Dr. Adrian Rebosapca

  • Telefon: 0722 598 030
  • Localitate: Bucuresti
  • Loc de muncă actual: Clinica ATO
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
  • Competențe: Medic primar chirurgie plastica reconstructiva si estetica.
Adrian Rebosapca
Dr. Adrian Rebosapca este medic primar chirurgie plastica reconstructiva si estetica.

Din 1999, opereaza la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, Compartimentul de Chirurgie Plastica si Reconstructiva, pe care il conduce din 2007. Tot in 1999 a facut parte din echipa de medici care a fondat clinica privata specializata pe chirurgie estetica Body Profile, redenumita clinica ĀTO.

In perioada 1991 – 1999, dr. Rebosapca s-a format si a activat sub indrumarea profesorului dr. Ioan Lascar in cadrul clinicii de chirurgie plastica si reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din capitala.

Colaborarile cu alte clinici de chirurgie plastica din strainatate si deseori cu clinici de specialitate conexa (chirurgie maxilo-facila, ortopedie, chirurgie generala) au avut o contributie importanta in definirea profesionala si verificarea aptitudinilor din fiecare etapa.

Cursurile de perfectionare din tara si din strainatate au contribuit la mentinerea unui standard inalt de pregatire.

Pentru dr. Adrian Rebosapca, procesul de invatare continua zi de zi. Cazurile complexe si rare rezolvate in cadrul departamentului de chirurgie estetica din Spitalul Colentina constituie incercari si surse de invataminte ce servesc ulterior si activitatii de chirurgie estetica.