Nutritionist - dietetician Buruciuc Anca

  • Telefon: 0740715632
  • Localitate: Iasi (Iasi)
  • Loc de muncă actual: Dietis Gym
  • Specialitate: Nutriție și dietetică
  • Competențe: Nutritionist - dietetician
Buruciuc Anca

De partea nutritionala a centrului Dietis, se va ocupa Anca Buruciuc, specialist in nutritie si dietetica, licentiata in cadrul Universitatii de Medicina Iasi si masteranda in cadrul aceleiasi institutii.

 

“Pasiunea pentru nutritie a plecat inca din copilarie si s-a dezvoltat pe parcursul anilor intr-un mod de viata si in final intr-o frumoasa meserie. Rezultatele pozitive si feedback-ul obtinut de la pacientii de pana acum, m-au impins sa creez conceptul Dietis, un proiect de suflet care isi propune sa ajute oamenii sa inteleaga importanta abordarii unui stil de viata sanatos.”

 

Consultația nutritională iniţială

Presupune evaluare nutrițională amănunţită a următorilor parametri: greutate, înălţime, compoziţie corporală, evaluare a obiceiurilor alimentare, estimare aport caloric, evaluarea IMC, evaluarea analizelor medicale recente sau evaluare cu biorezonanță.

În urmă consultației nutriționale, se vor elabora planuri alimentare personalizate săptămânale raportate la evoluţia greutăţii.

 

Monitorizarea

Va avea loc săptămânal şi va urmări evoluţia greutăţii precum şi a îmbunătăţirii calităţii vieţii. Se vor crea planuri alimentare diferite de la o săptămână la alta şi se va urmări evoluţia compoziţiei corporale.