MeliLax: Un nou mod de a elibera intestinul

Autor: ROmedic

MeliLax: Un nou mod de a elibera intestinul
Advertorial oferit de Helpnet
Constipația este o tulburare foarte frecventă, care afectează în egală măsură adulții și copiii și poate avea consecințe importante asupra stării generale de sănătate și asupra calității vieții. Pentru a preveni și pentru a rezolva această problemă este important să se acționeze asupra cauzelor.

Având în vedere că majoritatea cazurilor de constipație se datorează unui stil de viață incorect, este important să remediem eventualele erori alimentare, să combatem sedentarismul și să ne reglăm propriile obiceiuri.

De foarte multe ori, constipația se datorează unei dificultăți de evacuare. În aceste condiții, este util să recurgem la o soluție cu aplicare locală, pentru a ajuta golirea intestinului respectând fiziologia organismului.

Pentru a răspunde acestei necesități fundamentale a organismului, ABOCA a dezvoltat MeliLax, o microclisma inovatoare pe baza de Miere, care favorizează acțiunea de evacuare, având în același timp o importantă acțiune protectoare și calmantă asupra mucoasei intestinului.
Formula 100% naturală pe baza de Promelaxin®, un complex de Miere și polizaharide din Aloe și Nalba, este deosebit de eficientă în combaterea disconfortului, iritației și a inflamației prezente în caz de constipație.

Formula echilibrată a MeliLax permite tratarea constipației chiar și în prezenta unor condiții deosebite, cum sunt fisurile anale, hemoroizii sau boala de colon iritabil, precum și în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.
De asemenea, Aboca a realizat MeliLax Pediatric, o microclismă ce permite tratarea constipației în condiții de siguranță chiar și în cazul sugarilor și al copiilor, al căror organism necesită un tratament mai delicat.

Produsele MeliLax pentru adulți (10g) și pentru sugari și copii (5g) sunt disponibile în farmacii.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.aboca.com/ro/produsele/melilax

Data actualizare: 09-06-2015 | creare: 04-06-2015 | Vizite: 685
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK