ROmedic Firme medicale Proteze si echipamente persoane cu dizabilitati

Merkaexim este o firmă cu capital 100% privat românesc care este prezentă pe piața românească ca distribuitor de dispozitive medicale, aparatură medicală și sisteme destinate accesibilității persoanelor cu dizabilități locomotorii.

 

Societatea noastră este distribuitor autorizat al produselor de înaltă calitate germană Dietz GmbH Reha Produkte, producător cu tradiție care oferă o gamă completă de dispozitive de profil, totodată Merkaexim este unic distribuitor al rampelor de acces multifuncționale marca Medlis. Acest lucru oferă garanția că fiecare persoană care necesita un dispozitiv medical va găsi la noi soluția ideala care să-i permită o viață fără disconfort și limitări determinate de prezența deficientei organice sau funcționale.

 

Din anul 2017, Merkaexim are contract cu toate Casele Județene de Asigurări de Sănătate din țară pentru achizitionarea de către asigurați a unui scaun rulant al carui cost este suportat integral sau parțial de către Casă.

Recomandări produse:

Rampe mobile multifunctionale Rampe mobile multifunctionale
Producător: Medlis

Rampe mobile de acces, multifuncționale, produse din aluminiu inoxidabil 6082. Au greutate relativ redusă putând fi ușor de manipulat, rezistență suportă, peste 350 kg...

Preț: Incepand cu 800 Lei
Scara tractabila Scara tractabila
Producător: KSP ITALIA

DESCRIERE : Noile caracteristici electronice ofera fiabilitate si performanta mai buna. Manipulare extrem de confortabila, pornire si oprire usoara. Led multifuncțional poziționat pe...

Preț: 15960 Lei