Nutriționist Gheorghe Blaj

Programare
Gheorghe Blaj

Cariera mea a avut un traseu interesant, a fost o căutare continuă a ceva ce mă putea împlini și dezvolta ca om. După 20 de ani de activitate ca metrolog automatist, am urmat Facultatea de Drept – fiind atras de Dreptul Familiei, pentru că simțeam că menirea mea este să aduc un plus în viața de familie a mea și a celor din jur. Recunosc că sistemul juridic în acel moment nu îmi punea la dispoziție instrumentele necesare pentru acest lucru și de aceea am continuat să caut.

În 2006 după ce am înființat împreună cu soția mea Clinica de homeopatie ASC Clinic, am știut că această activitate de familie va fi pentru „familii”. Timpul și energia mi le-am dedicat promovării și găsirii de noi servicii adresate familiilor.  Acum opt ani am conceput  pentru creșele și grădinițele din Brașov – Programul Educațional Școala Părinților și de patru ani am dezvoltat un program specific de stil de viață sănătos adresat copiilor școlari și preșcolari.

Materializarea a zece ani de studii individuale și de perfecționare m-au adus astăzi aici și astăzi va pot spune că mintea și trupul sunt puternic legate între ele și că organismul are puterea să se vindece singur iar această credință stă la baza tuturor sistemelor medicale integrative.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ:
2014 – lector colaborator la Centrul de Pregătire şi Educaţie în Sănătate BULUŞ – Bucureşti;
2013 – până în prezent – tehnician nutriționist la Centru medical homeopat - ASC CLINIC, Brașov actual Josephine Clinique;
2008 - până în prezent director de marketing la Centru medical homeopat - ASC CLINIC, Brașov, actual Josephine Clinique;

EDUCAȚIE ȘI FORMARE:
2015 – până în prezent Curs NLP - organizat de Institutul Kutschera, Viena  - curs de Dezvoltare personală şi Coaching în Metoda Resonanz.
2014 - până în prezent urmez Conferințele de Medicină Integrativă organizate de Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, în colaborare cu Prof. Dr. John Ionescu - Spezialklinik Neukirchen Germania și SCM Events București.
2014 – Certificat de Formator, CFPSI 10 Plus București
2013 – Certificat de Tehnician nutriționist, Centrul de pregătire şi educaţie în sănătate BULUŞ – Bucureşti;
2013 – Curs de Inforenergetica al Fundației de Inforenergetică ,,Sfântul Apostol Andrei” Filiala Brașov - gradul 3
2011 – Universitatea “George Barițiu”, Brașov, Faculatea de Drept, Licență în Dreptul Familiei
1983 – Liceul Sportiv, Brașov, secția Atletism