Life Coach Dan Boldea

  • Telefon: 0721 205 741
  • Localitate: Constanta (Constanta)
  • Loc de muncă actual: Cabinet Consiliere Programare Neuro Lingvistica - Life Coaching
  • Specialitate: Terapii complementare
  • Competențe: Consiliere Programare Neuro Lingvistica - Coaching
Dan Boldea

Viata, in ochii mei, nu este doar o flacara. Este o torta splendida, luminoasa, pe care am apucat-o strans pentru o bucata de vreme, si tot  ce initiez este pentru a o face sa arda, puternic si stralucitor in mine si in oamenii din jurul meu, inainte de a o inmana generatiilor viitoare. Am un singur dar pe lumea asta – pe care aleg sa-l dau mai departe, iar acela sunt eu insumi asa cum Dumnezeu m-a creat, cu tot ce am invatat si am devenit de-a lungul timpului.
A exista este un fapt, a trãi este o artã. F. Lenoir

Mi-am ales aceasta profesie pentru ca sunt interesat de dezvoltare personala si spirituala, de evolutia fiintei umane, sub toate aspectele ei. Mereu mi-am pus intrebari si am cautat cu rabdare, sa inteleg si sa invat ceva din tot ceea ce mi se intampla mie si oamenilor din jurul meu. Asa am descoperit ca in adancul fiintei noastre exista aspiratii profunde si capacitati, resurse si puterea de a merge mai departe si de a rezolva orice problema ne-ar putea aparea in cale.


„Intr-o zi mă aflam în faţa a două poteci, iar eu am ales-o pe cea mai puţin umblată. Asta e singura diferenta.” Robert Frost.

Asa am invatat ca totul se intampla cu un rost. Fiecare eveniment din viata noastra are un scop si orice situatie are lectia sa. Esecul, fie el personal, profesional sau chiar spiritual, este esential pentru dezvoltarea noastra personala, daca il putem intelege corect si ne smerim pentru a invata lectia cuvenita. El atrage dupa sine cresterea interioara si multiple recompense psihice si spirituale. Criza prin care tocmai treci, poate deveni, si in cazul tau, un maestru iscusit care sa te invete, si chiar mai mult decat atat, sa te schimbe, in acel om care ti-ai dorit mereu sa fii.


Iubesc oamenii cu toata inima mea si prin contactul meu cu ei, m-am transformat de-a lungul timpului devenind tot mai bun in ceea ce fac, intelegator, flexibil si intelept. De ani de zile sunt in slujba lor, cu entuziasm si daruire. Pasiunea mea cea mai mare este sa le fiu alaturi prin Consiliere Psihologica NLP - Coaching, Dezvoltare Personala si Spirituala.
"Cunoaşterea este fericire, fiindcă doar prin cunoaşterea cuprinzătoare şi profundă eşti în stare să deosebeşti adevărul de minciună, lucrurile măreţe de cele de factură joasă". Helen Keller
Am incredere in oameni si prin profesia mea ma conectez, dorintelor, nevoilor si valorilor lor pentru a le fi de ajutor in cel mai bun si eficient mod.
Ma daruiesc cu pasine si respect fiecarei persoane care imi cere ajutorul, fiind constient de valoarea si resursele nelimitate de care dispune, ajutand-o sa-si descopere potentialul si sa-si gaseasca propria putere, libertate si dimensiune spirituala.

 

“O persoana mediocra spune. O persoana buna explica. O persoana superioara demonstreaza. O persoana minunata inspira pe altii ca sa poata sa vada si sa descopere ei insisi.” Harvey Mackay
Dibacia mea de a-I ajuta pe ceilalti oameni sa parcurga calatoria magica prin psihicul lor vine ca rezultat al propriei mele calatorii interioare.
Prin intermediul Programarii Neuro Lingvistice si parcurgand drumul propriei mele vieti, am descoperit bucuria de a darui oamenilor, de a oferi incredere, vindecare fizica, psihica, emotionala, spirituala, comportamentala, depasirea blocajelor emotionale, a temerilor, a fobiilor, a atacurilor de panica, a depresiei, eliberare din prizonieratul tiparelor de gandire negative si al dependentelor, intr-un cuvant, a oferi tot ceea ce o persoana are nevoie pentru a se bucura din plin de viata, toate acestea cu multa pricepere, entuziasm si rabdare.


Detin certificare in Coaching NLP Practioner - Programare Neuro Lingvistica - Certificarea Internationala a titulaturii protejate NLP Practitioner - IANLP conform standardelor International Association for Neuro-Linguistic Programming - IANLP - Asociatia 3ming - Bucuresti
- Absolvent al Seminarului de vindecare holistica " The Journey Intensive" cu Brandon Bays
- Absolvent al Seminarului: "Constelatii Familiale" - Jutta Ten Herkel
Tematica: Abordarea sistemica in boli, sisteme, dependente
Abordarea Sistemica a Cuplului
- Director General al Asociatiei: "Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate"
- Presedinte al Asociatiei: "Centrul Crestin Cuvantul Vietii".

- Manager "Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala"


Daca te-ai convins ca trecerea timpului si lamentarile nu te ajuta si nici macar cei apropiati tie nu te inteleg si nu te pot ajuta, inseamna ca a venit timpul sa vorbesti cu un "doctor de suflete".
Ai curaj si scapa definitiv de atacuri de panica, teama, fobii, depresie, amintiri traumatizante, dependente, blocaje emotionale, dificultati sexuale, probleme de cuplu, conflicte, insomnii, stress, lipsa de motivatie, confuzie etc
prin intermediul Programarii Mentale Neuro Lingvistice, care insumeaza o serie de tehnici eficiente pentru schimbarea modului de gandire, a emotiilor negative si implicit a comportamentului si a stilului de viata.
Te astept cu drag atunci cand iti doresti atentia unui om receptiv, cald si perspicace, unui cunoscator in ale mintii si sufletului. Cand iti doresti o ora de conversatie cu tine insuti sau atunci cand iti doresti sa fii imbogatit si incurajat de sfatul si parerea obiectiva a unui profesionist.


"Am fost învătati că e greu să ne urmăm visele. E posibil să nu fi înteles că e mult mai greu să trăim zi de zi, stiind că nu ni le urmăm." Debbie Ford
Daca vrei sa primesti raspuns la intrebarile si framantarile tale si ajutor de specialitate fa un prim pas ! Suna si fa-ti o programare ! In acest fel vei incepe construirea unui destin diferit si iti vei recastiga controlul si puterea asupra vietii tale !
" Intalnirea dintre doua personalitati este asemanatoare cu contactul dintre doua substante chimice: daca exista vre-o reactie, ambele se transforma." CG Iung


Dan Boldea
Consilier Programare Neuro Lingvistica - Life Coach
Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare:
tel: 0721 205 741
e-mail: BoldeaDan1971@gmail.com

O sedinta dureaza 50 de minute si costa 120 Ron.
Daca nu va pot raspunde cand sunati, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit. Va multumesc pentru rabdare si intelegere.


FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios.
Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima.
Avand in vedere ca mai sunt si alti clienti, VA ROG tare mult, cand va faceti programare sa O SI ONORATI !!
Daca nu puteti veni, va rog SA ANUNTATI cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp , pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul. Daca va faceti o programare si nu veniti, si nici nu anuntati in timp util, timpul pus deoparte pentru dvs. nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.
De aceea va rog sa fiti responsabil ! Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, va Respectati de fapt pe dvs. !
Multumesc anticipat pentru intelegere.