ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Laborator

Un act medical de cea mai bună calitate este dependent și de aparatura și consumabilele utilizate. De aceea, la MedAZ vă punem la dispoziție o ofertă generoasă de produse și consumabile medicale de cea mai bună calitate.

 

Suntem o firmă de distribuție consumabile medicale și de laborator cu experiență. Echipa noastră vă oferă tot suportul necesar pentru achiziționarea produselor de care aveți nevoie. Vă punem la dispoziție servicii sigure, eficiente și complete, pentru a susține eficiența și calitatea actului medical.

 

Asigurăm calitate și diversitatea produselor, prețuri accesibile și oferte avantajoase.

 

Suntem atenți la nevoile și la dorințele tale și venim în sprijinul actului medical cu o gamă variată de produse și consumabile medicale de calitate excepțională. Răspundem cu promptitudine și eficiență solicitărilor dumneavoastră și vă oferim cele mai bune soluții pentru reușita în activitatea desfășurată.

 

La MedAZ găsiți, așa cum sugerează și numele, produse medicale de la A la Z. Fie că vorbim de dezinfectanți, halate medicale, recipiente pentru prelevarea și depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, aici găsiti soluția integrată. Dispunem de consumabile și produse medicale pentru orice fel de spațiu medical.

 

Asigurăm promptitudine în preluarea comenzilor, tot suportul de care ai nevoie la alegerea produselor și realizarea comenzii, disponibilitatea produselor, seriozitate și profesionalism.

 

 

Vă invităm să consultați portofoliul nostru de produse pentru a vă convinge de calitatea și diversitatea produselor noastre și vă așteptăm cu drag comenzile.

 

Recomandări produse:

Papuci PPSB unica folosinta, talpa groasa Papuci PPSB unica folosinta, talpa groasa

Papuci PPSB unica folosinta, talpa groasa. Se folosesc in cabinete ginecologie, saloane SPA sau transportul pacientilor in spitale.

Preț: 19,8 RON / 20 buc
Dezinfectant suprafete MEDICARINE - tablete Dezinfectant suprafete MEDICARINE - tablete
Producător: Ecolab

Dezinfectant suprafete MEDICARINE - tablete Activ pe tot spectrul microbian: bacterii, fungi, virusuri. Domenii de utilizare: - dezinfectia si curatarea simultana a tuturor tipurilor...

Preț: 204,17 RON
Dezinfectant instrumentar LYSOFORMIN 3000, 1 litru - concentrat Dezinfectant instrumentar LYSOFORMIN 3000, 1 litru - concentrat
Producător: Lysoformin - Germania

Dezinfectant instrumentar LYSOFORMIN 3000, 1 litru - concentrat LYSOFORMIN 3000 este un preparat cu activitate bactericidă în raport...

Preț: 87,50 RON
Manusi latex PUDRATE texturate cu menta, verzi Manusi latex PUDRATE texturate cu menta, verzi
Producător: Supermax Malaysia

Manusi latex PUDRATE texturate cu menta, verzi cutie cu 100 buc. Marimi XS, S, M, L.   www.medaz.ro medazconsum@gmail.com

Preț: 21 RON /100 buc
Manusi texturate pudrate Manusi texturate pudrate
Producător: Supermax Malaysia

Manusi texturate pudrate  Marimi XS, S, M, L. Cutie cu 100 buc.   www.medaz.ro medazconsum@gmail.com

Preț: 18,90 RON/ 100 buc