Specialist Dulfu Daria

  • Telefon: 0799110383
  • Localitate: Cluj Napoca (Alba)
  • Loc de muncă actual: Dr. Haldor Holesch/Transilvania Healing Centre
  • Specialitate: Nutriție și dietetică
  • Competențe: Medicina complementara si alternativa
Dulfu Daria

Am absolvit rezidențiatul în Medicina de Familie și Facultatea de Medicina Generală în cadrul UMF Cluj și Facultatea de Nutriție și Dietetică din cadrul aceleași Universități. Am o experiența de 13 ani atât în ceea ce privește programele nutriționale individuale și de grup cât și în diagnosticare și recomandarea de scheme de tratament în estetică corporală non invazivă, în cadrul unui centru de estetică și sănătate pe l-am fondat și dezvoltat începând din 2003 în Cluj-Napoca.

Timpurile se schimbă și odată cu ele și abordarea sănătății umane și în ultimii ani apar tot mai multe studii legate de apariția unor afecțiuni noi și importanța terapiei nutriționale ca și metodă complementară de susținere a pacientului în procesul de vindecare.

Acesta este motivul pentru care am hotărât să mă alătur echipei Transylvania Medical Center, și anume contribuția în realizarea unui diagnostic foarte complex și respectiv în vindecarea profundă a pacientului prin nutriție într-un centru unde știința și abordarea holistică a omului se întâlnesc în favoarea sănătății lui.

Din 12 decembrie vă aștept la Transilvania Healing Centre pentru programele nutriționale individuale și de grup, pentru susținerea sănătății și stării de bine a dumneavoastră cu programe personale care completează mijloacele de diagnosticare și terapie existente în centru.