de pacienti si Societati medicale, pentru a dezbate principalele probleme ale sistemului medical romanesc.

WORKSHOP

Med Academy Patient Care pune la dispozitia pacientilor echipe medicale gata sa ofere consultatii gratuite pacientilor prezenti. Acestia isi vor putea masura glicemia, tensiunea arteriala, dar vor putea lua parte si la consultatii gratuite.

Te asteptam cu interes la prezentarile sustinute de diversi Key Opinion Leaders in cadrul Med Academy Patient Care.

Participantii vor putea adresa intrebari medicilor si specialistilor invitati pentru a afla cele mai avizate raspunsuri la proble mele cu care se confrunta in viata de zi cu zi.

PESTE 50 DE CONFERINȚE

Peste 50 de conferinte: sesiuni plenare, cursuri stiintifice si workshop-uri tematice adauga plus valoare evenimentului. Conferintele MED ACADEMY (Creditate EMC, EFC, OAMGMAMR si CoPSI) includ cazuri clinice si prezentari stiintifice de actualitate, oferind astfel fiecarui participant oportunitatea de a-si completa cunostintele, de a efectua schimb de experienta si de a interactiona cu colegii din alte specialitati medicale.
Sesiuni plenare Med Academy Multidisciplinary Congress:
 • Pharma Round Trade Table
 • Inovatie si tehnologie
 • Tratamente inovatoare. Noutati si perspective
 • Preventie si Diagnosticare
 • Studii Clinice
 • Calitatea vietii si calitatea informatiei
 • Holistic Medicine.

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE CU DRAG VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE:
GEORGE NICOLAE george.nicolae@medacademy.ro 0787.323.868
BOGDAN LABER bogdan.laber@medacademy.ro 0726.384.405
ROXANA IONESCU roxana.mirela.ionescu@gmail.com 0724.520.515
Sursa: Health Media Services, 05-02-2018, Vizualizari 363
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK