Medic de generalist sau geriatru (Maine et Loire)

Aplică la acest job Job publicat de: Optim Synchrony
Locație: Angers (Franța)
Telefon: +33621688653
Data: 13-09-2017
Optim Synchrony cauta pentru clientul sau, un medic generalist (cu posibilitatea de specializare in geriatrie) sau medic geriatru, interesat pentru o oportunitate de munca in sistemul privat, cu statut de salariat.

Descrierea clinicii :
• Institutie privata de sanatate, situata intr-un oras de 60 000 de locuitori in regiunea Pays de la Loire, Franta la 50 km de Angers si 60 km de Nantes, ofera servicii medicale pentru o populatie de 250 000 de locuitori. Clinica dispune de 315 paturi de spitalizare din care : 43 in medicina, 111 paturi in chirurgie, 80 paturi in ingrijirea de reabilitare, 19 de locuri in regim ambulatoriu, 50 paturi in maternitate si 12 in chimioterapie.

Platoul tehnic : 1 scanner, 1 RMI, laborator de analize medicale

Descrierea postului :
Postul presupune activitati specifice medicului generalist in paralel cu specializarea in geriatrie, formarea fiind finantata de catre clinica.
Medicul va fi integrat intr-o echipa pluridisciplinara formata din : 2 medici generalisti/geriatri, asistent social, ergoterapeut, kinetoterapeut, psiholog, asistente medicale, personal de ingrijire.

Cerințe:

Profilul candidatului :
Cerinte :
• Nivel mediu de limba franceza (B1-B2)
• Certificat de conformitate care atestă formarea în profesia de medic generalist conform directivei DC 2005/36/CE
• Persoana motivata, implicata, abilitati relationale, spirit de munca in echipa

Salariu:

5000

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK